Hjem Nyheter Norden Ebbas pappa forbannet på det svenske rettssystemet: «For en jævla inkompetanse!»

Ebbas pappa forbannet på det svenske rettssystemet: «For en jævla inkompetanse!»

3

SVERIGE Stockholm tingrett utsetter nå rettsaken mot den illegale innvandreren som stadig vandaliserer graven til terror-offeret Ebba Åkerlund. Årsaken er at tingretten mener de ikke har lykkes å oppdrive mannen.

Til venstre: Innvandreren på Ebbas grav. Til høyre: Ebbas grav vandalisert.

Ebba Åkerlund ble drept 7. april 2017 i det som senere ble omtalt som Stockholm-terroren. Fem mennesker ble drept og 14 såret da Rakhmat Akilov kjørte inn i en folkemengde med en lastebil. Ebba Åkerlund var det yngste offeret.

Graven til Ebba har flere ganger blitt vandalisert av en illegal innvandrer, og Stefan, faren til Ebba, har i lang tid forsøkt å få en stopp på gravskjendingen, da ved å ha anmeldt den 59-årige innvandreren.

Rettsaken mot innvandreren skulle egentlig startet på fredag, men ettersom Stockholm tingrett påstår at de ikke har lykkes å oppdrive vedkomne, så utsettes nå rettsaken på ubestemt tid.

Pappaen til Ebba er sjokkert og forteller til Mitt i at han nå er så opprørt at han «rister», og legger til at tingretten påstår at de ikke har lykkes å oppdrive innvandreren på hele fire måneder.

– For en jævla inkompetanse, jeg har personlig møtt på vedkomne ved fem tilfeller, så sent som for to uker siden sto han og lente seg over Ebbas grav, skriver han i et facebook-innlegg, og fortsetter:

– Den seneste politianmeldelsen, den 11. desember, når han spytter på mine klær og politiet ikke har tid til å komme, det er da klart som FAEN at de ikke har lykkes å oppdrive mannen når de har den innstillingen. Man klarer ikke å utvise mennesker, man klarer ikke å oppdrive dem – kan noen intelligente mennesker forklare meg hva de overhodet klarer? Mitt helvete kommer aldri til å ta slutt – Takk så mye, inkompetente Sverige.

Ebba Åkerlund, og pappa Stefan på Ebbas grav.

Politiet skylder ofte på mangel på ressurser og forholder seg passive når det kommer til forbrytelser mot det svenske folk, utført av rasefremmede. Men hva ikke fullt så mange er klar over er at politiet faktisk har en overflod av ressurser om de bare vil bruke dem. Men i stedet for å prioritere virkelige forbrytelser, setter politiet all sitt fokus og ressurser på politiske dissidenter som er kritiske mot masseinnvandringen.

Les også:
Stockholmsterroristen Akilov regnes som psykisk frisk
Kjempet for asylsøkere – ble drept av asylsøker
«Terrorangrepet i Stockholm er bare begynnelsen»
IS-medlemmer skal befinne seg i Stockholm for å begå terrorangrep
Forelesning om «rasisme», etter terrorangrepet i Stockholm
Kommentar til terrorangrepet i Stockholm

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

En trist sak.
Jeg skjønner godt at faren blir forbannet.

Reodor
Reodor
2 år siden

Svensk polis er ihvertfall gode på en ting: Å twerke i homo-tog. ??

Reodor
Reodor
2 år siden

Jeg kom til å tenke på; hva om gravstedet tilhørte en jøde eller muslim? Da vet vi jo alle at politiet ville ha gjort jobben sin.

Kanskje det er (((noen))) som betaler denne ’’muslimen’’ for å håne den avdøde hvite jenta slik at en nordisk mann skal bli provosert nok til å aksjonere?

Det er sikkert folk der borte i Stockholm som har enda dypere lommer enn Ervin Kohn og som ønsker seg en svensk ABB.