Hjem Nyheter Norge Hans Rustad går til angrep på Motstandsbevegelsen

Hans Rustad går til angrep på Motstandsbevegelsen

38

SIONISME Document.no-redaktøren og «holocaust»-fanatikeren Hans Rustad går til angrep på Motstandsbevegelsen og mener organisasjonen burde bekjempes.

Det er i artikkelen «Ytre høyre er antisemittisk og anti-kristelig» at 66-årige Hans Rustad går til angrep på hva han omtaler som «ytre høyre». Artikkelen er publisert på det pro-israelske og islamkritiske nettstedet Document.no, som Rustad er redaktør for.

Hovedbudskapet i artikkelen er at det han definerer som den «demokratiske høyresiden», tar avstand fra og bekjemper «ytre høyre». Med andre ord: At Document.no og deres tilhengere tar avstand fra og bekjemper Motstandsbevegelsen.

Rustad virker opprørt over Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Kristiansand og all oppmerksomheten den medførte, og kritiserer at organisasjonen påpekte homolobbyens jødiske røtter. Ifølge ham er slike uttalelser «antisemittiske og vil kun få gehør hos mennesker med «alvorlige problemer».

At Motstandsbevegelsen bruker en tyrrune, mener han er et tegn på at organisasjonen er antikristen. At det råder religionsfrihet i Motstandsbevegelsen, er noe han åpenbart ikke har fått med seg. Rustad avslutter med å mane sine følgere til kamp mot Motstandsbevegelsen, eller hva han omtaler som «ytre høyre».

– Det betyr at den demokratiske høyresiden aktivt må være  på vakt mot og bekjempe ytre høyre. Det er den demokratiske høyresiden som har mest å tape på at ytre høyre vinner frem, skriver Rustad.

Om Hans Rustad

66-årige Hans Rustad skrev for øvrig sin hovedoppgave om det såkalte holocaust, og har forfattet essays og holdt foredrag om emnet en rekke ganger. Via Document forlag har an utgitt en rekke bøker om «holocaust», blant annet romaner og poesi.

Rustad har tidligere holdt foredrag for sionistorganisasjonen Med Israel for fred (MIFF) og har blant annet uttalt at mener såkalt holocaust-fornektelse bør kriminaliseres. Han, og Document.no, har også en rekke ganger forsvart jødisk kjønnslemlestelse av guttebarn.

Kilder:
Ytre høyre er antisemittisk og anti-kristelig
Wikipedia – Hans Rustad

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
38 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Fjellberg
Fjellberg
5 år siden

Skal vedde mye på at Hans Rustad har mye aschkenazi-blod i årene sine…
Han ser for øvrig meget syk ut og minst 10 år eldre enn det fanatikeren og løgneren i virkeligheten er.

Hvorfor skriver dere forresten zionisme med s? – For å være lydige mot «Norsk Språkråd»?
Eller for at nazionistene skal ha monopol å z’en for sine skjellsord?

Z’en er en bokstav også i det norske alfabetet. Det er lov å bruke den, særlig når det samsvarer opphavlig skrivemåte.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Fjellberg
5 år siden

Hvorfor skulle man bevisst skrive sionisme feil? På norsk skrives det «sionisme» og på engelsk «zionism». Eller mener du kanskje vi kan tjene på å anglifisere det norske språk?

Hva og hvem er «nazionistene»? Vet kun om én, eller muligens to, personer som har brukt dette idiotiske ordet, og det er galningene Bjørn Brataas og Tore Tvedt.

KS88
KS88
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

På hvilken måte er Tore Tvedt en galning?

Cheeki Breeki
Cheeki Breeki
Svar til  KS88
5 år siden

Han kaller regjeringen for nazister og motstandsbevegelsen for Natofront.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Jeg har svært vanskelig for å kalle Hans Rustad annet enn en klovn. Document.no har sin klare agenda … islam, islam og atter islam, samtidig som man selvsagt er pro israelsk. Nå skal jeg ikke undervurdere problemet med radikale, fanatiske muslimer men der er vitterlige mange, mange andre problemer i samfunnet som i aller høyeste grad fortjener betydelig mer oppmerksomhet … Disse en-saks gruppene er etter mitt syn intet annet en «kontrollert opposisjon» – man forsøker å få folk til fokusere kun på en sak, slikt at man hindrer en mer reell og gjennomtenkt opposisjon til TPTB (The Powers That… Les mer »

Fjellberg
Fjellberg
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Ja, stemmer det, Jarl. Document er en M0ssad-front, i likhet med NDL og en rekke andre enheter.

trackback
5 år siden

[…] Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net. […]

