Hjem Nyheter Norden Dokumentar: Krigen mot kontantene

Dokumentar: Krigen mot kontantene

DOKUMENTAR Den svenske nyhetssiden Samhällsmagasinet har produsert en ny dokumentar som belyser risikoene med et kontantløst samfunn.

I en nyprodusert dokumentar med navn «Krigen mot kontantene» advarer Samhällsmagasinet mot konsekvensene av et kontantløst samfunn.

Problemene som nevnes er blant annet at innbyggerne vil være totalovervåket og at ukomfortable stemmer risikerer å bli nedtystet da en bankkonto vil være nødvendig for å kunne bedrive opinionsdannelse eller journalistisk virksomhet.

I dokumentaren blir det også belyst at forskjellige svenske organisasjoner har fått sine kontoer nedstengt, dog uten å nevne at det handler om nasjonalistiske organisasjoner, blant annet Den nordiske motstandsbevegelsen og Nordfront.

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomfører nå en innsamling for å kunne gå til motangrep mot de svenske bankene, som tror at de kan bestemme hvilke stemmer som skal få høres i den politiske debatten og diktere hvilke partier som skal kunne gjennomføre valgkampanjer. Dette er altså et utmerket tilfelle for å revoltere mot forbryterne på en enkel og behagelig måte.

Se dokumentaren nedenfor: