Hjem Verdensanskuelse Kulturmarxisme Dette er ikke greit!

Dette er ikke greit!

19

HOMOLOBBYEN Innsender skriver her om sin oppvåkning fra det å ha støttet homolobbyen og til nå å advare mot den.

Jeg var vel som de aller fleste påvirket av homolobbyens budskap om toleranse og kjærlighet, at homofile skulle ha rett til å være homofil, og lot meg rive med i alt det fargerike sirkuset. Jeg deltok på deres Pride-parader, viftet med regnbueflagget og trodde jeg gjorde noe godt for samfunnet. Og min intensjon var jo nettopp å gjøre noe godt. Det var det som fikk meg engasjert.

Som de fleste som støttet homolobbyen hadde også jeg hørt om Den nordiske motstandsbevegelsen og deres kamp mot homolobbyen, og i begynnelsen reagerte jeg som alle de andre der at jeg ble forbannet over at noen i det hele tatt kunne finne på å provosere sånn mot homofile, jeg fattet rett og slett ikke hvordan noen kunne bli så onde. Hva i huleste foregikk i deres hoder tenkte jeg.

Etter å ha vært en engasjert støttespiller i lang tid var det også enkelte ting som begynte å få meg til å reagere. Smått, men etterhvert bare mer og mer. Og til slutt føltes det nesten som at jeg befant meg midt blant klovner fra skrekkfilmen IT. Det var litt som skummel sirkusmusikk som gikk i «slow motion» i bakgrunnen og dansende smilende klovner som det lyste ondskap av, og som tørstet etter å groome små barn. Den følelsen.

Det var nakne og halvnakne voksne mennesker iført sex-antrekk, dansende rundt barn. Lokkende med fargerike ballonger og sirkus, det var skreddersydd for å tiltrekke barn. Det ble åpenbart for meg at dette handlet om noe helt annet enn det jeg ville støtte. En groomingplattform for voksne.

Dette er ikke greit!

Jeg reagerte også mot homolobbyens aggressive fremferd, selv i den tiden da jeg støttet homolobbyen. Jeg så jo hvordan eksempelvis butikker og foretak følte seg presset til å fronte regnbueflagget i deres virksomheter, hvordan politikere eksempelvis følte seg presset til å heise regnbueflagget, osv. Og motsatte man seg dette så ble de fremstilt som homofober og hatere. Jeg reagerte tidlig på akkurat dette, men fortsatte allikevel å støtte dem.

Etterhvert som jeg hadde begynt å reagere mot nakne eller halvnakne  voksne menn og kvinner iført sex-antrekk rundt barn ble jeg også nysgjerrig på hva Den nordiske motstandsbevegelsen skrev om saken, så jeg gikk inn på Frihetskamp.net og søkte etter artikler om homolobbyen. Min egen erfaring med homolobbyen stemte med det som stod skrevet, men nytt for meg var selvfølgelig homolobbyens historie, kulturmarxismen, og alle koblinger til pedofile. Dette visste jeg ikke under den tiden jeg støttet homolobbyen, men nå falt liksom alle brikkene på plass og hårene de reiste seg. Jeg ble kvalm og uvel, hva var det jeg hadde støttet tenkte jeg. Jeg følte meg lurt og begynte å stille spørsmål til meg selv om jeg var dum som hadde latt meg lure inn dette fargerike sirkuset.

Jeg ønsket å skrive dette innlegget ettersom jeg ønsker å advare andre om homolobbyen og alt sirkuset som medfølger. La dere ikke lure slik som jeg ble, se hva de holder på med, lytt til de som advarer, finn ut av hvorfor de advarer. Og hold barna borte fra disse menneskene!

/tidligere lettlurt

Les også:
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
N.S
N.S
1 år siden

Homolobbyen er syk, det er syke mennesker som står bak og de har en syk agenda. Bra du våknet, håper flere gjør det samme.

Jan-Christopher
Jan-Christopher(@jan-christopher)
1 år siden

Bra skrevet! Jeg tror mange der ute opplever akkurat det samme som du formidler her, at de blir lurt med i homolobbyens rekker fordi «det dreier seg bare om kjærlighet» og «alles rett til å elske hvem man vil». Hadde det vært realiteten hadde det ikke vært så galt. Men realiteten er en helt annen! Homolobbyen vil snu opp ned på alt man kan regne som sunn fornuft! Homolobbyen vil gjøre pedofili stuerent og lovlig. Homolobbyen vil at din sønn skal bli din datter eller motsatt. Og så mye mer som en hver fornuftig person vil motsette seg! Ikke la… Les mer »

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Gledelig å se at folk våkner fra det svineriet. Velkommen til fornuften.

