Hjem Dagens video Dagens video: Den jødiske lobbyen i USA

Dagens video: Den jødiske lobbyen i USA

10

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I en dokumentarserie produsert av Al Jazeera kan man få innblikk i den jødiske lobbyen og hvordan de blant annet bedriver med spionering, svertekampanjer, trusler, og utpressing for å tilegne seg makt i USA.

Dokumentarserien består av fire deler og er flere ganger blitt sensurert og fjernet på ulike plattformer. Nedenfor kan du se hele dokumentaren i sine fire deler.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Del 4:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
2 år siden

Et aldri så lite «blast from the past» er kanskje også av interesse (beklager den dårlige kvaliteten – fant dessverre ikke en bedre link): https://www.youtube.com/watch?v=VLqn_qQWTRg (Sjahen av Iran snakker om den jødiske lobbyen i USA 1976)

Anders Jonsson
Anders Jonsson
2 år siden

En mycket bra dokumentärserie!

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Denne serien er det viktig å dvele ved, selv om det kan ta litt tid å få med seg alt.

Roar
Roar
2 år siden

Jødisk makt er en konspirasjonsteori, sier jødene via sine egne kontrollerte medier.

Johan G
Johan G
2 år siden

Det er kristenfolket som har hjulpet de frem. Helt siden Scofield bibelen, da kristendommen ble forvandlet, har plutselig kristne tilbedt jødene og underkastet seg som slaver.

Fra kristendom til sionisme: https://www.bitchute.com/video/bAJOcpDSAG2D/

Sidsel
Sidsel
Svar til  Johan G
2 år siden

Kristenfolket som du kaller dem mangler relevant bibel kunnskap. Jødenes
forhold til Jahve varte i 257 år. Da Gud for siste gang gå dem en konge og med det ikke lenger kunne kalles en egen stat. Etter at de ble deportert til Babylonia kom en rest av Juda stamme (jøder) på ca 5000 tilbake til Jerusalem. Som ble knust i år 70 e.Kr. Deretter ble de spredt for alle vinder.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Rett og slett kvalmende

trackback
2 år siden

[…] også: Dokumentar: Den jødiske lobbyen i USA FILM: Hvordan Israel-lobbyen kontrollerer USA En rekke amerikanske politikere er finansiert og […]

trackback
2 år siden

[…] også: «Den israelske lobbyen er USAs største problem» Dokumentar: Den jødiske lobbyen i USA Sionistene flytter frem sine posisjoner i Vesten […]

trackback
1 år siden

[…] forklart på fire minutter Professor Kevin MacDonald: Det grunnleggende om Jødespørsmålet Dokumentar: Den jødiske lobbyen i USA Dagens video: Den jødiske Rothschild-familien og det jødiske banksystemet Dagens video: […]