Hjem Nyheter Detaljer sensureres i straffesaken mot Ghislaine Maxwell – mulige navn på mektige...

Detaljer sensureres i straffesaken mot Ghislaine Maxwell – mulige navn på mektige personer

6

PEDOFILI Detaljer i straffesaken mot Jeffrey Epsteins medskyldige Ghislaine Maxwell vil bli sensurert. Det fryktes at det er navnene på høytstående og mektige personer som skjules for offentligheten.

Dommer Alison Nathan til venstre og Ghislaine Maxwell til høyre. Skjermbilde: Youtube.

Detaljer i straffesaken mot jøden Ghislaine Maxwell vil bli sensurert – de er for oppsiktsvekkende og sensitive for publikum å høre, ifølge den jødiske dommeren Alison Julie Nathan.

Da vi endelig trodde at vi ville få frem sannheten om hva jøden Jeffrey Epstein gjorde i alle sine år som pedofil og utpresser, så har nå dommeren i saken mot Ghislaine Maxwell (Epsteins medhjelper) bestemt at sannheten skal begraves og detaljer rundt saken sensureres bort. Dette for at allmennheten ikke skal få vite hva den steinrike pedofile jøden faktisk gjorde i alle sine år, og ikke minst hvem som var del av hans pedofile nettverk.

I følge kommentarer på nettstedet Disclose.tv er det mest sannsynlig navnene på høytstående og mektige personer som Ghislaine Maxwell har nevnt under rettssaken og som nå er blitt sensurert fra straffesaken i henhold til en direkte dommerordre.

En kommentator på nettstedet mener til og med at president Joe Bidens navn kan ha blitt nevnt i sammenhengen, noe som ikke ville være så overraskende gitt hans veldokumenterte vane med å snuse på håret til de fleste unge jenter han møter og tafse på dem i en intim og for jentene ufrivillig krenkende måte.

Les også:
Epsteins jødiske bordellmamma unngår FBI: «Beskyttes av mektige kontakter i Israel»
Jøden Jeffrey Epstein arrestert for sexhandel med mindreårige
Etter Jeffrey Epsteins død – folket tviler på den offisielle dødsårsaken
Den jødiske millionærpedofile Jeffrey Epstein utpekes som Mossadagent i ny bok
Epstein-koblet britisk prins hånes etter BBC-intervju
Offentliggjorte dokumenter bekrefter: Bill Clinton var på Epsteins pedofiløy
Epsteins advokat og mistenkt pedofil: «Forbudet mot sex med mindreårig – et foreldet konsept»
Modellagent Jean Luc Brunel arrestert i Epstein-saken
Hunter Bidens laptop inneholdt bilder av mindreårige jenter og en crack-røykende Biden
Dagens video: Den jødiske mafia – Wexner, Epstein, Maxwell, Mossad & MEGA Group

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Olsen
1 år siden

En jøde som fikk hjelp av en jøde som får hjelp av en jøde…

Den pedofile multimilliardære jøden Jeffrey Epstein, med tilknytning til det jødiske etterretningsorganet Mossad, ble hjulpet av jøden Ghislaine Maxwell, også tilknytning til Mossad, og nå sensureres det hele av nok en jøde, dommer Alison Julie Nathan.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Fy faen. Det er jo i allmennhetens interesse å få frem sannheten om hva som har foregått og hvilke av verdens ledere og innflytelsesrike personer som er pedofile og del av dette nettverket. Setter spørsmålstegn ved denne (((dommeren))) og hennes avgjørelse, hun hjelper jo pedofile.

Arier
Arier
Svar til  Tiwaz
1 år siden

Jødene er bakmenn, dommere, politikere og påtalemyndigheter så jødene slipper unna med alle sine politiske forbrytelser så lenge våre egne medløpere, de samme gruppene beskytter dem og ofrer sine egne ikke snur sg mot dem. Sviket er så totalt og jævlig. Amerikanerne har latt seg bruke av disse forbryterske kreftene og har ødelagt hele europa og nå USA. Ifølge talmudden er en ikke-jøde ikke verdt dritten under neglene til en jøde engang. Det er derfor de beskytter hverandre og skjuler hverandre fordi overgrep mot ikke-jøder bare er tillatt innenfor talmudden, men talmudden oppfordrer til slaveri, pedofile overgrep, prostiusjon og drap… Les mer »

Arier
Arier
1 år siden

Hvite har blitt svake, lydige og umoralske. I hele historien har det vært progromer mot jøder pga deres forbryterske adferd som Epstein som bare er en av et helt globalt jødisk pedofilt nettverk som har operert fritt siden andre verdenskrig da vi europeere tapte krigen. Forbrytelsene de har begått er så bestialske og forbryterske at deres egne holoaust løgner blir usammenlignbart med hva de gjør og har gjort mot oss hedninger. De har levd i diaspora i hele deres tid og blitt kastet ut 109 land som det er bevis for og da er ikke perioder vi ikke har kjennskap… Les mer »

Arier
Arier
1 år siden

Det er åpenbart at det ikke bare er detaljer som sensureres, hele faktum sensureres for å skjule jødenes makt i USA der de har pedofile nettverk og politikere som misbruker og begår de groveste tenkelige overgrep på barn og spedbarn. Vi vet alle hva som skulle blitt gjort mot disse pedofile monstrene, men de slapp unna med hotelopphold, men de ble i det minste forhindret i å begå overgrep. Og det tilgir de ikke tyskerne for. De har systematisk arbeidet for å utradere oss før vår elskede Fører befridde Tyskland og hele europa uten om jødereiret England. Bare hvite amerikanere… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Talmuden står sterkt i det amerikanske rettsapparatet. Pedofile blir satt under vingene og beskyttet, og samtidig som dette faenskapet pågår folder de kristne sine hender og tilber Molok.