Hjem Artikler Kommentar Drapsforsøk på SIAN-medlemmer kjeder mediene

Drapsforsøk på SIAN-medlemmer kjeder mediene

8

ANTI-HVIT VOLD Medienes apati over et politisk motivert drapsforsøk på hvite aktivister eksemplifiserer et forkastelig hykleri.

SIAN-kjøretøy i ferd med å havne på hodet i grøfta på E6. Skjermdump Youtube.

I etterkant av det som bare kan beskrives som et drapsforsøk på SIAN-leder Lars Thorsen og en håndfull andre medlemmer av organisasjonen lørdag forrige uke kan man bemerke seg den ekstremt nøkterne tonen og nærmest uinteresserte holdningen til hendelsen blant massemediene.

I en artikkel fra VG om hendelsen intervjuer avisen eieren av bilen som krasjet inn i Thorsens bil bakfra på E6, og som oppholdt seg i kjøretøyet da drapsforsøket fant sted. VG formidler kvinnens vinkling av hendelsen som selvforsvar, en ekstremt suspekt uttalelse med tanke på at en video publisert på Facebook like etter hendelsen helt klart viser at bilen akselererer mot SIAN-bilen bakfra, fra stillestående (en posisjon der den fremre bilen ikke utgjorde noen fare mot dem) mens man kan høre noen i bilen uttale «hele bilen din blir ødelagt nå», hvilket en annen person svarer med «jaja, det går bra». Til tross for dette uttrykker ikke VG noen skeptisk holdning til kvinnens fremstilling, men gjør derimot et poeng av å kommentere at «en video viser at den andre bilen tilsynelatende kjører inn i Thorsens kamuflasjefargede bil». Hva med noen av videoene som har kommet ut som viser hendelsen har noe «tilsynelatende» utdyper ikke VG videre.

Man kunne trekke frem flere eksempler på suspekt dekning av saken fra de etablerte mediene, men det er muligens snarere mangelen på dekning som er mer påfallende. Etter en uke med absolutt mediehysteri over skyting ved London Pub og det som føles som hundrevis av meningsartikler om hvor mye vi trenger Pride og at hatet må bli slått ned på er kontrasten i etterkant av hendelsen på E6 slående. Mediene ser nærmest ut til å kjede seg over saken.

La oss spille hykleri-bingo et øyeblikk og se for oss at rasene og den ideologiske tilhørigheten til de involverte hadde vært reversert. Hvis medlemmer av SIAN, den Nordiske Motstandsbevegelsen eller en gruppe med selv den vageste tilknytningen til det såkalte «ytre høyre» hadde med vitende og vilje kjørt inn i en bil med minoritetspersoner på motorveien, med det resultat at bilen endte på hodet og passasjerene måtte fraktes på legevakten eller sykehuset, så hadde fordømmelsene og kravene om å slå ned på oss med jernhånd vært øredøvende fra de selvrettferdige massemediene.

Dette er imidlertid, i motsetning til hva kontrajihadistene ville hevde, i langt større grad et resultat av medienes anti-hvite bias, snarere enn noen ideologisk forpliktelse hos mediene til å beskytte Islam. Hvite, og spesielt en gruppe som står for implisitt hvit selvhevdelse mot en fremmed rasemessig invasjon som SIAN gjør (hvor ofte de enn måtte hevde at dette ikke har noe med rase å gjøre), kan aldri tillates å fremstilles som ofre i allmenhetens øyne. Dette forklarer den nærmest parodisk nøkterne vinklingen fra mediene og den fullstendige mangelen på kommentering til tross for at det absolutt ville være naturlig om disse mediene var så objektive som de hevdet.

Hykleriet er ekte, forkastelig og åpenbart for alle og de anti-hvite massemediene må holdes ansvarlige for det.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Django
Django
7 måneder siden

Alt som har med anti islam kjeder mediene og det nedsløvede «norske» folk!

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
7 måneder siden

Vi må jo forstå at de provoseres, da er det jo helt legitimt at man bli påkjørt eller skutt en dag. Iallfall ifølge enkelte som har underkastet seg fremmede.

Om vi selv blir provosert av folkeutbytte, LHBTGP-grooming av barn, osv., det er en annen sak. Da må vi heller roe oss ned og helst forlate byen der slike mennesker oppholder seg.

The goyim knows
The goyim knows
7 måneder siden

Hørte SIAN argumenterte for LHBT-bevegelsen, brukte det som argument for hvorfor muslimer var onde. Skyteepisoden i Oslo. Og at det å heise svastikaflagg i Kristiansand skulle vært straffbart? Der forsvant min medlidenhet, selv om det naturligvis var galt av ørkenfolket å kjøre på dem. Nok en gang viser det holdningene i kontrajihad-bevegelsen. Støtte til homolobby, motstand mot reelle nasjonalister og oftest på kne for jødene.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  The goyim knows
7 måneder siden

Stemte visst ikke det med svastikaflagg, ifølge torehund. Ellers vet jeg ikke. Får henvende seg til dem og høre heller. Mye bedre.

J.H
J.H
7 måneder siden

Bra skrevet av Russleman.

Stian
Stian
7 måneder siden

Hva ligger strafferammen på noe slikt, finnes det lignende saker man kan sammenligne med? Utrolig at sjåføren ble sluppet løs, og så tidlig.

Roar
Roar
7 måneder siden

When it comes to the question Muslims vs Jews is.

Imagine you have a leak in your basement. Worrying about the water that has leaked is the Muslim problem but closing the leaky pipe before you start dealing with the water is the Jewish problem.

Makes no sense in deporting Muslims when Jews are gonna bring in new types of immigrants.

Bra kommentar av miki.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
7 måneder siden

Det er som vi må vente; «de onde» fortjener ingen sympati, selv når de blir utsatt for angrep og drapsforsøk, mens «de gode», aka LHBTQ, «gode muslimer» og andre minoriteter og ikke minst jøder, fortjener all mulig støtte og sympati. Jeg tror til og med at mange i MSM ville godte seg aldri så lite om noen av HATERNE mistet livet, som feks dette viser; Den drepte i Kristiansand er Sian-medlem Dan-Eivind Lid – Document