Motstandsmann
Motstandsmann
5 år siden

Sionisten Hans Rustad og hans nettsted Document.no er en subersiv kraft innen norsk nasjonalisme, og bør boikottes og bekjempes!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Ble utestengt tvert fra document da jeg påpekte at msm skriver det eierene deres vil at de skal skrive. Nevnte ikke et ord om hvem disse eierene var, men traff tydligvis et ømt punkt. Når det er sagt så mener jeg fortsatt at sider som document.no gjør en viktig jobb med å opplyse folk om masseinnvandringens ekstremt ødeleggende konsekvenser. Dette får folket til å lete etter den bakenforliggende årsaken til galskapen. Alt i alt tilfører dokument mer positivt en negativt til vår sak etter min mening.

urban66
urban66
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Enig med deg, JudasGS, mht Rustad og Document.no sin viktige rolle i å dokumentere og publisere om faren ved masseinnvandring, Islamisme mm. Når det er sagt har jeg et eksplisitt inntrykk av at Rustad og Dokument.no inntar et markedsliberalistisk og verdikonservativt verdisyn og driver nærmest som apologeter for Israel og jødenes historieforståelse. Jeg mener det er viktig å støtte opp om krefter som har mye til felles, der bl.a bekjempelsen av multikultur og -etnisitet utgjør en felles arena. Metodene dette bør utføres på og hvilke økonomisk politikk som må til for å forandre sammfunnet til det bedre er særdeles viktige… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Den eneste jobb de gjør som kan virke viktig er å belyse økt kriminalitet som følge av masseinnvandring, …men som de da vinkler til et spørsmål om religion, og ikke et folks natur, …toppet med the black kiss on Schlomo. Masseinnvandringen er et faktum takket være jødisk makt og deres lakeier av globalister, det både i rødt og blått hus. De har ført inn et monster, beskriver monsteret, pisker opp til konflikt, og tar på seg rollen som frelsere, hvilket leder til mer sympati for Israel og jødene. Men frelsen er dog bevisst fraværende, og monsteret begynner å ete på… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Enhver islamkritiker bør vite at muslimene er «støttroppene» for jødenes undergravning og ødeleggelse av Europa. Israel og jødevennene er FOR størst mulig invasjon av rasefremmede til Europa, samtidig som de fanatsik verner om jødestaten Israel som skal holdes mest mulig «judenrein». Holocaust er vår tids sekulære religion, der de 6 millioner dyrkes, og har for mange, også i kirken, erstattet Jesu lidelse og død på korset.

Anders Jonsson
Anders Jonsson
5 år siden

Hans Rustad är en förintelse-troende pajas.

Hur vore det om du tog reda på lite fakta och forskning gubbe, istället för att lyssna på dina uppdragsgivare…JUDARNA?

KS88
KS88
5 år siden

Har document.no følgere? Det var faktisk den største overraskelsen for min del her

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Hvis vi som er ns blir ryddet av veien så er det Rustads «demokratiske høyreside» som rykker opp til å bli den mest «ekstreme» busemannen i rommet. Har den tanken streifet ham?

Rustad burde holde seg til å skrive poesi og romaner. Document.no kan være begynnelsen på redpillingprosessen til enkelte, men for den store hopen virker det som om det forblir en evig formørkende blindvei.

Johan G
Johan G
5 år siden

Nå er det vel strengt talt sionistiske counter-jihadister som Rustad som står på ytre høyre. Nasjonalsosialister står hverken i blått eller rødt hus, vi er den tredje vei, den virkelige opposisjon mot dagens globalistregjering. Følger man dagens høyre-venstre akse: Høyre = blått = rot i sionismen. Venstre = rødt = rot i kommunismen. Sammen har de regjert for globalisme og sammen har de forhindret politisk opposisjon. Sionisme og kommunisme er to sider av samme (((mynt))). Det tohodete monster som regjerer taler om invasjon og integrasjon, hvilket leder til en ting: folkeutbytte. Dessverre villedes mange nyoppvåknede mot sionismen ettersom sionismen for… Les mer »

NeiTilInvasjon
NeiTilInvasjon
5 år siden

For å være helt ærlig synes jeg at jødene og muslimene er like skadelige for Europa og dets fremtid. To dysfunksjonelle og dekadente halv-brødrestammer fra asia. Den ene sprer motstand via utsiden (muslimene) og den andre fra innsiden (jødene). Den ene har nesten monopol på verdens råvarer (muslimene) og den andre på medie og underholdning (jødene). Den ene promoterer amerikansk splatterfilm, såpeopera og toaletthumor (jødene), mens den andre promoterer (eller forbereder seg på) femtekolonne-invasjon til Europa i samarbeid med forræderiske politikere og jøde-media (muslimene). Begge kutter strupen på dyr som at de gradvis og sakte blør i hjel. Begge kutter… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  NeiTilInvasjon
5 år siden

Personlig ser jeg ikke på jøde/muslim-elementet som det mest skadelige overhodet. Det mest skadelige elementet er egne «ariske» opportunister som dolker sine egne søstre og brødre i ryggen. Jeg synes nesten vi har alt for lite fokus på de etnisk norske svikerne og profitørene. Vi har mange etnisk norske i Norge som har tjent seg søkkrike på å ødelegge landet vårt.

