Hjem Nyheter Globalt Disney lager LHBT-film for barn?

Disney lager LHBT-film for barn?

KULTURMARXISME Det går rykter om at Disney lanserer sitt første LHBT-par i barnefilmen «Oppdrag Dory», som er oppfølgeren til «Oppdrag Nemo». Homolobbyen verden over jubler etter at de har sett traileren til filmen.

640px-oppdrag_dory

Det går rykter om at Disney lanserer sitt første LHBT-par i sin nye barnefilm «Oppdrag Dory», som er oppfølgeren til «Oppdrag Nemo». Homolobbyen verden over jubler etter at de har sett traileren til filmen. I en scene vises to kvinner som er ute og går med en barnevogn. På sosiale medier spres nå ryktet om at de to kvinnene i klippet er et par, og hvis det stemmer så er det Disneys første film med et LHBT-par.

LHBT-personer, det vil si lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, og deres tilhengere jubler over ryktet om at Disney slutter seg til homolobbyen ved å slippe en film som propaganderer for avvikende seksualitet til barn.

«Hvis ryktene er sanne og Disneys første lesbiske par noensinne er med i Oppdrag Dory: Yay, for et stort og viktig skritt for aksept», skriver en fan på Twitter.

Et annet rykte hevder at hovedpersonen Elsa i oppfølgeren til «Frost» vil komme ut som lesbisk. Disney har dog ikke bekreftet spekulasjonene enda.

Den nye filmen «Oppdrag Dory» har norgespremiere den 26. august.