Hjem Nyheter Donald Trump tar avstand fra Nick Fuentes og alle kritikere av jødisk...

Donald Trump tar avstand fra Nick Fuentes og alle kritikere av jødisk makt

3

JØDISK MAKT USAs tidligere president Donald Trump har i et intervju med Breitbart tatt avstand fra Nick Fuentes og alle kritikere av jødisk makt.

Filosemitten Donald Trump. Foto: Public domain.

USAs tidligere president Donald Trump har den seneste tiden blitt sterkt kritisert i ulike medier og av jødiske lobbygrupper fordi han i et arrangert middagsselskap skal ha spist middag med Nick Fuentes, en kjent kritiker av jødisk makt. Trump hevder på sin side at Fuentes ble invitert med på middagen av rapperen Kanye «Ye» West og at han selv personlig ikke kjente til Fuentes.

Trump skal i en uttalelse kort tid etter middagen ha forklart at han møtte West på Wests anmodning fordi rapperen hadde alvorlige problemer forretningsmessig der store selskaper droppet avtaler med ham. West har som kjent er gått offentlig ut og belyst jødisk makt.

Som følge av kritikken har Trump nå i kjent stil lagt seg flat for den jødiske lobbyen og sist fredag holdt han en tale til en gruppe ortodokse jøder i Florida. Trump deltok deretter i et intervju med Breitbart der han fortalte at «folk med Nick Fuentes syn på jøder har ingen plass i det republikanske partiet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Trump KUNNE ha blitt en STOR president, men omgav seg med (((folk))) som utnyttet hans store ego(narsissisme), mangel på kunnskaper og politisk teft(bortsett fra på det økonomiske feltet). Hans jødesleiking – for å bruke et uttrykk fra Tore W. Tvedt – tjente ham til liten ære og så snart han hadde innfridd jødelobbyens krav og ønsker svek de ham igjen og igjen, ikke minst via svigersønnen Kushner, som i mangt var hans «handler». Pga av hans alder(76), og mange alvorlige personlige feil er han uaktuell som fanebærer for konservative og nasjonale.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Hans handlingslammelse er ikke overraskende i det hele tatt, i henhold til Trumps hensyn til sin Jødiske svigersønn veier tungt, og da detter puslespill-brikkene på plass. Nettopp!, så han står i en gedigen spagat imellom Jødisk maktelite og landsforrædere, der han vasser rundt som en forvirret sionist-klovn. Ja, så den såkalt Amerikanske drømmen går høyst sannsynlig i rennesteinen, der USA ikke i det hele tatt kan holde hodet hevet med tafatte Jøde-elskere inne i «The White House», o,l.

The goyim knows
The goyim knows
1 måned siden

Filosemitten Trump