Fjellberg
Fjellberg
5 år siden

Mitt svar til «Motstandsmann» sitt første innlegg øverst her, slettet, eller fikk «Motstandsmann» slettet ganske raskt. Innlegget mitt inneholdt følgende faktaopplysninger: # Ingen av de personene som nevnes med navn av «Motstandsmann» har noen gang benyttet begrepet «nazionisme». Jeg har sjekket. # Å skrive zionisme med z har ingenting med «å anglifisere det norske språk». Ordet skrives med z i de fleste språk i verden som har z-bokstaven i sitt alfabet. Inkludert det tyske språk. Til og med i dansk språk – om er opphavet til dagen norske skriftspråk – skrives zionisme med z. # Ordet «zionisme» er avledet fra… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Fjellberg
5 år siden

I følge norsk ordbok er sionisme det korrekte. Om man i tillegg søker på google får man ca. 7 ggr. så mange treff på sionisme som det man får om man søker på zionisme. Det blir således vanskelig å hevde at Motstandsmann tar feil med hensyn til hva som er korrekt betegnelse på norsk. For øvrig er jeg ingen tilhenger av denne såkalte «khazar» teorien. Den ble vel først lansert (eller gjort populær) av Benjamin Freedman (en jødisk konvertitt) på 60-tallet, og ble siden populær hos en rekke konspirasjonsteoretikere. Den senere tid har denne teorien mistet mye av sin troverdighet… Les mer »

Fjellberg
Fjellberg
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Jarl Stoltz: >I følge norsk ordbok er sionisme det korrekte. Har noen påstått noe annet her? Når du er så uredelig i din argumentasjon at du mer enn antyder det, sier det mye om hvor stor vekt man skal legge på dine øvrige påstander… Min påstand er imidlertid at det er en ulogisk/idiotisk regel når navnet det er avledet fra ble/blir skrevet med Z og bokstaver tilsvarende Z i andre alfabet, og vi har Z/z i vårt alfabet. For øvrig påpekte jeg minst 3 faktafeil i innlegget til «Motstandsmann». >For øvrig er jeg ingen tilhenger av denne såkalte «khazar» teorien.… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Fjellberg
5 år siden

Det var virkelig ikke meningen å forsøke meg på uredelighet 🙂 Jeg ville simpelthen påpeke at det kanskje ikke var så idiotisk/ulogisk som du anså det (Zion skrives for øvrig Sion på norsk …)

Når det gjelder det andre du skriver så virker du såpass følelsesmessig involvert her at jeg nøyer meg med å ta dine synspunkter til etterretning 🙂 Dog, står mitt tilbud om en lengre prat på Discord om saken ved lag, om du så ønsker.

Fjellberg
Fjellberg
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

John skrev: >Det var virkelig ikke meningen å forsøke meg på uredelighet ? Jeg ville simpelthen påpeke at det kanskje ikke var så idiotisk/ulogisk som du anså det (Zion skrives for øvrig Sion på norsk …) Der er du igjen med uærligheten din: Benekter at du insinuerte at jeg hadde påstått at ordet skrives med z i norsk rettskriving, hvilket jeg selvsagt ikke hadde gjort. Er det for tungt for deg å skjønne at dette er en uhederlig måte å opptre på? Eller er du bare så vant til den slags måte å kverulere på at du ikke klarer å… Les mer »

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Fjellberg
5 år siden

Ellers har du det bra?

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Fjellberg
5 år siden

Jeg ser nå at der antagelig har sneket seg inn en aldri så liten misforståelse her: Jeg er selvfølgelig klar over «Khazar-riket» innførte jødedommen som statsreligion på 700-tallet en gang.

