Hjem Nyheter Norden Drapsforsøk i Göteborg – mistenker folkefiendtlig motiv

Drapsforsøk i Göteborg – mistenker folkefiendtlig motiv

3

SVERIGE «Jævla nazist!» skrek gjerningsmannen før han gikk til angrep på en tilfeldig person i Gamlestaden i Stockholm natt til søndag. Politiet etterforsker angrepet som et drapsforsøk.

Det var da to venner var på vei hjem fra puben ved tretiden natt til søndag at de støtte på en gruppe på seks personer på Järntorget i Gamlestaden. En av disse gikk plutselig bort fra gruppen og gikk til angrep på en av vennene med kniv, samtidig som han skrek «jævla nazist!», skriver politiet på sin nettside.

Offeret ble stukket i hodet og i overkroppen, men overlevde angrepet. Politiet har gjennomført en teknisk undersøkelse av åstedet og etterforsker saken som et drapsforsøk.

Angrepet skjedde altså natten etter at Den nordiske motstandsbevegelsen hadde gjennomført den største nasjonale samlingen i Göteborg i moderne tid. Demonstrasjonen ble gjennomført til tross for en massiv hetskampanje fra både media, politiet og politikere.

Kilde:
Mordförsök i Gamla stan – misstänkt folkfientligt motiv

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RavnAnonymsurferb11p Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
b11p
b11p

Det skulle de ikke ha gjort…

Anonymsurfer
Anonymsurfer

«Å slå en nazist er alltid selvforsvar» er et av blitz/afas mest brukte slagord, …og bak disse voldelige og morderiske ekstremist-pøbelene står politikere og mediafolk og gliser i skjegget.

Ravn
Ravn

Løgnmedias hetskampanje mot motstandsbevegelsen skaper slike situasjoner.