Hjem Nyheter Norden Dramatisk økning av mennesker som ønsker å endre sitt juridiske kjønn

Dramatisk økning av mennesker som ønsker å endre sitt juridiske kjønn

4

HOMOLOBBYEN Antallet søknader om juridisk kjønnsskifte i Sverige har økt kraftig de siste årene. Samtidig er et nytt lovforslag som tar sikte på å forenkle prosessen ytterligere under arbeid.

Siden 2012 har andelen søknader om juridisk kjønnsskifte blitt syvdoblet i Sverige. Dette skyldes delvis at kravet om tvangssterilisering er fjernet, men det er ikke hele forklaringen.

– Det er klart at det gjenspeiler hvor mange søker seg til denne prosessen. Men det er også på grunn av økt kunnskap og forståelse om at kjønn er «komplisert», sier Sandra Ehne, regionsleder av den svenske homolobby-organisasjonen RFSL, til avisen TT.

I 2018 ble ca. 450 søknader sendt til det svenske helsedepartementets juridiske råd, sammenlignet med 60 søknader i 2012.

Det er i dag ingen krav til kirurgi for å endre sitt legale kjønn. Etter en medisinsk undersøkelse er det bare et krav om at den aktuelle personen klarer å leve i omtrent ett år under sin nye kjønnsidentitet.

Likevel så ansees denne prosessen å være for tidskrevende og komplisert. Et nytt lovforslag som ønsker å forenkle prosessen er på gang.

– Hvis vi får til denne endringen vil du kunne endre ditt juridiske kjønn «raskt og enkelt» og forhåpentligvis helt uten kontakt med helsetjenesten. Det betyr at du kan leve livet ditt som du er uten å måtte gå gjennom lange undersøkelser, sier Sandra Ehne.

Les også:
Dokumentar om angrende transpersoner
FILM: Transvestitter invitert til britiske barneskoler
Svenske foreldre indoktrinerer sine barn til å bli kjønnsløse
Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Angrvadil
Angrvadil
2 år siden

Dette er bare tragisk

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Vi lever i forvirringens og banalitetens tidsalder, der gamle og hevdvunne sannheter skal ofres på den politiske korrekthetens alter. Er du ikke fornøyd med det du er ut fra natur og skaperverk er det bare å endre det, med samfunnets velsignelse. Å forsyne barn og unge med det motsatte kjønns hormoner og så senere kirurgisk å fjerne/ødelegge det du har «der nede», og så vipps har du blitt det motsatte kjønn, eller noe midt imellom. At det er en forstyrrelse/sinnlidelse, som med passende behandling vil gå over, er å krenke disse menneskenes opplevelse. At såkalte transer har et elendig liv… Les mer »

Johan G
Johan G
2 år siden

Et sykt samfunn avler syke folk. Disse personer trenger psykiatrisk behandling av psykologer som ikke følger jøden Freuds lære, fremfor å bli oppmuntret og pushet til å ta sin forstyrrelse et hakk lenger ved å la seg kastreres. Etter en slik operasjon er det ingen vei tilbake, man er da ødelagt for livet. Og disse personer er nødvendigvis ikke så syke resten av sitt liv. Mange har våknet opp og angret seg siden, noe dokumentaren i linker her over viser til.

https://www.frihetskamp.net/harry-benjamin-joden-som-innforte-kjonnskorrigering/

Reodor
Reodor
2 år siden

Det er mange syke pervoer der ute. ???