Hjem Artikler Det konservative hylekoret klager over ny rasismeundervisning i Osloskolen – nekter å...

Det konservative hylekoret klager over ny rasismeundervisning i Osloskolen – nekter å kalle den anti-hvit

2

KONTROLLERT OPPOSISJON Den konservative responsen til Osloskolens nyeste aggressive anti-hvite trekk er en pinlig demonstrasjon av feighet, impotens og idioti.

Rottefangeren fra Hameln leder forheksede barn mot avgrunnen. Foto: CC Public domain.

Mens det antihvite nyliberale regimet passerer enda en milepæl i sin kulturkamp mot etniske nordmenn ved å innføre ny rasismeundervisning i Osloskolen er det konservative hylekoret fra Frps Jon Helgheim til Resett og Document på plass for å riste sin impotente neve. Retorikken er like forutsigbar som den er veik.

Veikest av alle er imidlertid Helgheim, en av de mest profilerte politikerne i Norges fremste «innvandrerkritiske parti»:

Jeg frykter at vi mister folk som gjerne vil bidra til å bekjempe rasisme, når vi får vranglære om at Norge har rasisme satt i system. Da detter folk av.

Så med bare 30 ord har Helgheim frontet de følgende prinsippene:

  1.  Venstresiden er korrekt i at antirasisme burde være en av bærebjelkene til kulturen vår.
  2.  Dette tiltaket er feil fordi det ikke vil være effektivt i å bekjempe «rasisme».
  3.  At folk mister entusiasmen for å kjempe mot «rasisme» er uønsket.

Helgheim fortsetter:

Norge er blant verdens minst rasistiske land – stikk i strid med det mange hevder.

Akkurat. Og dette er hovedgrunnen til at vi, de ekte nordmennene, er i ferd med å koloniseres av fremmede og inkompatible folkeslag, og hvis utviklingen fortsetter på samme vis, vil vi bli redusert til en minoritet i vårt eget land innen dette århundret er omme. Så hvorfor skal jeg som en hvit nordmann føle den minste stolthet over å leve i «et av verdens minst rasistiske land»?

Her er alt du behøver å vite om «rasisme» som en hvit person i 2021. Ordene «rasisme» og «rasist» er ikke noe annet enn angrepsord ment for å avvæpne deg og gjøre deg ute av stand til å tale din sak i en tidsalder hvor du har desperat behov for å gjøre dette. Som den siklende hunden i Ivan Pavlovs berømte eksperiment har du en betinget respons du ikke engang er bevisst klar over hver gang du hører ordene, og hvorfor? Fordi du har blitt tvangsforet en anti-hvit agenda fra skolesystemet og mediene siden du var i stand til å krabbe. Det er ikke en rasjonell respons. Det er en fryktreaksjon ment å transformere deg til en slave og undermenneske som passivt vil akseptere sin egen utryddelse.

Snarere enn å kjempe mot antirasistene på deres premisser ved å plapre om hvor totalt ikke-rasistisk du er, påpek at det et angrepsord. Forlang å få vite hvorfor du skal bry deg om rasisme mot «våre nye landsmenn» etter at tusener av hvite jenter ble tvunget inn i seksuelt slaveri av rasefremmede i Storbritannia og den antirasistiske og feministiske britiske regjeringen vendte dem ryggen? Etter at nordmenn har blitt etnisk rensket vekk fra store deler av Oslo? Etter at svarte brente USA ned i en form for kollektiv rasemessig hevn og hadde mediene i ryggen mens fredelige hvite demonstranter den 6. januar ble fengslet og torturert og den svarte politimannen som henrettet en hvit kvinne går fri?

Når det er du som forklarer i et argument så betyr det at du taper. Snarere enn å forklare om hvor lite rasistisk du er, snu argumentet rundt ved å kalle motstanderen for anti-hvit. Nå er plutselig de i en posisjon hvor de må forklare hvorfor deres anti-rasisme ikke er anti-hvit, hvilket gjør deg til vinneren.

Problemet er at Jon Helgheim, Frp, Resett og Document ikke er interessert i å vinne. Ved å akseptere liberale premisser om biologisk likhet mellom rasene og at rase «bare er hudfarge» gir de anti-rasistene automatisk seieren. For hvis Norge virkelig ikke er systematisk rasistisk og vi alle er like, hvordan forklarer man så de sosioøkonomiske forskjellene mellom hvite og innvandrere?

Det eneste vinnende svaret er at innvandrere har lavere økonomisk status på grunn av sine egne biologiske begrensinger og uansett hvor ubehagelig det vil bli å få skytsene fra mediene rettet mot seg over å uttale dette så er det den eneste måten å vinne argumentet på.

Problemet med konservative er at de på et fundamentalt nivå ikke er uenige i de dramatiske forandringene som finner sted i vestlige land. De ønsker bare at det skal gå såpass sakte at det ikke påfører dem personlig noen ubeleiligheter. Er skattene lave? Hvem bryr seg om at nordmenn vil bli en minoritet i sitt eget land så lenge det skjer etter min tid.

Konservatismen er til syvende og sist ikke noe annet enn en blodløs sneversynt klasseideologi for grådige kujoner, hvilket er grunnen til at venstrevendte med revolusjonær ånd, uansett hvor destruktiv og giftig denne må være, alltid vil overkjøre dem til slutt.

Så hvorfor blånekter Frp, Resett og Docment å bruke ordet «anti-hvit» når Osloskolen lærer hvite skolebarn at deres hvite identitet gjør dem moralsk underlegne?

Fordi det ville være det vinnende trekket, og å vinne er ikke en del av planen for disse rottefangerne.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
1 år siden

Veldig bra russleman.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Helt rett. Så mange velmenende «antirasister» lider av berøringsangst og vil for alt i verden ikke assosieres med «nazi», som er den automatiske responsen på de som hevder pro-hvite synspunkter. Vi må simpelthen avvise påstanden om «rasisme»; at vi såkalt HATER feks negre og ikke-hvite pga hudfargen. Vi må hevde retten til våre egne land, på vegne av våre forfedre og våre barn og barnebarns barn. Og våre barn skal ikke bli påført skam over å være hvite, norske barn. Det er barnemishandling, kort og godt.