Hjem Nyheter Det sørafrikanske BLF-partiet: «Hvit eksistens er en forbrytelse, vi sier land eller...

Det sørafrikanske BLF-partiet: «Hvit eksistens er en forbrytelse, vi sier land eller død»

2

SØR-AFRIKA Lederne for det venstreekstremistiske partiet BLF i Sør-Afrika gir klar beskjed: Det å være hvit er i seg selv en forbrytelse. Nå vil partiet frata hvite deres egne eiendommer.

BLF-lederen Andile Mngxitama og talsmann Lindsay Maasdorp. FOTO: Twitter

Det var under et møte i Sør-Afrikas parlament at lederen for partiet BLF (Black First Land First) Andile Mngxitama forlangte at paragraf 25 fjernes fra landets konstitusjon. Hensikten bak forslaget er å sette i gang en prosess for å kunne ta land som eies av hvite personer og «returnere» dette til svarte. Mngxitama sa at paragraf 25 skulle erstattes av en erklæring som tydeliggjorde at alt land som eies av hvite mennesker i Sør-Afrika er stjålet eiendom. Mngxitama har ved flere tilfeller sagt at hver kvadratmeter som er «okkupert» av hvite sørafrikanere burde bli ekspropriert.

Partiets talsmann, Lindsay Maarsdorp, har tidligere skrevet på Twitter og Facebook at det å være hvit er en forbrytelse i seg selv, og at han at «strever etter å drepe hvite mennesker, og dette må oppnås»:

Ifølge Chris Menahan på InformationLiberation er BLF det mest ekstreme venstrepartiet i Sør-Afrika, med de sterkeste kravene på å ta jord fra hvite og den hardeste retorikken mot hvite mennesker.

Les også:
Farmlands: Dokumentar om folkemordet i Sør-Afrika
IMF støtter konfiskeringen av land i Sør-Afrika

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jo Tune
Jo Tune
3 år siden

Er på tide å gi makta tilbake til hvite. Var bedre for begge parter det.
https://youtu.be/j4f0INWfws0

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Vi ser hva som skjer i Zimbabwe og Sørafrika nå som negrene har overtatt makten; de tar jord og eiendom fra de hvite, fordriver og dreper dem om de kan, og resultatet er at i løpet av en generasjon, siden «frigjøringen fra hvitt overherredømme», har disse landene sunket tilbake til det de genetisk er programmert til, altså svarte shitholes. De hvite skapte en relativt høyt utviklet sivilisasjon, som de svarte også nøt godt av, men nå rives det ned og erstattes av svart inkompetanse på alle fronter.