Hjem Nyheter Norden Drapsforsøk i Göteborg – mistenker folkefiendtlig motiv

Drapsforsøk i Göteborg – mistenker folkefiendtlig motiv

3

SVERIGE «Jævla nazist!» skrek gjerningsmannen før han gikk til angrep på en tilfeldig person i Gamlestaden i Stockholm natt til søndag. Politiet etterforsker angrepet som et drapsforsøk.

Det var da to venner var på vei hjem fra puben ved tretiden natt til søndag at de støtte på en gruppe på seks personer på Järntorget i Gamlestaden. En av disse gikk plutselig bort fra gruppen og gikk til angrep på en av vennene med kniv, samtidig som han skrek «jævla nazist!», skriver politiet på sin nettside.

Offeret ble stukket i hodet og i overkroppen, men overlevde angrepet. Politiet har gjennomført en teknisk undersøkelse av åstedet og etterforsker saken som et drapsforsøk.

Angrepet skjedde altså natten etter at Den nordiske motstandsbevegelsen hadde gjennomført den største nasjonale samlingen i Göteborg i moderne tid. Demonstrasjonen ble gjennomført til tross for en massiv hetskampanje fra både media, politiet og politikere.

Kilde:
Mordförsök i Gamla stan – misstänkt folkfientligt motiv

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
b11p
b11p
5 år siden

Det skulle de ikke ha gjort…

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

«Å slå en nazist er alltid selvforsvar» er et av blitz/afas mest brukte slagord, …og bak disse voldelige og morderiske ekstremist-pøbelene står politikere og mediafolk og gliser i skjegget.

Ravn
Ravn
5 år siden

Løgnmedias hetskampanje mot motstandsbevegelsen skaper slike situasjoner.