Hjem Nyheter Norge EKSKLUSIVT: Nasjonalsosialister aksjonerte mot dekadent “kunst”

EKSKLUSIVT: Nasjonalsosialister aksjonerte mot dekadent “kunst”

EKSKLUSIVT Nasjonalsosialister aksjonerte nylig mot dekadent «kunst» i Oslo. Frihetskamp har vært i kontakt med personene som stod bak aksjonen!

Nasjonalsosialistiske aktivister gikk nylig til aksjon mot den dekadente skulpturen «analplugg-gnomen» som er plassert i enden av Ekeberg skulpturpark i Oslo. Kapitalisten Christian Ringnes driver parken og kommenterte hendelsen overfor løgnpressen:

– I dag tidlig fikk jeg beskjed om at skulpturen var tilgriset av noe tjærelignende maling. Det har tydeligvis skjedd i løpet av natta, uttalte Ringnes til Dagbladet.

Frihetskamp har mottatt en anonym e-post fra personene som har utført aksjonen, og fått tilgang på eksklusivt bildemateriale. De beskriver seg selv som nasjonalsosialistiske aktivister og sympatisører av Motstandsbevegelsen, og forteller at aksjonen var ment som en symbolsk protest som de håper vil inspirere flere til å gjøre motstand.

– Det var en protestaksjon mot det vulgære og perverse kunstverket. At denne skulpturen ikke har vekket sterkere reaksjoner, sier litt om tilstandene i Norge. Forhåpentligvis kan vi gjennom slike aksjoner bidra til å vekke folket og inspirere flere til å gjøre motstand.

McCarthy og to av hans andre «kunstverk».

Skulpturen er laget av den 72-årige amerikaneren Paul McCarthy, som er kjent for en rekke perverse «kunstverk». For de som vil se flere eksempler på dette, er det bare å søke på hans navn på Google. Frihetskamp vil dog advare mot sterke bilder!

Det er kapitalisten Christian Ringnes som har finansiert Ekeberg skulpturpark. Han har også etablert stiftelsen som driver parken. Prisen på «kunstverket» er ukjent, men det antas at det er snakk om et millionbeløp.

Da skulpturen ble avduket den 31. mai så var både Ringnes og McCarthy til stede. Det var dog milliardæren Johan H. Andresen jr. som stod for talen. Samtidig som en halvnaken mann som hang fra fiskekroker avduket skulpturen, uttalte Andresen:

– Welcome motherfuckers! This is the end of the world. This is the end of the civilization as we know it.