Hjem Artikler «Det gode hatet»

«Det gode hatet»

17

KOMMENTAR Adrian Jacobsen kommenterer 1. mai og motdemonstrantenes irrasjonelle hat som massemedia kamuflerer som «toleranse og kjærlighet».

En ting som gjorde inntrykk på meg under 1. mai var meningsmotstanderne som hadde møtt opp for å bevitne Nordens reisning. Selv om de var en minoritet blant de mange nysgjerrige tilskuerne som hadde dukket for å se demonstrasjonstoget, klarte de likevel å lage nok støy til at det var vanskelig å ikke legge merke til godhetsknarkerne som spyttet og skrek mens de viftet med sine langefingre.

Mens det i Boden hadde blitt busset inn maskerte og svartkledde «antifascister», var det en betydelig mer tragikomisk gruppe motdemonstranter ikledd klovneneser og fargerike parykker som hadde stilt seg opp gatelangs i Ludvika. Felles for dem begge var likevel at de mislykket totalt på å stoppe Den nordiske motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjon i år også.

Hvor mer jeg så til disse motdemonstrantene hvor mer åpenbart ble for det for meg at jeg har valgt riktig side. Kontrasten mellom Motstandsbevegelsen og denne sørgelige gruppen av bokstavelig talt klovner var så tydelig at det blir innlysende for enhver oppegående person at Motstandsbevegelsen representerer sunn fornuft i et stadig mer absurd samfunn. Motstandsbevegelsens demonstrasjonstog utstrålte styrke, disiplin, orden og selvsikkerhet, og utgjorde den rake motsetningen til desperasjonen, kaoset og usikkerheten som rådet blant hylekoret og klovnene. En oppfatning jeg tror også flesteparten av tilskuerne deler ettersom mange virket fascinert og nærmest trollbundet av maktoppvisningen til Motstandsbevegelsen. Det eneste man kan si det omreisende sirkuset klarte å oppnå denne dagen var å være et levende eksempel på hvor virkelighetsfjern venstresiden virkelig har blitt.

Det er vanskelig for meg å beskrive med ord den følelsen man får av å se et ekte «freakshow» som det i Ludvika. Man blir først målløs, så forvirret, før man på alvor sliter med å holde latteren tilbake. Til slutt sitter man igjen med langt flere spørsmål enn svar på hvorfor tilsynelatende voksne mennesker kan oppføre seg slik. Jeg så for eksempel en godt voksen hvit mann som gråt hysterisk over Motstandsbevegelsens nærvær på gatene. Jeg så personer som stod og skrek usammenhengende ord mens de fektet febrilsk med armene i lufta. Emil Hagberg skulle senere i et avsnitt av Studio Nordfront komme med en god forklaring på motdemonstrantenes irrasjonelle og emosjonelle reaksjoner da han sammenlignet det med et religiøst vekkelsesmøte. Ikke bare er det en god sammenligning i seg selv, men den blir enda mer korrekt ettersom den svenske kirken blant annet var pådriver bak motdemonstrasjonene. «Størst av alt er kjærligheten» var parolen som kirken hadde valgt denne dagen. Et valg som er svært ironisk med tanke på at hatet, banneordene, langefingrene kom fra deres egne rekker, og ikke fra de mange stolte menn og kvinner som hyllet den nordiske arbeideren denne dagen.

Det er ingen tvil om at motdemonstrantenes oppførsel er et resultat av den mangeårige kulturmarxistiske indoktrineringen i skolen samt den hatske stemningen som har blitt pisket opp i media den siste tiden. Sannheten er at flesteparten av disse menneskene er simpelheten et produkt av det systemet de har blitt oppdratt av. Jeg tror likevel mange av dem underbevisst føler noe er virkelig galt med samfunnet, men istedenfor å sette seg inn i de virkelige årsakene, lar de seg rive med av media og strømmer til gatene for å få utløp for sin frustrasjon mot den eneste gruppen i samfunnet det fremdeles er akseptabelt å hate.

Det faktum at nasjonalsosialismen har blitt utpekt som den desidert største og styggeste ulven gjennom tidene gjør at lettpåvirkelige mennesker tror de gjør noe «modig» og «aktverdig» ved å demonstrere mot møte- og ytringsfrihet i dagens Norden. Dette er personer som ikke bare har latt seg overbevise at det er helt okei, men også deres moralske plikt, å spy sitt hat mot alle som har fått merkelappen «nazist»; et oppkonstruert psykopatisk monster som egentlig ikke eksisterer for utenom i Hollywood-filmer og i falske skrekk-dokumentarer.

I media blir disse menneskene så hyllet for å stå opp for «kjærlighet» og «toleranse», samtidig som de er totalt uvitende om at de på et følelsesmessig plan blir manipulert og brukt av den politiske eliten for å kneble politisk opposisjon. Den samme politiske eliten som hater dem og som jobber aktivt for at de skal bli en minoritet i deres eget land. Dessverre er mange så fyrt opp og blendet av medias løgner at de er totalt ute av stand til å se seg selv og sitt selvødeleggende hat i speilet. Dette er også årsaken til at det er vanskelig for meg å hate disse menneskene tilbake. Jeg synes oppriktig synd på dem. De er rett og slett systemets nyttige idioter og klovner.

Tilgi dem fordi de vet ikke hva de gjør.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
17 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Rogaland
Rogaland
4 år siden

Enormt bra artikkel!
Etter mitt syn, helt perfekt formulert og forklart.

