Hjem Nyheter Norden Dokumentar: Krigen mot kontantene

Dokumentar: Krigen mot kontantene

2

DOKUMENTAR Den svenske nyhetssiden Samhällsmagasinet har produsert en ny dokumentar som belyser risikoene med et kontantløst samfunn.

I en nyprodusert dokumentar med navn «Krigen mot kontantene» advarer Samhällsmagasinet mot konsekvensene av et kontantløst samfunn.

Problemene som nevnes er blant annet at innbyggerne vil være totalovervåket og at ukomfortable stemmer risikerer å bli nedtystet da en bankkonto vil være nødvendig for å kunne bedrive opinionsdannelse eller journalistisk virksomhet.

I dokumentaren blir det også belyst at forskjellige svenske organisasjoner har fått sine kontoer nedstengt, dog uten å nevne at det handler om nasjonalistiske organisasjoner, blant annet Den nordiske motstandsbevegelsen og Nordfront.

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomfører nå en innsamling for å kunne gå til motangrep mot de svenske bankene, som tror at de kan bestemme hvilke stemmer som skal få høres i den politiske debatten og diktere hvilke partier som skal kunne gjennomføre valgkampanjer. Dette er altså et utmerket tilfelle for å revoltere mot forbryterne på en enkel og behagelig måte.

Se dokumentaren nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Dette er en veldig godt produsert normi-vennlig dokumentar som forteller oss hvordan det kriminelle pengesystemet, frontet av privateide banker, produserer ubetalig gjeld for å gjøre de rike enda rikere og alle oss andre om til verdiløse slaver. Dette er borgerjournalistikk på sitt beste; harde fakta presentert på en måte selv en ungdomsskoleelev kan forstå.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
4 år siden

«The issue which has swept down the centuries and will have to be fought sooner or later is THE PEOPLE VERSUS THE BANKS» Lord Acton

Spørsmålet mange stiller seg etter å ha «våknet opp» til dette dypt urettvise systemet er hvordan vi kunne tillate dette å skje? I 1971 skrev Larry Hannigan en enkel og grei fiktiv historie som forklarer dette på en utmerket og lettforståelig måte – burde vært pensum på ungdomskolen! Jeg vil på det sterkeste oppfordre alle til å lese Hannigans «The earth + 5 %».
https://larryhannigan.com/the-earth-plus-5/

Norsk oversettelse finnes også, om man foretrekker det:
https://mellqvist.wordpress.com/2008/11/07/jeg-vil-eie-verden-pluss-5/