Hjem Nyheter Donald Trump tar avstand fra Nick Fuentes og alle kritikere av jødisk...

Donald Trump tar avstand fra Nick Fuentes og alle kritikere av jødisk makt

JØDISK MAKT USAs tidligere president Donald Trump har i et intervju med Breitbart tatt avstand fra Nick Fuentes og alle kritikere av jødisk makt.

Filosemitten Donald Trump. Foto: Public domain.

USAs tidligere president Donald Trump har den seneste tiden blitt sterkt kritisert i ulike medier og av jødiske lobbygrupper fordi han i et arrangert middagsselskap skal ha spist middag med Nick Fuentes, en kjent kritiker av jødisk makt. Trump hevder på sin side at Fuentes ble invitert med på middagen av rapperen Kanye «Ye» West og at han selv personlig ikke kjente til Fuentes.

Trump skal i en uttalelse kort tid etter middagen ha forklart at han møtte West på Wests anmodning fordi rapperen hadde alvorlige problemer forretningsmessig der store selskaper droppet avtaler med ham. West har som kjent er gått offentlig ut og belyst jødisk makt.

Som følge av kritikken har Trump nå i kjent stil lagt seg flat for den jødiske lobbyen og sist fredag holdt han en tale til en gruppe ortodokse jøder i Florida. Trump deltok deretter i et intervju med Breitbart der han fortalte at «folk med Nick Fuentes syn på jøder har ingen plass i det republikanske partiet.