Hjem Nyheter Det norske flagget var altfor likt det amerikanske sørstatsflagget – måtte tas...

Det norske flagget var altfor likt det amerikanske sørstatsflagget – måtte tas bort

7

KULTURREVOLUSJONEN I forbindelse med det kulturmarxistiske drevet mot hvite, i noe som kan sammenliknes med en vestlig kulturrevolusjon, har det amerikanske sørstatsflagget blitt ytterst kontroversielt i USA. Et bed & breakfast-hotell som hadde heist det norske flagget ble tvunget til å ta det ned da det var «altfor likt sørstatsflagget».

I USA pågår det kampanjer mot at innbyggere skal få bruke konføderasjonens flagg som oftest forbindes med hvite mennesker i de amerikanske sørstatene. Lobbygruppene som vil forby sørstatsflagget mener at det er et «hatsymbol» og et uttrykk for slavehandelen og undertrykkelsen av afrikanere i USA – først og fremst i den sørlige delen av landet.

I St Johns, i den amerikanske delstaten Michigan, har eierne av en stor herregård fra den amerikanske borgerkrigen, som nå brukes som en bed & breakfast, nå blitt tvunget til å ta ned det norske flagget som har hengt ved hovedinngangen i to år. Dette ettersom folk forveksler det norske flagget med sørstatsflagget.

Det er Greg og Kjersten Offenbecker som driver bed & breakfast-hjemmet Nordic Pineapple (Den nordiske ananas) som har måttet ta ned det norske flagget. Kjersten Offenbecker har norske aner og både flagget og navnet er inspirert av hennes familiehistorie.

Etter at paret har fått et dusintalls trusselmeldinger via e-post og det dobbelte antallet kommentarer fra besøkere om at de har heist sørstatsflagget så de seg tvunget til å ta bort sitt norske flagg.

Paret sier at de aldri har tenkt tanken om at det norske flagget skulle kunne forveksles med noe annet, men vil ikke at noen skal oppfatte dem som noe de ikke er.

— Folks dumhet plager meg. Uansett om flagget vaier i vinden eller henger ned så har det ingen stjerner. Det likner ikke en gang på sørstatsflagget, sier Greg Offenbcker.

Paret har to adopterte svarte barn, og Greg Offenbecker deltok i marinen under Desert Storm.

Les også:
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»
We Thought They Were White

7
Delta i debatten

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MariusKim LarsenHaraldssonIngeSteinar Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Espen
Espen

Its a clown world.

H.L
H.L

Herregud. Folk begynner jo å bli fullstendig blinde. Ser faen ikke forskjell på en neger og en europeer, ser faen ikke forskjell på kvinne og mann, og ser faen ikke forskjell på sørstatsflagg og norsk flagg. Verden har blitt fullstendig dummet ned.

Steinar
Steinar

Selv synes jeg det israelske flagg ligner for mye på ISIS-flagget.

Inge
Inge

Tror jeg skal flagge begge heretter.

Haraldsson
Haraldsson

Jøss

Kim Larsen
Kim Larsen

Latterlig

Marius
Marius

Jeg synes at «pride» flagget ligner for mye på Israel sitt flagg.