Hjem Nyheter Drepte kone og barn – får kjærlighetsbrev etter Netflix-dokumentar

Drepte kone og barn – får kjærlighetsbrev etter Netflix-dokumentar

USA Chris Watts ble dømt til livstid i fengsel etter å ha drept sin gravide kone og deres to felles døtre. Etter å ha fått oppmerksomhet i en Netflix-dokumentar strømmer det inn kjærlighetsbrev til ham.

Det var i august 2018 at amerikaneren Chris Watts kvalte sin kone Shannon Watts i deres felles hjem. Deretter tok han konas lik og deres to felles døtre, 3 og 4 år gamle, til et oljefelt hvor han arbeidet. Der kvalte han døtrene med et teppe og dumpet likene deres i en oljetank mens han begravde konas lik i nærheten.

Shannon var på drapstidspunktet gravid med Chris’ sønn, noe han også var kjent med. Chris Watts ble dømt til fem livstidsdommer for drapene, uten mulighet for prøveløslatelse.

Det horrible familiedrapet har nylig fått oppmerksomhet av Netflix i dokumentaren American Murderer: The Family Next Door. I dokumentaren får man blant annet ta del i familiens hjemmevideoer, som viser en lykkelig familie som ser frem mot nok et familiemedlem.

Shannons familievideoer og liv på sosiale medier var dog bare en fasade. I virkeligheten hadde Chris Watts blitt lei av kona, som hadde drevet familien til konkurs to ganger, og ville separeres fra henne. Han hadde allerede skaffet en ny kvinne, og Shannon ser ut til å ha blitt drept fordi hun nektet å gå med på skilsmisse. Innledningsvis forsøkte han å hevde at det var Shannon som hadde drept døtrene og at han kvalte henne som respons på dette, noe han senere trakk tilbake.

Etter Netflix-dokumentaren har Chris Watts fått flere kjærlighetsbrev fra kvinner, rapporterer Fox News.

– Han fikk mange brev til å begynne med, forteller en kilde som har snakket med Watts.

– Mange av dem var fra kvinner som syntes at han var stilig og følte medlidenhet for ham. Han hadde ikke noe bedre for seg, så han skrev tilbake og fikk brevvenner. Et par av dem holdt ut, og de har fortsatt å holde kontakt, fortsetter kilden.

På spørsmål om kvinnene synes å ha noe problem med at Watts drepte familien sin svarer kilden:

– Tro det eller ei, men nei. De føler medlidenhet med ham på tross av det han har gjort.

Foruten brev fra kjærlighetssyke kvinner har Chris Watts også fått et fåtall truende brev, samt brev fra religiøse som meddeler at han er i deres bønner.

Les også:
Syrisk familiefar drepte sin kone – med familien tilstede