Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Dresden-aksjoner over hele landet

Dresden-aksjoner over hele landet

AKTIVISME Den 13. til 15. februar aksjonerte Den nordiske motstandsbevegelsen over hele landet for å minne ofrene for terrorbombingen av Dresden, 1945.

Den 13. til 15. februar gjennomførte aktivister og medlemmer fra Den nordiske motstandsbevegelsen aktivisme over hele landet for å minne ofrene for den grusomme terrorbombingen som de allierte – dagens regime – utførte mot den tyske byen Dresden i slutten av andre verdenskrig, 1945.

I fire angrepsbølger slapp en luftarmada på 2 500 fly totalt 850 000 bomber over den tyske byen, og skapte på denne måten en ildstorm med hensikt å ødelegge og drepe så mange som mulig.

En ildstorm oppstår når en brann er så intens at luften som brannen trenger for å holdes i gang, blir sugd inn i varmen fra omkringliggende områder med orkanstyrke. I Dresden spredte brannen seg så kraftig at folk og til og med trær ble sugd inn i et hav av brann. Vitnesbyrd forteller også om hvordan barn mistet grepet om sine foreldre og da sugd inn i ildstormen. Varmen var så intens at veier smeltet, folks klær selvantente og kropper brant opp idet de forsøkte å flykte. Den enorme brannen sugde også bokstavelig talt oksygen ut av tilfluktsrom og kjellere hvor folk hadde søkt tilflukt, slik at også disse mistet livet.

Tusenvis av sivile mennesker, omgitt av et hav av ild, kastet seg ut i det iskalde vannet i elven Elbe, for å ikke brenne opp i brannhelvetet. Vitner forteller hvordan amerikanske jagerfly da styrtet ned mot de tusenvis av folk i elven og massakrerte dem med automatkanoner og maskingevær.

Dresden var en svært folksom by i denne perioden som følge av at hundretusener av hvite øst-europeiske flyktninger hadde ankommet Dresden, på flukt fra den røde armè. Enkelte kilder oppgir at befolkningen på det tidspunktet var opp mot 2,5 millioner mennesker, hvorav mange var desperate kvinner, barn og eldre som søkte tilflukt fra den jødiske kommunismens herjinger.

De allierte utførte terrorbombinger mot flere tyske byer, men Dresden skal være den by som ble rammet hardest.

Eksakt hvor mange som ble drept er uvisst, men tyske tall peker til et sted mellom 200 000–300 000 mennesker.

Som følge av at de allierte globalistene vant krigen i 1945 har de også feiet sine egne krigsforbrytelser under teppet når de har skrevet historien. Knapt noen har hørt om deres mange grusomme krigsforbrytelser.

Les mer: Ildstormen i Dresden

Unge kvinner bærende på barna sine løp opp og ned gaten med kjolene og håret i brann og skrek innen de falt i bakken, eller til de kollapsende bygningene raste over dem.

Les mer: Vitnesbyrd fra terrorbombingen av Dresden

Se bilder fra aksjonen nedenfor

Se dokumentar om ildstormen i Dresden.

Les også:
FILM: Motstandsbevegelsen minnet ofrene i Dresden
Hetser mot Motstandsbevegelsen, mener Dresden-aksjon er «rasistisk»
Lokalpolitiker i Sverige spredde informasjon om terroren i Dresden – nekter å legge seg flat for Expo
«Massakren i Rüsselsheim»
Ildstormen i Hamburg
De allierte terrorbomber Köln
«Lindemanns memorandum»
Kommunismens ukjente massemord
Hemmeligheten bak kommunismen
Nordic Frontier #90: Tom Goodrich, Hellstorm and the fall of the Third Reich