Hjem Nyheter Dokument avslører: Bløffen om russisk påvirkelse på USA-valget var Hillary Clintons idé

Dokument avslører: Bløffen om russisk påvirkelse på USA-valget var Hillary Clintons idé

2

KONSPIRASJONER Offentliggjort dokument viser at den forrige amerikanske presidenten Barack Obama ble informert om Hillary Clintons bløff om «russisk påvirkelse».

Donald Trump Jr. – som er eldste sønn av USAs president Donald Trump – har på Twitter publisert et offentliggjort dokument som omtaler skandalen som omhandlet Russlands eventuelle innblanding og påvirkning på presidentvalget 2016.

Anklagelsene mot Trump og mot Russland dreide seg om at Russland hadde hjulpet Trump til å bli president på illegalt sett. Utredningene mot Trump ble langvarige og hyppig omtalt i medier. Den sterkt kritiserte Mueller-rapporten støttet anklagelsene mot Russland og president Trump.

Historien anvendes også som påskudd for å forsøke å stille Trump til riksrett.

Offisielle dokumenter viser nå at hele sirkuset rundt Russlands påståtte innblanding var en bløff planlagt av Trumps motkandidat i 2016-valget, demokraten Hillary Clinton.

Planen med å sette Trump i saksen for liksom å ha fusket til seg valgseieren ved at Russland skulle ha «hacket» valget, var kjent også av den daværende presidenten og Clintons partikollega Barack Obama.

CIA informerte Obama om komplottet mot Trump via John Brennan som var CIAs sjef mellom mars 2013 og januar 2017, da han ble byttet ut. Brennan var Obamas sjefsrådgiver i spørsmål gjeldende kontraterrorisme.

Om de offentliggjorte dokumentene påvirker Clintons venn og partikollega Joe Bidens sjanser mot høstens presidentvalg, er uklart.

Les også:
Hillary Clinton til Joe Biden: «Erkjenn ikke valgtap under noen omstendigheter»
Hillary Clinton kan ha fått nesten én million ulovlige stemmer
Al Gore vil i likhet med Joe Biden ha et militærkupp «om Trump ikke avgår etter valgtap»
Videomontage av presidentkandidaten Joe Bidens upassende berøringer av småjenter sensureres av Twitter
Dagens video: Pedogate 2020

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Amerikansk politikk er pill råtten, og den mest bedervede råttenskapen er å finne i det demokratiske partiet, som ikke viker tilbake for noe påskudd eller løgnhistorier for å sverte Trump og republikanerne, som dessverre stort sett klager og gråter istf å gå til saftige motangrep. Trump er unntaket, men hans personlige stil frastøter mange. Likevel vinner han valget, om alt går rett for seg. Uansett; om Trump eller Biden/Kamala vinner, er deres oppdragsgivere jødene og staten Israel, som de alle faller på kne for.

Sverre Holm
Sverre Holm
1 år siden

Den dama der er ikke god. Utrolig at hun ikke allerede er fengslet.