Hjem Nyheter Norden Dyrevernorganisasjon: «Økning av dyreplageri i innvandrertette områder»

Dyrevernorganisasjon: «Økning av dyreplageri i innvandrertette områder»

10

DYREPLAGERI En dyrevernorganisasjon i Sverige slår nå alarm om økt dyreplageri i innvandrertette områder.

Dyrenes venner i Nässjö, Sverige, forteller at de har sett en økning i dyreplageri mot piggsvin og andre ville dyr, som blant annet blir spyttet på og brukt som fotball. Styreleder Annica Sjöberg sier at dyreplageriet hovedsakelig forekommer i innvandrertette områder.

– Det er vanskelig å si, men det er jo visse områder. Jeg kan tenke meg det at, i de områder der det skjer, kanskje det blir en greie å gjøre slikt. Ellers har det vært veldig mye på sosiale medier nå der det kuttes halsen på svaner og katter og hareunger, og da sprer det seg, kan jeg tenke meg. Er man da litt skrudd i hodet, så synes man vel at det er en kul ting å gjøre, forteller Sjöberg, og fortsetter:

– Det er jo innvandrertette områder, dessverre. På en måte så har jo vi det med oss i ryggmargen og vår moral at man ikke skal plage dyr på den måten. Tidligere skrev vi lapper på forskjellige språk for å forklare, og det var mange piggsvin som fikk gjennomgå. Vi var ute på skoler og snakket om hva lovene våre sier, og hva vi ikke får gjøre mot dyr, og så videre.

Annica Sjöberg forteller videre hvordan de med forebyggende formål har bestemt seg for å flytte piggsvin fra de innvandrertette områdene, til de mer trygge områder, slik at dyrene kan slippe å bli utsatt for innvandrernes dyreplageri.

– De føder sine unger nå i juli-august, og da har vi forsøkt å flytte på dem før de føder sine unger, og satt dem i andre områder der de er trygge.

Les også:
Katt steinet av tre menn i flerkulturelle Malmö
Hund voldtatt til døde i flyktningeleir
Rasefremmede slaktet kalv på åpen gate i USA
Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk
Nasjonalsosialismen og dyrevern
Nasjonalsosialistene innfører dyrebeskyttelseslover i Tyskland

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Omsorg for dyr og «dyrevelferd» er et unikt trekk ved det europeiske/nordiske folk, som temmet ulv til hund, hest til nyttedyr, etc. Vi bryr oss om og tar vare på hund, katt og andre skapninger, fordi de bringer oss glede,nytte og selskap, mens andre steder foraktes hunden, og brukes isteden som mat, sammen med andre arter(i Kina, bl.a.). I tillegg må vi ta med våre «humane» avlivningsmetoder, som skal påføre dyr minst mulig smerte(bedøvelse), ulikt de slaktemetoder som er påbudt i jødedom og islam.

H.L
H.L
2 år siden

At noen kan få det for seg at de vil plage et dyr er for meg helt ubegripelig. Hva faen feiler det dem?

Espen
Espen
2 år siden

Forbanna dyreplageri, fjern istedet innvandrerne! Send de til ørkenen.

Roar
Roar
2 år siden

Europeere generelt liker dyr, og dyr liker oss.

Morten
Morten
2 år siden

Har ikke ord

Robert
Robert
2 år siden

Lav intelligenskvotient (IQ), korrelerer ofte med lav empati og dertil impulskontroll, dette i tillegg til store kulturelle forskjeller gjør dette til tikkende bomber.

Hvite europeere var en av de første folkeslagene i verden som innførte dyrevelferdslover, det nasjonalsosialistiske Tyskland var i særklasse hva gjelder dette.

Min personlige mening er at grov dyremishandling skal straffes med døden. Dyremishandling skal aldri tolereres.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Dette burde være en forbanna selvfølge at man IKKE skal gjøre. Men neida, de forbannede jævla utlendingene klarer ikke og oppføre seg.

Fantastisk flott at det finnes mennesker som faktisk tar seg tid til og verne om dyrene og beskytte de.

Stopp innvandringen og start repatrieringen omgående!

Grim
2 år siden

Å drive opplysningskampanjer mot muslimer som viser sitt sanne ansikt er formålsløst.

Det eneste som duger er å gi de tyn. Jag de vekk fra riket vårt!

Hanne
Hanne
2 år siden

Når mennesker går løs på de mest sårbare, som er dyrene våre skjer det et raseri inni meg. La dyrene våre være i fred. La de få leve og la de få slippe å bli plaget. Dårlig oppførsel på disse som utgjør mishandling av dyr.