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Bildene sier alt. Knus homolobbyen!!!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

LHBTQ-bevegelsen, støttet av offentlighet og politikere, har på enestående kort tid – et par-tre tiår – lyktes i å snu tidligere kunnskap og konsensus om fenomenet «seksuelt avvik» fra psykiatri til normalitet. Til og med kirken, som angivelig støtter seg til Bibelen, der slik adferd blir fordømt og belagt med dødsstraff, har gått bort fra det sunne prinsippet om ekteskap som en natur- og gudegitt ordning, mellom mann og kvinne, i tråd med kvinnenes inntog i maktposisjoner – prest og biskop – også det i strid med Bibelens lære. Men det er gledelig at noen, som før var blinde, våkner… Les mer »

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Kristendommen eksisterer ikke i norden lenger. Den ble fjernet av rike (((paganister))) som slapp kvinnene fri og klistret på dem en femenist badge slik at de trodde dem ble likestilt. Disse rike anti sosiale (((paganistene))) ville ha alle damene for seg selv. Ved og bryte ned Kristendommen i Skanvdinavia har makteliten klart og gjennomføre en ting. Nettop bryte ned fødselsratene og til og med bare normale forhold. Kvinner idag spesielt unge kvinner er ikke friere idag en det dem var under kristendommen. Unge jenter idag har blitt forvandlet til kast og dump kjøttstykker som blir utnyttet av rike menn. De… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
Svar til  Sturmgewehr
1 år siden

Det har lyktes for jødene å få kvinner i Vesten – og i store deler av verden – til å omfavne feminismen, som er et ektefødt barn av sosialismen/kommunismen. De vil ha full rett til å fjerne fosteret de bærer på, søke «karriere», til å infiltrere alle «men-only spaces» i yrkesliv og offentlighet, og samtidig å nyte beskyttelse gjennom me-too, osv. Kort og godt – det har lyktes jødene å bruke kvinnene som spydspiss mot den hvite rase, til å dyrke seg selv, gi avkall på moderskap og ekteskap, og svekke/ødelegge enhver institusjon de kommer inn i – som kirken.… Les mer »

H.L
H.L
1 år siden

Bra du forstod det til slutt.  ? 

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  H.L
1 år siden

Bokstavelig talt scared straight  ? 

Anita M
Anita M
1 år siden

Flott.

Gøran M
Gøran M
1 år siden

Akkurat det det er, en plattform for grooming. Voksne forstyrra mennesker som sprader rundt i fetisj-antrekk og sigler etter barn. Men det er heller ikke det eneste som er sykt med homolobbyen.

Tom Hauge
Tom Hauge(@367868532)
1 år siden

Veldig bra skrevet! Kjekt å se at flere og flere folk våkner og ser galskapen.
Knus homolobbyen!

Grim Lodenkinne
Grim Lodenkinne(@tjatsegrim)
1 år siden

Er enig i at paganister har ødelagt en del da de er gjennomsyret av lhbtq-sinnede folk. Men glem ikke at kristendommen ødela det reele folkestyret med folketinget vi hadde før. Det var kristendommen som villedet folket, og har til dags dato holdt folket i en søvngjenger tillstand. Makten ble flyttet fra hjertet til det nordiske folk, til noe annet, som utelukkende ble brukt for å få makt gjennom skremselspropaganda Slik set så fremstår dagens paganister som de nye «kristne» og forsøker å løse opp folket innenfra med å omskrive hva forfedrene opplevde og fortalte, med å forfalske og redigere historien.… Les mer »

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  Grim Lodenkinne
1 år siden

Der er jeg enig. Jødene jobber jo på spreng for og påvirke den hvite rase i negativ retning og ikke minst ta ned nasjonalistisk propaganda på internet som liksom skal være en fri platform. Og siden jødene ikke tror på gud har dem faktiskt kommet ganske langt med sine onde planer. Siden dem faktiskt gjør onde handlinger hele tiden ikke bare venter på at gud skal gjøre det for dem.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Ned med regnbueflagget og opp med tyr-runen.

Vibecke Larsen
Vibecke Larsen
1 år siden

Fytti grisen for ekle bilder. Grøss. ? 

David T
David T
1 år siden

Godt du innså hvor sykt det er. Nå er det bare resten av galehuset som må få opp øynene.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Homolobbyen, det glade vanvidd.
Der love is love, og alt er tillatt.
Der syke mennesker får marsjere halvnakne i SM-antrekk, midt på lyse dagen i all offentlighet, og hvor barn applauderes og oppmuntres til å «twerke» foran siglende pedofile avvikere. Det er de pedofiles sirkus hvor lettpåvirkelige foreldre kler sine barn opp i regnbuens farger og plasserer dem på deres scener.

Frem med høygaflene landsmenn!

Heimdal
Heimdal(@heimdal)
1 år siden

Bra skrevet!
Tidligere er det også folk som har vært kommunister som har skrevet at de har våknet opp fra hypnosen. Her:
https://www.frihetskamp.net/min-vei-fra-kommunist-til-nasjonalsosialist/