Johan G
Johan G
4 år siden

Meget bra talt Adrian.
En skulle neste tro at det bak valget av klovneantrekk var en person som anser disse triste sjeler som riv ruskende gale og derfor ville ha det gøy på deres bekostning. Om det var de selv som fikk denne ide, eller kanskje var det kommissar (((Dr.Frankenstein))) som hverken bryr seg om dem eller oss? En kan jo undres. Sørgelige klovner er dem ihvertfall, det både med og uten antrekk.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

George Orwell beskriver disse venstreekstreme klovnenes oppførsel i «1984»: «The horrible thing about the Two Minutes Hate was not that one was obliged to act a part, but that it was impossible to avoid joining in. Within thirty seconds any pretence was always unnecessary. A hideous ecstasy of fear and vindictiveness, a desire to kill, to torture, to smash faces in with a sledge hammer, seemed to flow through the whole group of people like an electric current, turning one even against one’s will into a grimacing, screaming lunatic. And yet the rage that one felt was an abstract, undirected… Les mer »

Johan
4 år siden

Veldig godt skrevet. Jeg likte denne.

Halvor
4 år siden

Det var en opphetet debatt sist sommer omkring psykologen Sverre N. Andersens utspill om at HAT er en legitim emosjon under gitte omstendigheter. Den burde være veldig aktuell for det som diskuteres her og det som er situasjonen i de nordiske landene i dag.
https://resett.no/2017/08/24/et-folk-som-har-mistet-sine-folelser-og-sin-selvopprettholdelse-har-ingen-fremtid/

Espen
Espen
Svar til  Halvor
4 år siden

Globalistene har tatt monopol på hat. De hater så intenst, så intenst, men gud forby om noen hater de tilbake.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Espen
4 år siden

Og greia er det at vi har ikke det samme type hatet som dem har. Globalistenes hat er totalt skrudd og tilbakespolt, totalt snudd opp ned og svært uberettiget. Som om dem bare har bestemt seg for å hate noen ut av det blå. Vårt hat mot dem er berettiget, Vi har grunn til å hate dem, for det er dem som har faret og farer med så mye løgn og mord og bedrag i lange tider nå. Det er ganske naturlig og hate noe sånt. Vårt hat mot Globalistene er derfor et Naturlig hat, ikke et unaturlig og ubegrunnet… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Halvor
4 år siden

Slik jeg ser det er det å føle hat en ganske bortkastet syssel. I korte øyeblikk der man er i en selvforsvarssituasjon kan selvsagt «hat» være svært hensiktsmessig. Men så raskt som trusselen ikke lenger er til stedet vil «hat» være kontraproduktivt og tappe en for energi og overskudd.

Et godt eksempel på at hat ikke er oss nasjonalsosialisters «kopp med te» er sammenligningen av de estetisk vakre og humane interneringsleirene/feriekoloniene i det nasjonalsosialistiske Tyskland; sammenligning med f.eks Gulag og de amerikanske utryddelsesleirene av krigsfanger (+ Grini) etter krigen hvor hat og sadisme ble oppmuntret til fra de allierte seiersherrene.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Hat er en helt naturlig menneskelig reaksjon på noe mennesker finner sterk avsmak for. Derfor er det helt feil og tvinge seg selv og andre til og f.eks være positiv og kjærlighetsfull til noe som lukter bærsj. Om du skjønner hva jeg mener. Det er Ok og hate, Det er Ok og elske. Ingen har rett til å diktere noen i ene eller andre retningen når det gjelder hat/elsk/ emosjonelle reaksjoner. Hat er et instinkt, et instinkt som sier; (((Nei))) , Når noen eller noe oppfører seg på en truende, ekkel , urettferdig, morderisk, pervers upassende måte. Ikkesant ? Anti… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Anonyme surfer; Kan du si at du Ikke hater jødenes løgn og bedrag?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Jeg ønsker selvsagt å stoppe (((FED))), men dette er en langvarig strategisk og i første rekke metafysisk kamp som handler om opinionsdannelse rettet mot normiene.

I motsetning til en ren selvforsvarssituasjon hvor evolusjonsselektert «hat» gir adrenalinrush og derfor er ønskelig er denne primærfølelsen i andre sammenhenger særdeles kontraproduktivt.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Den talmudiske jødedommen, som FED er bygd opp på, forutsetter et hat som trolig må fortære sine følgere opp innvendig. Denne miseren ønsker de derfor, bevisst eller ubevisst, å projisere over på oss goyim.

Vårt sterkeste våpen er sannheten/kjærligheten, mens deres sterkeste våpen er løgnen/hatet. Og derfor vil vi vinne denne kampen nå som (((de))) ikke lenger klarer å hindre oss fra å komme til ordet på nettet og ute i gatene. Deres siste skanse har blitt deres nye projiserende (((hat-lover))).

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Men er den «kjærligheten» du snakker om så veldig Sann og ekte når en f.eks bestemmer seg for og elske muslimsk innvandring til Europa ? Eller syke påtvungete lover laget spesiellt for «goyims»? skal vi goyims bare elske det? Og goyims skal bare akseptere alt i passiviet fordi dem ikke får lov til og hate… ? Må vi passe på og være smilende og positive til absolutt alt i samfunnet nå for ikke og bli kalt haters? Jeg tror det er på tide og se gjennom dette homolobbyspillet og bare fortsette være oss selv. Om vi hater noe eller noen,… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Og svar gjerne på mitt spørsmål anngående jødene.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Min underliggende motivasjon er kjærlighet til mitt eget folk først og fremst. Det er ihvertfall slik nasjonalsosialismen fremstår for meg.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Til sitt eget folk ja, men jeg snakker om ens fiender.

Igjen; Det var jødene jeg nevnte i mitt spørsmål, men Ok. Du kan jo ikke svare på spørsmålet, så Ha en fin dag.

En skal nemlig ikke elske sine fiender.

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Er jo forsåvidt bedre og se hele søppeldynga samlet på 1 sted i veikanten, enn at det fortsetter og vise seg spredt rundt om overalt.