Hjem Nyheter Donald Trump tenker å utpeke ANTIFA som en terroristorganisasjon

Donald Trump tenker å utpeke ANTIFA som en terroristorganisasjon

7

USA Den amerikanske presidenten Donald Trump skriver i en melding på Twitter 31. mai at USA kommer til å utpeke ANTIFA som en terrororganisasjon. Trump hadde allerede høsten 2019 advart at han kanskje skulle gjøre det.

Den amerikanske presidenten Donald Trump sier en tale at ANTIFA står for en del av ødeleggelsen under de nåværende raseopptøyene i USA.

I august 2019 ble ni mennesker drept og ytterligere 27 skadet da ANTIFA-sympatisøren Connor Betts angrep en bar med skytevåpen. Han skjøt og drepte også sin egen søster.

Etter at en mann med en AFA-trøye ble fotografert på Vänsterpartiets EU-kampanjebilde sa kommunikasjonssjef Marie Antman følgende:

– Det er ikke et problem at folk er antifascister, det er alle venstrapartimedlemmer. På den måten er det ikke noe problem. Men vi har ingen lengsel etter å gjøre reklame for en annen organisasjon. Om det oppfattes slik så er det bekymrede, sa hun.

Les også:
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

«That’ll be the day», som det heter i sangen. Jeg tror det når jeg ser det. Anitifa er selvsagt en terroristgruppering, i USA og ellers, som feks blitzermiljøet var i Oslo i sin tid. Idag er deler av miljøbevegelsen infisert av slike elementer, som gjerne utfører herverk og om nødvendig terroristhandlinger. Venstreterrorismen er historisk et mye større problem enn den som PST frykter; enkelthandlinger av sinnsforvirrede personer som Manshaus o.l.

Hanne
Hanne
2 år siden

På tide.

Katrine
Katrine
2 år siden

Trump er som en nikkedukke for Israel, så kan hende de setter en stopper for dette dessverre. Lov å drømme, da, om at de blir erklært som en terror organisasjon.

Tom
Tom
2 år siden

Det er vel ingenting som hindrer disse svinene å samle seg under ett nytt navn om antifa skulle bli utpekt som en terroristorganisasjon. Om han vil få bukt med problemet må han først og fremst ta for seg utdanningssystemet. Det er som oftest på collage disse folkene blir formet av jødiske professorer som kommer med helt syke anti hvite foredrag og studier. Dette er noe som vi har nok av video bevis på.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Toppsjef for anti-terror i New York-politiet, John Miller, sier Antifa hadde forhåndslagret våpen og utstyr og plottet inn målene de skulle angripe lenge før selve urolighetene begynte. De gjemmer seg blant store folkemengder.

En kvinne fra antifa er blitt arrestert etter at hun kastet en molotov cocktail på en politibil med 4 tjenestemenn.

De bruker speidere på sykkel til å finne ut hvor politiet ikke var, og dirigerte folk dit for angrep og vandalisme/hærverk.

Om det ikke er terror og brenne ned en politistasjon ja då vet ikke eg.

trackback
2 år siden

[…] i USA drepte og plyndret under opptøyene i Minneapolis har president Donald Trump fått nok og gått ut på Twitter med at han kommer til å se til at terrororganisasjonen terrorklassifiseres. Det gjenstår å se om […]

trackback
1 år siden

[…] Trump-administrasjonen ville terrorklassifisere Antifa på grunn av den venstreekstreme volden og ødeleggelsene som har rast over USA den siste tiden, […]