Hjem Nyheter Norge Hans Rustad går til angrep på Motstandsbevegelsen

Hans Rustad går til angrep på Motstandsbevegelsen

SIONISME Document.no-redaktøren og «holocaust»-fanatikeren Hans Rustad går til angrep på Motstandsbevegelsen og mener organisasjonen burde bekjempes.

Det er i artikkelen «Ytre høyre er antisemittisk og anti-kristelig» at 66-årige Hans Rustad går til angrep på hva han omtaler som «ytre høyre». Artikkelen er publisert på det pro-israelske og islamkritiske nettstedet Document.no, som Rustad er redaktør for.

Hovedbudskapet i artikkelen er at det han definerer som den «demokratiske høyresiden», tar avstand fra og bekjemper «ytre høyre». Med andre ord: At Document.no og deres tilhengere tar avstand fra og bekjemper Motstandsbevegelsen.

Rustad virker opprørt over Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Kristiansand og all oppmerksomheten den medførte, og kritiserer at organisasjonen påpekte homolobbyens jødiske røtter. Ifølge ham er slike uttalelser «antisemittiske og vil kun få gehør hos mennesker med «alvorlige problemer».

At Motstandsbevegelsen bruker en tyrrune, mener han er et tegn på at organisasjonen er antikristen. At det råder religionsfrihet i Motstandsbevegelsen, er noe han åpenbart ikke har fått med seg. Rustad avslutter med å mane sine følgere til kamp mot Motstandsbevegelsen, eller hva han omtaler som «ytre høyre».

– Det betyr at den demokratiske høyresiden aktivt må være  på vakt mot og bekjempe ytre høyre. Det er den demokratiske høyresiden som har mest å tape på at ytre høyre vinner frem, skriver Rustad.

Om Hans Rustad

66-årige Hans Rustad skrev for øvrig sin hovedoppgave om det såkalte holocaust, og har forfattet essays og holdt foredrag om emnet en rekke ganger. Via Document forlag har an utgitt en rekke bøker om «holocaust», blant annet romaner og poesi.

Rustad har tidligere holdt foredrag for sionistorganisasjonen Med Israel for fred (MIFF) og har blant annet uttalt at mener såkalt holocaust-fornektelse bør kriminaliseres. Han, og Document.no, har også en rekke ganger forsvart jødisk kjønnslemlestelse av guttebarn.

Kilder:
Ytre høyre er antisemittisk og anti-kristelig
Wikipedia – Hans Rustad