Hjem Nyheter Norge Document.no utelater essensiell informasjon angående Project Veritas

Document.no utelater essensiell informasjon angående Project Veritas

4

PROJECT VERITAS Document.no utelater essensiell informasjon i sin artikkel vedrørende Twitters utestenging av lederen for Project Veritas. Innrømmelser om CNNs anti-hvite bias blir ikke nevnt med ett eneste ord.

James O’Keefe.

Document.no publiserte fredag ettermiddag en artikkel angående den nylige kontroversen rundt Project Veritas i USA, med fokus på Twitters utestengning av organisasjonens leder James O’Keefe.

Project Veritas er en høyrevendt amerikansk aktivistgruppe som spesialiserer seg i å publisere videomateriale som avslører bias og uetisk praksis hos massemedier og venstrevendte grupper i USA, og har blant annet lykkes i å avsløre utbredt valgfusk i landet.

I en artikkel hevder imidlertid Document følgende:

Etter en serie av avsløringer om hvordan CNN bevisst fremstiller nyheter for å ramme konservative, har Twitter bestemt seg for å utestenge James O’Keefe fra Twitter permanent.

O’Keefe er grunnlegger og leder av Project Veritas (PV), som har spesialisert seg på å infiltrere ulike krefter og avsløre disse ved hjelp av skjult kamera. Nylig avslørte PV hvordan CNN hele tiden har drevet en propagandakrig mot Donald Trump.

Document legger dermed kun vekt på CNNs anti-republikanske bias, men utelater helt å nevne at organisasjonens leder ble utestengt rett etter at Project Veritas, torsdag denne uken, publiserte en video der en CNN ansatt innrømmer eksplisitt rasemessig bias mot hvite hos CNN, med bare noen timers mellomrom.

I videoen kan CNNs tekniske direktør Charlie Chester sees mens han innrømmer følgende:

 I was trying to do some research on the Asian hate, like the people [who] are getting attacked and whatnot. A bunch of black men have been attacking Asians. I’m like ‘What are you doing? Like, we [CNN] are trying to help BLM.

The optics of that are not good. These [are] little things that are enough to set back movements, because the far left will start to latch on and create stories like ‘criminalizing an entire people,’ you know, just easier headlines that way, I guess.

I haven’t seen anything about focusing on the color of people’s skin that aren’t white. They [CNN] just aren’t saying anything. You know what I mean?

You can shape an entire people’s perception about anything [depending] on how you do it.

Chester innrømmer at medieorganisasjonen har et bias, og det er et rasemessig bias rettet mot hvite. Videre innrømmer han at CNNs mål ikke er å informere befolkningen, men å forme opinionen via ensidig promotering av anti-hvite narrativer.

Som et resultat av dette opplevde organisasjonen et «narrative-clash» da de skulle dekke den nye «Stop asian hate» bevegelsen, som er ment å gi hvite skylden for hat-kriminalitet rettet mot asiater i USA. Problemet CNN hadde er at denne typen hat-kriminalitet overveldende begås av svarte, og for mye fokus på dette kunne interferere med BLM-narrativet som skal fremstille svarte som ofre.

Denne avsløringen, som er uendelig mer skadelig for amerikanske massemediers omdømme enn bevis for bias mot Donald Trump eller det republikanske partiet er uten tvil den faktiske grunnen bak utestengingen av O’Keefe, for ikke å nevne det korte tidsrommet mellom de to hendelsene.

At Document utelater å nevne Chester og hans innrømmelser om CNNs anti-hvite bias en eneste gang i deres artikkel er i beste fall merkverdig, i verste fall urovekkende.

Les også:
Project Veritas slipper hemmelige konferanser med CNNs ledelse
FILM: Twitter-ansatte bedriver politisk sensur og overvåkning
Intern tale av Twittersjefen lekket: «Vi kommer til å kvele den politiske debatten!»
Hans Rustad går til angrep på Motstandsbevegelsen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
This Goyim Know
This Goyim Know
1 år siden

Kontrajihadistene styrer unna agenda hvitt folkemord og rasespørsmålet bestandig. De ønsker å trekke folkets fokus vekk fra det mest essensielle som er et angrep på vårt folk og rase. De villeder sine følgere til å tro at det bare handler om religion, samtidig som man oppmuntres til å hylle et fremmed folk (jødene) som jo nettopp har en ledende rolle bak den orkestrerte masseinnvandringen til Europa. Og det komiske her er at de benekter dette faktum. Red Ice TV: «Barbara Spectre is back» Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet Orbán: «Soros vil blande ut Europas folk»… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Tommy Olsen
Tiwaz
Tiwaz
Svar til  This Goyim Know
1 år siden

Kontrajihadisme er for folk som ikke har forstått alt enda.

Roar
Roar
1 år siden

De er supersionister som sensurerer kommentarfeltet bare du kommer med den minste kritikk mot Israel eller snakker om rase.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Bra det finnes grupper som Project Veritas, burde vært mange flere.