Hjem Nyheter Europa DNA-våpen i bruk i Frankrike

DNA-våpen i bruk i Frankrike

5

FRANKRIKE Politiet i Frankrike bruker nå DNA-våpen basert på Israelsk nanopartikkelteknologi mot De gule vestene.

Foto: AP Photo/Michel Spingler

Det er politiet i Frankrike som nå har tatt i bruk DNA-våpen mot protestbevegelsen De gule vestene. Våpenet som er basert på nanopartikkelteknologi utviklet i Israel, er nå i bruk mot demonstrantene i Frankrike. Dette er partikler som forblir i hud, hår eller klær over en lengre tidsperiode, og som i sin mest harmløse variant kan knytte vedkommende til tid og sted av en eventuell kriminell hendelse.

Disse våpnene har vært kjent lenge og har vært i bruk, i mer eller mindre eksperimentell grad, i land som Ukraina og Brasil. I tillegg da selvsagt til Israel selv. I sin mest harmløse form kan teknologien som nevnt brukes til å identifisere individer og knytte disse til hendelser på et senere tidspunkt. Bruksområdene er imidlertid ubegrensede, spesielt når det kommer til opprørskontroll, og en mer ondsinnet bruk er nå blitt kjent.

Man har ingen kjennskap til effekten av disse partiklene på menneskekroppen på lengre sikt, selv om fengslede palestinere rapporterer om ulike typer kreftformer som et resultat. I tillegg er det nå blitt kjent at varianter av teknologien kan benyttes med ulike kjemiske substanser, som har spesifikke, ønskede effekter på målet. Hallusinogener og psykose-utløsende kjemikalier ble blant annet brukt i Ukraina i 2014, men med motsatt effekt av hva som var ønsket: demonstrantene ble mer voldelige. Det samme var resultatet i Brasil i 2016 da samme substans ble benyttet der. I Frankrike rapporteres det nå at substansene som brukes også inkluderer nervegifter.

Hva som foregår i de okkuperte områdene i Palestina vil man sjelden ha full oversikt over, men det er hevet over enhver tvil at de palestinske områdene må regnes som et stort laboratorium hvor det eksperimenteres med all slags type våpen. Israelerne har blant annet benyttet ulovlige våpen som hvit fosfor mot palestinerne.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
2 år siden

Macron gasser beviselig sin egen befolkning. Er ikke det å krysse en rød linje?!

Tenk hva reaksjonene fra norsk regimevennlig presse hadde vært om Putin hadde drevet med noe så djevelsk som denne psykopate Rothschild løpegutten Macron.

#Rettsoppgjør

Arno
Arno
2 år siden

Nano-teknologi = djevelskap. Enkelt og greit! Livsfarlig, bokstavlig talt. Da er det ingen overraskende at denne teknologien tas i bruka av Satan’s avkom (se Johannes evangelium 8:44).
Nanopartikler er så små – partikler på molekylnivå – at de trenger gjennom alt av biologisk materiale; hud, blodkar, cellevegger m.v. – Som det helt riktig sies i artikkelen: Ingen har kjennskap til effekten av disse partiklene på menneskekroppen på lengre sikt. Men (((de))) som holder på med denne djevelskapen har nok funnet en rekke effekter nanopartikler har på kort sikt, som de nådeløst tar i bruk for å nå sine onde mål.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Eg har lest om dette. Eg viste ikke at det er farlig for kroppen, isåfall er det helt sinnsykt

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Ved spørsmål om masseødeleggelsesvåpen, rett blikket mot Israel. Er det noen som driver med slikt, så er det dem. De ruster opp, samtidig som de forsøker å svekke andre ved å kommandere USA til å gå til krig mot disse, på bakgrunn av åpenbare løgner.

https://youtu.be/v5kb3KK3T7U

Kent
Kent
2 år siden

Blande litt kunstig intelligens i nanoteknologien så har vi et våpen som er 100 ganger farligere enn atomvåpen.