Hjem Opinion Kronikk «Dronning Elizabeth II støtter BLM»

«Dronning Elizabeth II støtter BLM»

KULTURMARXISME Dronning Elizabeth II støtter Black Lives Matter-bevegelsen og ideologien bak, ifølge hennes personlige assistent Sir Ken Olisa.

Dronning Elisabeth II med Sir Ken Olisa helt til høyre. Foto: By West Midlands Police from West Midlands, United Kingdom – Day 194 – West Midlands Police – Royal Diamond Jubilee Visit (CC BY-SA 2.0)

Dronning Elizabeth II støtter Black Lives Matter-bevegelsen og ideologien bak, på alle plan og i alle dets avskygninger, hvis vi skal tro hennes personlige assistent Sir Ken Olisa. Sistnevnte, som selv har blandet nigeriansk og britisk opphav, har i følge seg selv brukt de siste tolv månedene til aktivt å påvirke kongefamilien i rasespørsmål.

Dronningens personlige assistent, forretningsmannen og bankieren Ken Olisa. Foto: Ken Olisa (CC BY-SA 4.0)

De kongelige har ikke for vane å uttale seg politisk, men skal heve seg over dette og optimalt være en evig funksjon som ikke lar seg påvirke av forbigående sentimenter eller flyktige følelser i samfunnet. Likevel har kongehusene både her hjemme og i Storbritannia blitt dratt ned i understrømmene av tidens ideologiske moter og trender, og dermed gjort seg selv, om mulig, enda mer irrelevante. Skjønt, det er kun her hjemme at det kongelige overhodet selv har uttalt seg i disse spørsmålene, i det kong Harald gikk full woke i slottsparken en sensommerdag i 2016. I Storbritannia har man imidlertid virket politisk gjennom kongelige stiftelser og organisasjoner for dermed personlig slippe å uttale seg, og således har dette likevel vært en dårlig skjult hemmelighet. Det er likevel det nærmeste man kommer en offisiell uttalelse når dronningens personlige assistent nå sier det han sier.

«Jeg har brukt de siste tolv månedene etter hendelsen med George Floyd til å snakke med den kongelige familien vedrørende hele spørsmålet rundt rase», sier altså dronningens personlige assistent Ken Olisa. «Meningene» er dermed ikke noe dronningen har kommet med uoppfordret og fra eget hjerte, mest trolig har man heller blitt enige om at det ville være strategisk smart å komme med en slik uttalelse gitt tidens ånd. 

Prinsesse Märtha Louise i knestående. Skjermdump fra Instagram

De kongelige er historisk sett naturlig nok like korrupt som resten av det som blir oppfattet som statens og nasjonens offisielle representanter. Om det er Kjell Ingolf «Facetime» Ropstad fra Kristelig Folkeparti (som sjokkerende nok verken er kristelig eller folkelig når alt kommer til alt ser det ut til) som ikke melder flytting, mottar gratis leilighet av Norge mens han leier ut en annen eiendom han eier i Lillestrøm, og privat lar seg kjøpe av Saudi Arabia, et land hvor kirker er forbudt, eller PST-sjefer som oppbevarer våpen på sine kontorer for losjebrødre, eller emosjonelt ustabile kongelige som kneler: selger de seg selv vil de selvsagt ikke ha noen skrupler mot å selge folket de hevder å representere.

(Uttalelsene fra Olisa kommer for øvrig samtidig med at det blir kjent at det er tatt ut tiltale mot dronning Elisabeths sønn Prins Andrew, for overgrep mot Virginia Robert Giuffre, i Jeffrey Epsteins leilighet på Manhattan da hun var 17 år. En leilighet som også «vår egen» kronprinsesse Mette Marit frekventerte, også etter at anklagene mot Epstein for menneskehandel og overgrep mot mindreårige ble offentlig kjent. Leiligheten var i følge Epsteins jødiske håndlanger Ghislaine Maxwell, datter av Mossad-agenten baron Robert Maxwell (født Ján Ludvík Hyman Binyamin Hoch), utstyrt med et betydelig antall skjulte videokameraer, ikke i tilfelle innbrudd, men for å filme gjestene.)