Hjem Nyheter Dronning Elisabeth II er død

Dronning Elisabeth II er død

3

STORBRITANNIA Det britiske hoffet har kunngjort at dronning Elizabeth II er død i en alder av 96 år.

Dronning Elisabeth II av Storbritannia. Foto: Defence Imagery, (CC BY-NC 2.0).

Det britiske hoffet, Buckingham Palace, kunngjorde i løpet av kvelden at Dronning Elizabeth II er død.

Tidligere på dagen ble det publisert en pressemelding om at dronningens lege var bekymret for helsen hennes, og at tilstanden hennes ville bli overvåket på Balmoral Castle i Skottland.

Senere på dagen skal den mangeårige regenten ha dødd i en alder av 96 år, etter 70 år på tronen. Kongefamilien skal overnatte på slottet og reise tilbake til London i morgen.

En begravelsesseremoni vil bli holdt i Westminster Abbey i London på et senere tidspunkt.

Prins Charles tar umiddelbart tronen som konge av Storbritannia og hans kone Camilla, hertuginne av Cornwall blir dronning. Den nye kongen beskriver dødsfallet som «et øyeblikk av største sorg» som vil påvirke hele verden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
4 måneder siden

Støttet BLM? BLM og Antifa vil sikkert rive ned statue av henne ettersom hun var hvit og priviligert. Får se om hun støtter BLM fra grava da.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
4 måneder siden

Iflg David Icke var dronningen en shapeshifter, fra menneskelig til reptil, når hun og de andre kongelige og adelige drakk babyblod i sataniske ritualer. Nå går jeg ikke god for Icke og hans påstander, men aldeles menneskelig er det vanskelig å anse disse elitepersonene, som ofte blir både 90 og 100 år gamle; kfr ektemannen Philip, som ble 99.

Tom Hauge
Tom Hauge
4 måneder siden

Ryktet sier at David Icke endelig fikk kål på dragen ved å stikke en tre stake i hjertet hennes mens hun lå og sov i sin kiste i slottets kjeller 😂