Hjem Nyheter Dømt til fengsel for å ha kritisert skolereiser til konsentrasjonsleir

Dømt til fengsel for å ha kritisert skolereiser til konsentrasjonsleir

3

 FRANKRIKE  Onsdag ble den franske professoren og revisjonisten Vincent Reynouard dømt til to års fengsel for å ha kritisert skoleturer til tidligere konsentrasjonsleirer som en del av utdannelsen.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

I begynnelsen av 2014 publiserte Vincent Reynouard en video hvor han stilte spørsmål ved skoleturene til tidligere konsentrasjonsleirer og kalte denne delen av den franske utdannelsen for «hjernevask» og «propaganda». På grunn av videoen ble Reynouards hus ransakt av politiet, og hans datamaskin beslaglagt. På onsdag ble han dømt til en to år lang fengselsstraff for «forbrytelser mot menneskeheten».

I lignende rettssaker i Frankrike har personer blitt dømt til fengsel i ett år, men domstolen valgte likevel å doble aktoratets påstand om ett års fengsel. Foruten fengselsstraffen må Reynouard også betale erstatning til et antall jødiske og «antirasistiske» organisasjoner.

Reynouard er tidligere straffedømt fire ganger for å ha uttrykt tvil rundt seiersmaktenes versjon av historien etter andre verdenskrig. I 2004 ble han blant annet dømt til to års fengsel for å ha skrevet en avhandling som viste hvordan «vitner» til hendelsene ved Orador-sur-Glane løy ved rettssaken.

Vincent Reynouard har ingeniørutdanning i kjemi og er professor i matematikk. Han er far til syv barn og er ansvarlig for den franske delen av revisjonistsiden vho.org.

Kilder:
Vincent Reynouard condamné à deux ans ferme pour des vidéos négationnistes
Vincent Reynouard Condemned to Two Years Prison for ”Denial”

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

«Reynouard er tidligere straffedømt fire ganger for å ha uttrykt tvil rundt seiersmaktenes versjon av historien etter andre verdenskrig.»

Ja, tvilere kan vi ikke ha noe av… Hvor lenge står Norge i mot mon tro?

Vil anbefale alle å sjekke denne linken – en ganske enkel og grei forklaring til hvor vi står pr. i dag: https://snl.no/diskriminerende_ytringer

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

«Reynouard er tidligere straffedømt fire ganger for å ha uttrykt tvil rundt seiersmaktenes versjon av historien etter andre verdenskrig.»

Ja, tvilere kan man ikke ha noe av… Hvor lenge vil Norge stå i mot før det også her blir innført lange fengselsstraffer for det å stille spørsmål?

Her er for øvrig en link som gir en ganske grei innføring i hvordan ståa er her på bjerget – anbefaler alle å ha litt kjenskap til lovgivning på dette området: https://snl.no/diskriminerende_ytringer

A.Fjell
A.Fjell
2 år siden

På onsdag ble han dømt til en to år lang fengselsstraff for «forbrytelser mot menneskeheten».

Frankrike et jødisk styrt land – og har vært det fast i årtier.

«Foruten fengselsstraffen må Reynouard også betale erstatning til et antall jødiske og «antirasistiske» organisasjoner.»

Detter er det jævligste. De ikke bare dømmer sannhetssøkerne til lange fengselstraffer, de ruinerer dem også ved å dømme dem til å betale enorme beløp TIL JØDENE! FY F***!