Hjem Nasjonal kamp Media Dokumentar: «Villmarksøvelse 2022»

Dokumentar: «Villmarksøvelse 2022»

1

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den danske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen har produsert en meget profesjonell 40 minutter lang dokumentar om en spektakulær og tøff villmarksøvelse.

I og rundt Danmarks største skogsområde Rold Skov har det blitt gjennomført en 44 timer lang villmarksøvelse med en rekke spesielle innslag og utfordringer. Tre medlemmer fra Den nordiske motstandsbevegelsen med helt forskjellige fysiske forutsetninger var spesielt utvalgt til å delta. Øvelsen kunne vise at samhold, samarbeid og kameratskap var ingrediensene for suksess for samtlige i gruppen.

I løpet av en helg skulle deltakerne med kart og kompass finne frem til forskjellige mål og møte hindre på veien som skulle presse dem til sitt ytterste.

Sult, forskjellige vanskeligheter og tekniske prøvelser etter mange timer i vandringsskoene preget villmarksøvelsen som ble filmet og klipt meget profesjonelt i dokumentaren nedenfor.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Utgaards Patriot
Utgaards Patriot
6 måneder siden

Godt å se at motstandsbevegelsen jobber, og utfordrer medlemmer på flere plan. Dette er en aktivitet som bygger samhold, utvikler utholdenhet og gjør en løsningsorientert. Slik møter man fremtiden, forberedt og styrket. Vel gjennomført!