Hjem Nyheter Drepte kone og barn – får kjærlighetsbrev etter Netflix-dokumentar

Drepte kone og barn – får kjærlighetsbrev etter Netflix-dokumentar

5

USA Chris Watts ble dømt til livstid i fengsel etter å ha drept sin gravide kone og deres to felles døtre. Etter å ha fått oppmerksomhet i en Netflix-dokumentar strømmer det inn kjærlighetsbrev til ham.

Det var i august 2018 at amerikaneren Chris Watts kvalte sin kone Shannon Watts i deres felles hjem. Deretter tok han konas lik og deres to felles døtre, 3 og 4 år gamle, til et oljefelt hvor han arbeidet. Der kvalte han døtrene med et teppe og dumpet likene deres i en oljetank mens han begravde konas lik i nærheten.

Shannon var på drapstidspunktet gravid med Chris’ sønn, noe han også var kjent med. Chris Watts ble dømt til fem livstidsdommer for drapene, uten mulighet for prøveløslatelse.

Det horrible familiedrapet har nylig fått oppmerksomhet av Netflix i dokumentaren American Murderer: The Family Next Door. I dokumentaren får man blant annet ta del i familiens hjemmevideoer, som viser en lykkelig familie som ser frem mot nok et familiemedlem.

Shannons familievideoer og liv på sosiale medier var dog bare en fasade. I virkeligheten hadde Chris Watts blitt lei av kona, som hadde drevet familien til konkurs to ganger, og ville separeres fra henne. Han hadde allerede skaffet en ny kvinne, og Shannon ser ut til å ha blitt drept fordi hun nektet å gå med på skilsmisse. Innledningsvis forsøkte han å hevde at det var Shannon som hadde drept døtrene og at han kvalte henne som respons på dette, noe han senere trakk tilbake.

Etter Netflix-dokumentaren har Chris Watts fått flere kjærlighetsbrev fra kvinner, rapporterer Fox News.

– Han fikk mange brev til å begynne med, forteller en kilde som har snakket med Watts.

– Mange av dem var fra kvinner som syntes at han var stilig og følte medlidenhet for ham. Han hadde ikke noe bedre for seg, så han skrev tilbake og fikk brevvenner. Et par av dem holdt ut, og de har fortsatt å holde kontakt, fortsetter kilden.

På spørsmål om kvinnene synes å ha noe problem med at Watts drepte familien sin svarer kilden:

– Tro det eller ei, men nei. De føler medlidenhet med ham på tross av det han har gjort.

Foruten brev fra kjærlighetssyke kvinner har Chris Watts også fått et fåtall truende brev, samt brev fra religiøse som meddeler at han er i deres bønner.

Les også:
Syrisk familiefar drepte sin kone – med familien tilstede

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

En god del kvinner har en bisarr og pervertert oppfatning om at de kan «redde» mannen fra hans brutalitet og destruktivitet, som feks gir seg utslag i kjærlighetserklæringer til drapsdømte menn i fengsel. ABB har visstnok også fått noen slike. Tiltrekkes kvinner av vold og blodsutgytelser? Vi skulle ikke tro det, men mye taler for at den oppfatningen ikke er korrekt.

Tom
Tom
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

De tiltrekkes ikke av vold men mange blir tiltrukket av menn med makt, status og popularitet. Kjendis statusen kan være nok for at enkelte kvinner faller for en mann uavhengig av hvorfor personen er blitt kjendis. Man kan også stille spørsmål rundt hvorfor (((media))) som netflix fokuserer så mye på disse syke menneskene. De fleste seriemordere blir store kjendiser mens deres offre såvidt blir omtalt

Sist endret 2 år siden av Tom
Håkon 2
Håkon 2
Svar til  Tom
2 år siden

I Frankrike putter sandnegere hvite gutter i kloakken på vei hjem fra skolen eller bare knivstikker dem, Filmer det på sosialie medier og snapchat slik at dem blir kjendiser. Men hadde dem ikke holdt på med vold så hadde faktiskt ingen vist at dem i det hele tatt eksisterer eller hva dem heter og det er en bra ting. Hvite vil være sammen med HVITE og sånn skal det være. Dem eneste som gir utenlandske voldsmenn trøst er kvinner som har møtt veggen og jøder. Det er ingen hvite som bryr seg om slike folk. Uansett hvor mye jødene sprer… Les mer »

Tom
Tom
2 år siden

For et jævla svin! Bare en ondskapsfull Djevel kan drepe de han egentlig skal beskytte med sitt eget liv.
Det faktum at noen sender kjærlighets brev til dette undermennsket er bevis på at så lenge en person er kjendis vil vedkommende få tilhengere uavhengig av hvorfor personen er kjendis.

Sturmgewehr
Sturmgewehr
2 år siden

Slike mennesker er som regel syke eller tapere. Dårlige personer tiltrekker dårlige personer. Nå er dette tilfellet ganske ekstremt men tenk på hvor mange kriminelle kvinner som får BETYDELIG mindre straff en hva menn gjør for akuratt den samme gjerning? Bare fordi hun er kvinne så er handlingen ikke den samme? Det er mange menn som er svake for damer på en negativ måte også. Hadde likestilling faktisk eksistert så hadde kvinner sonet sammen med det andre kjønnet i fengsel på samme avdeling. Så dette å simpe for onde mennesker er noe som gjelder begge kjønn og jeg synes det… Les mer »