Hjem Nasjonal kamp Media Dr.William Pierce: Hva er det viktigste i ditt liv?

Dr.William Pierce: Hva er det viktigste i ditt liv?

9

NASJONAL KAMP Frihetskamp gjengir her en eldre tale fra Dr.William Luther Pierce, der han retter spørsmål til nasjonalsinnede om hva som virkelig er det viktigste i deres liv. Samtidig oppfordrer han til å virkelig begynne å forstå alvoret vi står ovenfor, og således begynne å ta ansvar ved å engasjere seg i kampen.

Dr.William Luther Pierce ble født 11. september 1933, i Atlanta i Georgia, USA, og døde 22.juli 2002 i Mill Point, Vest-Virginia. Han var professor i fysikk og forfattet velkjente bøker som «Turner-dagbøkene» (The Turner Diaries) og «Jegeren» (Hunter) under pseudonymet Andrew MacDonald. I 1974 grunnla han National Alliance som kom til å bli den største nasjonalistiske organisasjonen i USA i sin tid. Han var en fremragende taler og klarsynt som få andre.

I en tale rettet til nasjonalsinnede spør han hva som virkelig er det viktigste i deres liv, og hentyder til at mange dessverre er mer opptatt av eksempelvis materielle ting, popularitet og trygghet, enn å gjøre sin plikt for folk og fedreland ved å krype ut av komfort-sonen og begynne å ta ansvar.

Hør talen nedenfor:

Engasjer deg i kampen for vårt folks fremtid! Søk medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen IDAG! 

Les også:
William Luther Pierce
William Luther Pierce: Den nye verdensordning
Vår Vei – Ny politikk for en ny tid

9
Delta i debatten

avatar
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
ArnoOysteinTordMortenProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim Larsen
Kim Larsen

Fantastisk bra talt.

Hvil i fred

Jan-Christopher

Dr. William Luther Pierce hadde mange bra taler og radioinnslag, og boken «The Turner diaries» er genial! Man finner vel fremdeles det meste på nettet om man søker på navnet hans, anbefales på det sterkeste!

Hvil i fred

Arno
Arno
N.S
N.S

Han har mange bra taler. Denne liker jeg spesielt.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Pierce – navnet passer godt – var en høyintelligent og klartseende nasjonalist, og en glitrende taler, men hadde – som alle – enkelt personlige svakheter. En av disse var hans aversjon mot alle former for religion, inklusive kristendom. Uten en himmel som hvelver seg over våre små liv her på jorden, og en skaper som står bak altet, blir livet fattigslig, slik jeg ser det. Vår egen Tore W. Tvedt, til tross for all hans kunnskap og egensindighet, dyrker Tor og Odin, og ser med forakt på alle «ørkenreligioner». Vel, ingen er perfekt, og vi dyrker hver våre guder, på… Les mer »

Morten
Morten

Bra talt

Tord
Tord

En hyllest til William Pierce!

Tord
Tord
Oystein
Oystein

Utrolig bra tale!!