Hjem Nyheter Norge DET STEMMER! Philip Manshaus var i kontakt med Motstandsbevegelsen

DET STEMMER! Philip Manshaus var i kontakt med Motstandsbevegelsen

22

INNENRIKS Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus var på et rekrutteringsmøte med Den nordiske motstandsbevegelsen for en tid tilbake, men ble aldri godkjent som medlem.

Philip Manshaus.

De etablerte mediene i Norge har skrevet nyhetsartikler om at den draps- og terrorsiktede Philip Manshaus skal ha hatt kontakt med personer som tidligere var medlemmer av Den nordiske motstandsbevegelsen.

Frihetskamp har vært i kontakt med Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen, og kan bekrefte at Philip Manshaus for en tid tilbake søkte medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen, og at han således ble innkalt til et rekrutteringsmøte slik vanlig rutine er. Philip Manshaus ble dog aldri godkjent som medlem.

– Det har blitt meg fortalt nylig at Philip Manshaus skal ha deltatt på et rekrutteringsmøte for en tid tilbake, men at han aldri ble tatt inn som medlem. Når en person søker om medlemskap, blir det neste et rekrutteringsmøte hvorpå vedkommende blir stilt ulike spørsmål. Dette for å kunne danne seg et bilde av personen, sette ham på rett plass, eller forsøke å forhindre inntak av personer man ikke ønsker, forteller Tommy Olsen, og fortsetter:

– Den nordiske motstandsbevegelsen er en lovlig nasjonalsosialistisk bevegelse som fører frem sitt politiske budskap gjennom blant annet folkeopplysning, tradisjonell gateaktivisme, torgmøter, demonstrasjoner og andre mer utradisjonelle aksjoner. Vi har klare retningslinjer for hva som er tillatt, og hva som ikke er tillatt. Kanskje er det slik at Philip Manshaus aldri hadde begått disse handlinger om han faktisk hadde blitt tatt opp som medlem og da fått sitt sinne dirigert i riktig retning, det er godt mulig.

– I en tid hvor europeere blir annenrangs borgere i eget land, voldtatt, ranet og drept som følge av en absurd masseinnvandring av rasefremmede, og det samtidig som man motarbeides av egen styresmakt, sensureres og kriminaliseres om man ytrer kritikk og frustrasjon mot denne folkemordspolitikk, ja, så er det vel heller ikke særdeles rart at det skapes tikkende bomber som ikke ser noen annen løsning enn å ty til slike metoder som det å angripe en moské. Akkurat dette har politikerne seg selv å takke!

Foruten et mislykket angrep på en moské, hvor Philip Manshaus fikk juling av to muslimer, så står han også siktet for å ha drept sin asiatiske stesøster Johanne Ihle-Hansen (17).

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
22 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard
3 år siden

Ja systemet i seg har mye av skylda for at enkente individer kan begå slike handlinger. Ved å bestandig hetses og kuves når man ikke er enig i den kulturmarxistiske agendaen så kan det i enkelte tilfeller få begeren å renne over. Skal man komme noen vei mot systemet så er det felleskap og engasjement som virkelig hjelper. Der er motstandsbevegelsen den desidert sterkeste nordiske organisasjonen og virkelig verdt å vurdere medlemskap i hvis man er dritt lei dagens politikk og ønsker å utgjøre en forskjell.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Individuelle voldshandlinger vil så godt som ALDRI bidra til å endre samfunnet til noe bedre, og iallfall ikke i en retning nasjonalsinnede ønsker. Vi må tenke langsiktig, og veilede unge og utålmodige på en slik måte at de underordner seg og blir «gode soldater» i striden, men som ikke involverer seg i voldelige aktiviteter UNNTATT i selvforsvar. Især vil drap på uskyldige(?) tredjepersoner alltid trekke oppmerksomheten bort fra det saken egentlig gjelder; vårt folks overlevelse.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

For meg virker han som en ABB wannabe.

Ronny
3 år siden

Vel sagt Tommy! Folkeforræderne som titulerer seg som etablerte politikere(høyre venstre skalaen) og MSM/systemmedia kan skylde seg selv helt alene for å skape slike som Manshaus. Jeg håper at jeg i min levetid får sett dere alle bli stilt til ansvar for deres handlinger, bak lås og slå. Krapyler!

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Den enkleste «løsning» for den som ikke forstår bedre, er å alene gå amok på en moskè. Det eneste vedkommende oppnår er å sette seg selv og et fåtall ut av spill, og ingenting annet! Masseinnvandringen vil fortsette og vedkommende har altså plukket seg selv bort fra kampen, kanskje for resten av sitt liv. Dette er med andre ord så forbanna lite gjennomtenkt og ingen løsning overhodet. Løsningen er å gå den harde vei ved å dag ut og dag inn stå i frontlinjen og kjempe for å opplyse folket, og sammen skape en kraft sterk nok til å utfordre… Les mer »

Grim
3 år siden

MSM-søppelkverna er ikke like detaljert når det gjelder angrep begått av flykninger. Får ikke en gang vite hudfarge eller nasjonalitet som regel. Er det en hvit mann som har gjort noe mot systemet, så er svermen raskt på plass og lager et hat-mantra for marxist-konglomeratet-veldet.

Marius
Marius
3 år siden

En irrasjonell og svært lite intelligent sjel.

