Hjem Opinion Kronikk Det forbannede hykleriet er til å ta og føle på!

Det forbannede hykleriet er til å ta og føle på!

KRONIKK Hykleriet og dobbeltmoralen – er til å ta og føle på. Mens europeiske Ungarn kritiseres for å bygge en ussel mur – går Israel, Syrias nærmeste nabo, fri for kritikk idet nasjonen forsegler seg totalt.

hykleri1-460x250

Jeg skrev tidligere i uken en nyhetsartikkel om hvordan Israels sikkerhetskabinett har vedtatt å bygge et tre mil langt og fem meter høyt gjerde langs grensen mot Jordan. Grensen – som er den eneste som mangler sikkerhetsgjerde – skal utstyres med piggtråd, kameraer og elektronisk overvåkning, og vil totalt forsegle nasjonen Israel fra sine naboland. Les mer om dette HER.

At vedtaket i stor grad har passert uten reaksjoner eller kritikk, er ingen overraskelse – da Israel i all hovedsak er immun mot enhver form for kritikk, ettersom meningsmotstandere effektivt nøytraliseres med epiteter som «antisemitt», «rasist» og annet – ad absurdum, ad nauseam. Unntaket til regelen er så klart Israels behandling av palestinerne, som har blitt så til de grader bestialsk og inhuman, at kritikk av dette nå er politisk korrekt.
Det er allikevel forunderlig at ingen hever øyenbrynene og høyner røsten, når en av Syrias nærmeste naboer sperrer samtlige grenser. Spesielt med tanke på at den største flyktningestrømmen inn til Europa, Norden og Norge kommer nettopp fra, Syria.

African refugees sit on the ground behind a border fence after they attempted to cross illegally from Egypt into Israel as Israeli soldiers stand guard near the border with Egypt, in southern Israel, Tuesday, Sept. 4, 2012. Israel is staunching the flow of African migrants who have poured into the Jewish state by the tens of thousands, rapidly building a border fence and implementing a new policy of detaining Africans upon arrival. Israel’s army says over the past few days, a group of African migrants has waited on the Egyptian side of the fence. Israeli soldiers are providing the group with water, but not allowing them into Israel.(AP Photo/Ariel Schalit)
Asylsøkere utenfor Israels sikkerhetsgjerde.

Så kan man jo kanskje spørre seg – ettersom ledende jøder både i og utenfor Israel tar til orde for både flerkultur og en rabiat masseinnvandring inn til Europa – hvor mange syrere tar Israel imot? Ingen. De har tillatt noen hundre syrere å krysse grensen for å få medisinsk behandling. That’s it!

Mot slutten av min nyhetsartikkel stilte jeg så et hypotetisk spørsmål, om hvordan reaksjonene hadde blitt dersom eksempelvis Norge hadde vedtatt lignende tiltak som Israel har gjort, for å begrense masseinnvandringen.

Og som sendt fra oven, fikk jeg mitt svar.

Dette gjennom at det ungarske parlamentet mandag vedtok å innføre strengere asylregler, og påbegynne regjeringens planer om å bygge en fire meter høy mur langs grensen til Serbia for å begrense og få under kontroll den enorme illegale masseinnvandringen inn til landet.

I forhold til landets populasjon mottar Ungarn i dag flere asylsøkere enn både Sverige og Tyskland. De fleste ifra Syria, Afghanistan og Irak. Alle land som rent geografisk ligger et steinkast unna Israel.

Capture60-460x261

Dette er dog totalt irrelevant, ettersom det er opplest og vedtatt at det er hvite nasjoner som skal ødelegges, jeg mener berikes, gjennom blant annet flerkultur og masseinnvandring – for å nevne noe. Og naturligvis så HAGLER kritikken mot Ungarns diskriminerende gjerde. For i motsetning til verdens øvrige befolkning, og særskilt den jødiske delen – så kan ikke hvite utsettes for diskriminering, rasisme eller folkemord.

Natasha Bertaud, talsmann for EU-kommisjonen, begrunner sin kritikk med at hun primært er imot å bygge murer i Europa.

– Vi har nettopp revet murene i Europa. Vi kan ikke bygge nye.

En talsmann for FNs flyktningorganisasjon, UNHCR, er også imot murer, og spekulerer i om det kan være i strid med menneskerettighetene.

– Retten til å søke asyl er en umistelig menneskerett. Vi er bekymret for at byggingen av et slik gjerde vil skape for mange barriérer til å utøve denne retten.

Et forbannet hykleri
Jo, man kan jo undre seg. Kan hykleriet bli mer åpenbart? Kan den antihvite agendaen bli særlig mer tydelig? I den takten ødeleggelsen av våre nasjoner pågår, så får man jo nesten undre seg … I hvilken nasjon skal verdens hvite befolkning i fremtiden søke om asyl?

Les også:
Bygger fire meter høyt gjerde for å stoppe ulovlig innvandring
Israel forsegler seg totalt – bygger gjerde langs grensen til Jordan