Hjem Nyheter Einstein avslørt som rasist

Einstein avslørt som rasist

3

UTENRIKS Den jødiske forskeren Albert Einstein har blitt avslørt som rasist etter at hans dagbøker fra en Asia-reise nylig ble publisert.

Den jødiske forskeren Albert Einstein har blitt avslørt som rasist. Dette skyldes at hans dagbøker fra en reise til i Asia i det 20. århundre nylig ble publisert. Einstein reiste blant annet til Kina hvor han beskrev kineserne som «robot-lignende, flittige, skitne og kjedelige»

Når det gjelder folket på Sri Lanka anså Einstein at de «levde ekstremt skittent» og at de «gjør og har behov for lite».

Den jødiske forskeren blir ofte sitert av såkalte antirasister for at han skal ha sagt at «rasisme er en hvit sykdom», men bildet av ham synes å være langt mer komplisert enn som så.

Les også:
Einstein: Stjålet formel?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Vad har Che Guevara, Mahatma Gandhi och Albert Einstein gemensamt?
Alla tre var rasister och citeras flitigt av antirasister och deras bild pryder ofta deras kläder.
Kombinationen av okunskap och dumhet är (o)roande.

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
3 år siden

Einstein mening om kinesere er helt riktig, har ikke noe med rasisme å gjøre. Helt annen sak er hans verdensberømte teori: det eneste som kritiserte det på alle hardest måte var R.Steiner, han avslørte dens alvorlige begrensninger og mente at kosmisk sett Einstein verdensanskuelse har ingenting med virkeligheten å gjøre.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Nå skal jeg begynne å sitere Einstein jeg også. Lol!