Slike gutter vil ikke gamle Norge ha.

Leve motstanden!

Hill seier!

Hanne
Hanne
3 år siden

En tapt og mislykket sjel, som svarer med drap og terror. Slike har vi ikke bruk for i folkefellesskapet.
Nasjonalsosialisme betyr ikke krig og terror. Men kjærlighet og omsorg.

Jeg forstår at det tilter over for folk. Staten Norge har mye uskyldig blod på sine hender. Det er ikke lenger et demokrati hvor folket bestemmer hva som er best, men maktsyke politikere som lyver og opptrer uprofesjonelle ovenfor vårt folk.

tony
tony
2 år siden

Hva med våre politikere som har rekruttert hundrevis av muslimske terrorister opp hit til europa og har blod på sine hender så om motstandsbevegelsen har rekruttert 1 noe man ikke har gjort så er vel ikke det så farlig for våre politikere har jo alt rekrutert terrorister i haugevis.

tony
tony
Svar til  tony
2 år siden
Asgaut
Asgaut
Svar til  tony
2 år siden

Tony: Manshaus sine handlinger og eventuelle koblinger til Motstandsbevegelsen gjør sikkert Motstandsbevegelsen mer populær i det brede lag av det norske folk (ironi).

Still til valg så skal vi se hvor mange prosent, eller skal vi si promille, av stemmene dere får. Det er hemmelig valg, ingen trenger å risikere noe ved å stemme på Motstandsbevegelsen.

Ved å stille til valg kan vi få også en viss pekepinn på hvilken effekt propaganda-aksjonene deres (med klistremerker og brosjyrer osv) har. Mest sannsynlig har den liten effekt.

tony
tony
Svar til  Asgaut
2 år siden

nå tror jeg ikke han gjorde det var for at motstandsbevegelsen skal få flere stemmer. les det som står under tror det er noen av grunnene. I en tid hvor europeere blir annenrangs borgere i eget land, voldtatt, ranet og drept som følge av en absurd masseinnvandring av rasefremmede, og det samtidig som man motarbeides av egen styresmakt, sensureres og kriminaliseres om man ytrer kritikk og frustrasjon mot denne folkemordspolitikk, ja, så er det vel heller ikke særdeles rart at det skapes tikkende bomber som ikke ser noen annen løsning enn å ty til slike metoder som det å angripe… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Asgaut
2 år siden

For å kunne stille til valg måtte det først og fremst vært fair game, og det er det ikke pr. dags dato. Politisk trakassering er et faktum.

For det andre så er det dessverre slik at uansett om majoriteten av nasjonalsinnede skulle hylle Motstandsbevegelsen, så ville nok de fleste allikevel stemt på de store partiene, ettersom de tror det er «taktisk» og «nyttesløst» å stemme på nye partier.

Hvit stolthet
Hvit stolthet
Svar til  Roar
2 år siden

Pluss at vi ikke ville fått delta i debatt på direktesendt TV om vi hadde stilt opp i valg. Det fikk vi se når vi stilte opp i valg i Sverige i 2018.

Jens
Jens
2 år siden

Når var Manshaus i kontakt med dere?

Etter å ha lest denne artikkelen i VG: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0nJ5eB/psykiatrirapport-om-terrorsiktet-foelte-seg-utvalgt-etter-aa-ha-lest-manifest

får man nærmest inntrykk av at Manshaus var i kontakt med dere rett etter å ha henrettet søsteren.

Hanne
Hanne
Svar til  Jens
2 år siden

Det stemmer ikke. Husk at løgnpressen gjør alt de kan for å svartmale organisasjonen.

Jens
Jens
Svar til  Hanne
2 år siden

Ja, jeg antok at det ikke stemte, men jeg lurer likevel på når Manshaus skal ha hatt dette møtet.

Det virker snodig å gå på et rekrutteringsmøte når man likevel har planlagt et liv i fengsel, evt. en selvmordsaksjon.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Jens
2 år siden

Manshaus var på ETT rekruteringsmøte lenge før han gikk berserk, og ble ikke godkjent.

Systemmedia forsøker som de alltid gjør å knytte slike personer til oss. Bevisst lyver de for å gi folk en følelse av at vi skulle være en terrororganisasjon. Så vil de nok etterhvert bruke denne stråmann de har skapt til å hyle om forbud. Skittent triks.

Men Manshaus, Breivik og Kaupang har absolutt ingenting med oss å gjøre. Manshaus var en lonewolf, Breivik en sionist, og Kaupang tilknyttet venstreekstemt miljø.

trackback
2 år siden

[…] med for å engasjere seg utenfor internett. Motstandsbevegelsen har tidligere bekreftet at Manshaus deltok på ett rekrutteringsmøte, men at han aldri ble akseptert som medlem i […]

trackback
2 år siden

[…] Philip Manshaus, dette fordi Manshaus skal ha vært på et rekrutteringsmøte med vedkommende slik Frihetskamp har rapportert om tidligere. Manshaus står tiltalt for å ha drept sin asiatiske adoptivsøster og for å ha angrepet […]

trackback
8 måneder siden

[…] Öberg ga er noe likt det jeg tidligere har kommentert i artikkel her på Frihetskamp angående Manshaus. Som kjent ble ikke Manshaus godkjent som medlem i Den nordiske […]