Hjem Nyheter Globalt Dr. Michael Yeadon og Dr. Wolfgang Wodarg: «Koronavaksinene kan sterilisere kvinner»

Dr. Michael Yeadon og Dr. Wolfgang Wodarg: «Koronavaksinene kan sterilisere kvinner»

KORONAVAKSINEN Dr. Michael Yeadon, tidligere sjefsforsker hos Pfizer, og tidligere direktør innenfor det tyske helsedepartementet, Dr. Wolfgang Wodarg, ber om at studiene for koronavaksinen opphører.

T.v: Dr. Michael Yeadon T.h: Dr. Wolfgang Wodarg

En tidligere sjefsforsker hos vaksineutvikleren Pfizer, Dr. Michael Yeadon, og en tidligere direktør innenfor det tyske helsedepartementet og lungespesialist, Dr. Wolfgang Wodarg, sendte den 1. desember inn en skriftlig anmodning til EMA (European Medicine Agency) om at vaksinestudiene vedrørende SARS CoV 2 øyeblikkelig må opphøre.

EMA er det ansvarlige byrået for godkjenning av legemidler i EU.

Yeadon og Wodarg krever at studiene ikke må få fortsette før en utvikling er på plass som også vil gi svar på de kritiske sidene av vaksineutviklingen som en økende mengde av anerkjente forskere har tatt opp.

Formålet deres med denne innsendte anmodningen er å ivareta liv og helse hos både de frivillige forsøkspersonene og den videre vaksineringen fra Pfizer, som i disse dager venter på å bli godkjent i EU, og dermed også i Norge.

Tre nasjoner har allerede i all hast godkjent denne vaksinen: Canada, Storbritannia og Bahrain.

Infertilitet

Den tidligere sjefsforskeren hos Pfizer, Dr. Michael Yeadon, varsler at vaksinen potensielt kan sterilisere kvinner.

Ifølge Yeadon inneholder vaksinen blant annet et piggprotein kalt syncytin-1, som er viktig for dannelsen av morkake hos kvinner.

Om vaksinen fungerer slik at den danner en immunrespons mot dette piggproteinet, vil vaksinen også trene kvinnekroppen til å angripe syncytin-1, noe som kan føre til infertilitet hos kvinner med en uspesifisert varighet.

Andre punkter som inngår i den skriftlige anmodningen fra Yeadon og Wodarg trekkes også frem i lyset av Health and Money News:

– Den altfor korte varigheten av studien tillater ikke en realistisk estimering av de sene effektene. Som med alle narkolepsisakene etter svineinfluensavaksinasjonen, vil millioner av friske mennesker også denne gangen bli utsatt for en uakseptabel risiko. Likevel sendte BioNTech/Pfizer en søknad om «nødgodkjenning» den 1. desember 2020.

– MRNA-vaksinene fra BioNTech/Pfizer inneholder polyetylenglykol (PEG). 70% av mennesker utvikler antistoffer mot dette stoffet, som betyr at mange mennesker kan utvikle allergiske, potensielt dødelige reaksjoner på vaksinasjonen.

– Dannelsen av såkalte «ikke-nøytraliserende antistoffer» kan føre til en overdrevet immunreaksjon, særlig om testpersonen blir smittet med det ekte, «ville» viruset etter vaksinasjon. Denne såkalte antistoffavhengige amplifikasjonen, ADE, har lenge vært kjent fra for eksempel forsøk med koronavaksiner hos katter. I løpet av disse studiene av katter som i utgangspunktet tolererte vaksinasjonen godt, døde alle kattene etter å ha fanget det «ville» viruset.

Les også:
Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av Covid-vaksine
Dagens video: «Den store omstillingen»
Vaksine mot Covid-19 resulterte i nerveinflammasjon
Dagens video: En sterk advarsel mot å ta koronavaksine