Hjem Nyheter Norden Dokumentar: «Det goda våldet»

Dokumentar: «Det goda våldet»

2

VENSTRETERRORISME Frihetskamp tipser her om en eldre dokumentar som tar for seg hvem som egentlig lager bråk og terroriserer sine politiske motstandere.

Venstrepøbel sparker løs på en gjestearbeider fra Slovakia, som de trodde var "nazist".
Venstrepøbel sparker løs på en gjestearbeider fra Slovakia, som de trodde var «nazist».

Den svenske dokumentaren «Det goda våldet» retter søkelyset på politisk motivert vold og avslører hvem som egentlig står bak det meste av vold, trusler og hærverk mot politiske motstandere.

95% av alle politisk motiverte angrep kommer fra venstresiden, og er da rettet mot dem de selv kaller, eller tror, er «rasister og nazister». Det erkjennes også at det meste av vold utført av «rasister og nazister» ikke er offensiv vold, men derimot som følge av at man forsvarer seg og irettesetter venstrepøbelen.

Dokumentaren fra Uppdrag Granskning fikk, ikke overraskende, enorm kritikk fra venstresiden, som da beskyldte Uppdrag Granskning og SVT for å være nettopp «rasister og nazister».

Som nasjonalsinnet kom dokumentaren også som en overraskelse, ettersom systemmedia så og si aldri publiserer virkeligheten slik den er, men istedet bevisst svartmaler nasjonalsinnede og skjønnmaler venstrepøbelens voldshandlinger, hvilket har vært et faktum før og siden.

Se dokumentaren nedenfor:


Les også:
Aktivist angrepet av maskerte gjerningsmenn – slo tilbake med full kraft!
Antifa: Media-støttede terrorister
Svensker konfronterer Antifa i Göteborg
Store mengder eksplosiver funnet hos venstreekstremister i Tyskland
Antifascistisk nettverk påtar seg ansvaret for bombeattentatet mot Golden Dawns kontor
Det blodige attentatet mot Gyllent daggry
Italiensk politiker fastbundet og mishandlet av venstreekstremister

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Det man iakttar av våre meningsmotstandere er at de ikke makter å fremføre faktabaserte argumenter og derfor på voldelig vis (nb: sensur, stråmann-herkerteknikk og newspeak-gummiparagrafer mot «hat» osv er også en form for politiskvold) søker å «vinne debatten» ved simpelthen å ikke slippe regimekritiske stemmer inn i det offentlige rom.

Små barn som ikke kan uttrykke seg verbalt kaster gjerne klosser i hodet på andre barn eller klyper og lugger dem. De som fortsetter med denne taktikken i voksen alder er enten A. Mentalt tilbakestående individer, B. Kliniske psykopater.

trackback
4 år siden

[…] et del av et massivt anti-hvitt nettverk New Jersey klassifiserer Antifa som en terrororganisasjon Dokumentar: «Det goda våldet» Store mengder eksplosiver funnet hos venstreekstremister i Tyskland Antifascistisk nettverk påtar […]