Hjem Nyheter Norden Dømt for å ha kommentert ydmykelsesran av sin sønn

Dømt for å ha kommentert ydmykelsesran av sin sønn

2

SVERIGE En blind mann, som har blitt trakassert av en rasefremmed aktor og en gjengkriminell familie, har nå blitt dømt for hets mot folkegruppe – for en uttalelse på Facebook etter at hans 15-årige sønn hadde blitt ydmykelsesranet.

Attunda Tingsrätt.. Foto: Punic (CC BY 3.0 via Wikimedia Commons).

De gjengkriminelle innvandrerne som ydmykelsesranet og grovt mishandlet Jonas Serneholts 15 år gamle sønn fikk ca. ett års fengsel hver.

Faren skrev i Facebook-gruppen «Varning i Järfälla» om denne hendelsen, den eskalerende svenskfiendtlige kriminaliteten, masseinnvandringen samt om regjeringens kriminalpolitikk.

Disse kommentarene skrevet i affekt førte til at han ble tiltalt for hets mot folkegruppe.

Utnyttet svenskfiendtlig lov – svensken ble dømt

Da Catarina Ingrid Maria Khadidja Khan, moren til gjengmedlemmet Mohammad Suleman Khan (1999-0719) politianmeldte Jonas for forbrytelsen over, så påkalte hun spesielt et avsnitt i hans innlegg hvor han understreker den kriminelle tilbøyeligheten til blant annet innvandrere fra Midtøsten og Nord-Afrika.

Hennes sønn fikk 1 år og 2 måneders fengsel, plikt til skadeserstatning for medhjelp til grov mishandling samt ulovlige trusler ved ranet av Jonas Serneholts sønn.

Raneren «Sulle» hadde tidligere i 2019 blitt dømt for grovt våpenlovbrudd og mindre narkotikalovbrudd til over 1 års fengsel.

Like etter løslatelsen i år ble Suleman Khan den 12. november drept av en fiendtlig innstilt innvandrergjeng.

Kevin Öksüz, en notorisk svenskfiendtlig aktor, har drevet saken mot Serneholt.

Tirsdag 14. desember ble Jonas Serneholt dømt for hets mot folkegruppe til betinget straff og 30 dagbøter på 80 kroner. Alternativ för Sverige dekker kostnadene.

Tilbakevending og forent kamp Serneholts oppskrift for suksess

Til Svenska Morgonbladet forteller Serneholt om sine fremtidsvisjoner og hva han mener må gjøres for å stoppe den svenskfiendtlige kriminaliteten.

«Politisk tror jeg at tilbakevending må skje, men så tror jeg også at vi svensker må flytte og bosette oss sammen», sier han og fortsetter:

De utenlandsfødte har jo dannet sine enklaver så på noen måte må vi svensker også danne våre for å dyrke svenske tradisjoner og hente kraft fra hverandre.

Serneholt har ingen tillit til at hverken politikere eller politi har evnen til å stoppe den negative utviklingen, som i stedet, forutser han, kommer til å eskalere:

Krefter som driver svenske interesser må lede arbeidet for svenske enklaver … omtrent som da arbeiderbevegelsen skapte kooperativ og folketshusbevegelsen for 100 år siden for sine interesser.

«Vi kan ikke forvente oss noen hjelp fra Sverige AB og politikerne», forklarer Jonas Serneholt avslutningsvis til Svenska Morgonbladet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
mia
mia
9 måneder siden

Ønsker Jonas Serneholt lykke til. Han innser vel at han har en jobb å gjøre? Ikke så liten heller vil jeg få mene. Med 3 millioner «fremmede» i sitt engang så vellykkede land.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Det er «den lille svensken» som må betale for politikernes svik, som var å ønske rasefremmede, lav-IQ-befolkninger velkomne til å leve av nordisk velferd og utøve kriminalitet og vold. En sikker oppskrift på et dysfunksjonelt samfunn, der majoriteten må leve i utrygghet under et «soft» feministdiktatur som offisielt bare vil ta vare på og ha omsorg for alle. Dvs unntatt de som protesterer og er politisk ukorrekte, som det vises til her. Og svaret kan godt være segregering/separasjon.

Sist endret 9 måneder siden av Hans-Simon