Det jeg kaller «khazar teorien» er forestillingen om at askenasiske jøder kun er etterkommer av khazarene, samt at khazarene ikke hadde noe jødisk blod fra før, og således at askenasiske jøder ikke har semittisk blod.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Fjellberg
5 år siden

«Min påstand er imidlertid at det er en ulogisk/idiotisk regel når navnet det er avledet fra ble/blir skrevet med Z og bokstaver tilsvarende Z i andre alfabet, og vi har Z/z i vårt alfabet.» – Ulogisk når man på både hebraisk og latinsk skrev det med «s»? Du får sende inn en klage til norsk språkråd. Angående khazar-teorien skriver du: «Det er ingen teori, men et faktum som man kan lese om iverdens beste/største leksika.» – Ja, man kan lese om khazar-teorien i ulike leksika. Her kan du lese et sitat fra SNL: «Det har også vært fremsatt teorier om… Les mer »

Fjellberg
Fjellberg
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

Ojsann, vil du diskutere nå da «Motstandsmannen»? Verken gi mitt innlegg 20 raske tommelen-ned-klikk, eller å få innlegget slettet som i begynnelsen av tråden? – OK. >– Ulogisk når man på både hebraisk [] skrev det med «s»? Godt gjort av deg å finne ut det siden hebraisk har helt andre tegn enn de latinske. Jeg er imponert! Slik skrives «Zion på hebraisk ifølge en nettside som tilbyr oversettelse (Skal stå helt til høyre på neste linje): ציון >– Ulogisk når man på [] latinsk skrev det med «s»? Også godt gjort av deg å finne ut det siden den… Les mer »

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Fjellberg
5 år siden

Rent historisk er bokstaven «s» langt mer forekommende, enn «z» hva gjelder oversettelser av Sion, Sionfjellet osv. Et enkelt google-søk viser det.

I forhold til khazar-myten, så kan jeg da sitere fra Wikipedia:

«Genetic studies on Jews have found no substantive evidence of a Khazar origin among Ashkenazi Jews, as opposed to evidence they have mixed Near Eastern/Mediterranean and Southern European origins.»

Men for all del, bloggen «Jostemikk» er nok en mer seriøs aktør og dennes påstander må nok tas alvorlig.

Johan G
Johan G
Svar til  Fjellberg
5 år siden

Elling….hold opp nå. Mor kaller.

Johan G
Johan G
Svar til  Fjellberg
5 år siden

Skal si man hang seg opp i et ord her. La oss bruke hele kommentarfeltet på dette orde hva?

Sionisme med S er forresten korrekt på norsk 😉 Og personen denne artikkelen handler om, som kunne vært mer interessant å diskutere rundt, er en høyreekstrem sionist.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Johan G
5 år siden

Helt enig. Hadde det vært slik at ordet fullstendig mistet sin mening med den norske oversettelsen av ordet, så kunne jeg vært enig. I dette tilfellet er det imidlertid bare tull.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Fjellberg
5 år siden

– At hverken Tvedt eller Brataas har benyttet «nazionisme» har du sikkert rett i. Jeg gikk vel ut i fra det ettersom disse to har vært store fans av å oppfinne egne ord, som ingen andre enn de forstår. Noe du for øvrig ser ut til å ha til felles med de. – På norsk skrives det «sion». På engelsk og en del andre språk, der i blant dansk og engelsk skrives det «zion». Ordet stammer fra det hebraiske «ṣīyōn», som på latinsk ble «sion» og som på engelsk ble «zion». Det er for øvrig ganske irrelevant, ettersom man på… Les mer »

Fjellberg
Fjellberg
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

«Motstandsmann» fortsetter å slenge ut påstander i vilden sky: >– At hverken [] eller [] har benyttet «nazionisme» har du sikkert rett i. Hvis du hadde hatt litt anstendighet hadde du da beklaget at du påsto det motsatte i ditt første innlegg. >Jeg gikk vel ut i fra det ettersom disse to har vært store fans av å oppfinne egne ord Jeg vet om det er riktig. I så fall hadde du nok sikkert klart å hoste opp noen eksempler. Men dersom det skulle være riktig; Gir det deg rett til å slenge ut en hvilken som helst (gal) påstand… Les mer »

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Fjellberg
5 år siden

Der brukte du mange ord på å si ingenting.

Bastian
Bastian
5 år siden

Dere burde legge til at Rustad er kommunist med bakgrunn i AKP. Den eneste grunnen til at han sluttet å kalle seg det, var at kommunistene begynte å kritisere jødene. Det er ALT Rustad og hans likesinnede handler om. Og disse menneskene definerer nå størsteparten av opposisjonen i Europa og USA.

anon
anon
5 år siden

Flere av artiklene som publiseres på document.no blir skrevet med utganskpunkt i amerikanske perspektiver og amerikanske interesser. Noen av artiklene bærer også preg av å være oversatt fra Engelsk med en utypisk semantisk oppbygning av språket og engelske ord og fraser der de ikke lett lar seg oversette. Det samme gjelder i kommentarfeltet under disse artiklene, men skjelden ellers. Det kan være tilfeldig, eller ikke.

anon
anon
Svar til  anon
5 år siden

Hvis noen i redaksjonen i document.no leser dette, så vil jeg gjerne at dere tenker litt over hvem som inviterer dere i middagsselskaper og hva dere snakker om der.