Hjem Nasjonal kamp Disse skal holde tale i Stockholm!

Disse skal holde tale i Stockholm!

12. NOVEMBER Det er mindre enn tre uker igjen til Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Stockholm. Frihetskamp presenterer her talerlisten for den 12. november.

Klikk på bildet for å forstørre.
Klikk på bildet for å forstørre.

Den 12. november arrangerer Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrasjon i Stockholm under parolen «Stopp fremmedinvasjonen!». Tanken er at demonstrasjonstoget skal gå fra Norrmalmstorg og avsluttes på Mynttorget der taler skal holdes.

Til sammen er det åtte personer som skal holde tale og mange har med spenning ventet på dagen da disse talerne offentliggjøres. Frihetskamp kan nå meddele at den dagen har kommet og presenterer her talerne for den 12. november:


par_sjogren-150x150

Pär Sjögren

Pär Sjögren er 36 år og sjef for Motstandsbevegelsens femte rede i Sverige og har et mangeårig engasjement bak seg. Foruten sin rolle som redesjef er Sjögren også varamedlem i kommunestyret i Borlänge.

 


vera_oredsson-150x150

Vera Oredsson

Vera Oredsson er en velkjent personlighet innen det nasjonale miljøet. Hun vokste opp i det nasjonalsosialistiske Tyskland og kom til Sverige, sammen med sin bror og deres mor, med de hvite bussene i 1945. I 1960 tilknyttet hun seg Nordiska rikspartiet (NRP) og to år senere ble hun partisekretær. Samme år giftet hun seg med Nordiska rikspartiets leder, Göran Assar Oredsson. I 1975 overtok hun stillingen som partileder etter Göran og ble dermed Sveriges første kvinnlige partileder. Med 88 år på nakken er hun fremdeles engasjert i kampen for vårt folks overlevelse og fremtid.

 


par_oberg-150x150Pär Öberg

Pär Öberg er 45 år gammel og bosatt i Dalarna. Öberg er først og fremst sjef over Motstandsbevegelsens parlamentariske gren i Sverige, men er også pressetalsmann for organisasjonen og medlem av kommunestyret i Ludvika. Han sitter også i Motstandsbevegelsens riksledelse i Sverige.

 


jorgen_kromann-150x150

Jörgen Kromann

Jörgen Kromann er 66 år og har tidligere vært aktiv i Svenskarnas parti (SvP). Tidligere har Kromann vært aktiv i Sveriges kommunistiska parti (SKP) og Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna (KFML) som var en løsrivelse fra Vänsterpartiet kommunisterna (nå Vänsterpartiet).

 


fredrik_vejdeland-150x150

Fredrik Vejdeland

Fredrik Vejdeland er 38 år gammel og er Motstandsbevegelsens politiske strateg i Sverige, samt sjefsredaktør for nettsiden Nordfront. Vejdeland er også medlem av den svenske riksledelsen.

 


simon_lindberg-150x150

Simon Lindberg

Simon Lindberg er 33 år gammel og er leder for Den nordiske motstandsbevegelsen. Lindberg ble nasjonalsosialist i tenårene og har siden viet sitt liv til kampen for den nordiske rasen.

 


haakon_forwald-150x150

Haakon Forwald

Haakon Forwald er 38 år og er Motstandsbevegelsens leder i Norge. Forwald er medlem i Nordenrådet, samt sjefredaktør for Frihetskamp.

 


juhani_keranen-150x150

Juhani Keränen

Juhani Keränen er 21 år gammel og er gruppesjef i Motstandsbevegelsen i Finland. Keränen er engasjert i Motstandsbevegelsens finske radiosatsning Studio 204.

 


Relaterte artikler:
Demonstrasjon i Stockholm 12. november
12november.se