Hjem Nyheter Norge EKSKLUSIVT: Nasjonalsosialister aksjonerte mot dekadent «kunst»

EKSKLUSIVT: Nasjonalsosialister aksjonerte mot dekadent «kunst»

16

EKSKLUSIVT Nasjonalsosialister aksjonerte nylig mot dekadent «kunst» i Oslo. Frihetskamp har vært i kontakt med personene som stod bak aksjonen!

Nasjonalsosialistiske aktivister gikk nylig til aksjon mot den dekadente skulpturen «analplugg-gnomen» som er plassert i enden av Ekeberg skulpturpark i Oslo. Kapitalisten Christian Ringnes driver parken og kommenterte hendelsen overfor løgnpressen:

– I dag tidlig fikk jeg beskjed om at skulpturen var tilgriset av noe tjærelignende maling. Det har tydeligvis skjedd i løpet av natta, uttalte Ringnes til Dagbladet.

Frihetskamp har mottatt en anonym e-post fra personene som har utført aksjonen, og fått tilgang på eksklusivt bildemateriale. De beskriver seg selv som nasjonalsosialistiske aktivister og sympatisører av Motstandsbevegelsen, og forteller at aksjonen var ment som en symbolsk protest som de håper vil inspirere flere til å gjøre motstand.

– Det var en protestaksjon mot det vulgære og perverse kunstverket. At denne skulpturen ikke har vekket sterkere reaksjoner, sier litt om tilstandene i Norge. Forhåpentligvis kan vi gjennom slike aksjoner bidra til å vekke folket og inspirere flere til å gjøre motstand.

McCarthy og to av hans andre «kunstverk».

Skulpturen er laget av den 72-årige amerikaneren Paul McCarthy, som er kjent for en rekke perverse «kunstverk». For de som vil se flere eksempler på dette, er det bare å søke på hans navn på Google. Frihetskamp vil dog advare mot sterke bilder!

Det er kapitalisten Christian Ringnes som har finansiert Ekeberg skulpturpark. Han har også etablert stiftelsen som driver parken. Prisen på «kunstverket» er ukjent, men det antas at det er snakk om et millionbeløp.

Da skulpturen ble avduket den 31. mai så var både Ringnes og McCarthy til stede. Det var dog milliardæren Johan H. Andresen jr. som stod for talen. Samtidig som en halvnaken mann som hang fra fiskekroker avduket skulpturen, uttalte Andresen:

– Welcome motherfuckers! This is the end of the world. This is the end of the civilization as we know it.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jacob
4 år siden

Godt arbejde! Til kamp mod fordærvet kunst og perversionen af samfundet!

Arngard
Arngard
4 år siden

Et virkelig forstyrra menneske. Og slike elementer trekkes frem mer og mer av vår åpenbare syke «elite» her til lands også. Vi ser det i alt fra kunsten, til barneprogram, og ute på gaten under et regnbueflagg. Vulgært, perverst, og ikke minst pedofile undertoner som skal blottes frem for folket med den intensjon å flytte grenser og normalisere slikt vanvidd. Når man er kjent med hvilke folk vår «elite» inviterer og omgås med, som eksempelvis jødene Marina Abramovic med hennes dekadente «spirit cooking», Pizzagate Podesta, Patricia Piccinini, med flere, så forstår man at «eliten» er på ville ville veier.

Tom
Tom
4 år siden

Kjempebra!

Håkon Schie
Håkon Schie
4 år siden

«This is the end of the civilization as we know it.»
Stemmer det freaks, snart er det NS som styrer!!

Thule
Thule
Svar til  Håkon Schie
4 år siden

Marxismens siste krampetrekninger før folkets vrede pulveriserer den fordømte ideologien for godt.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Igjen ser vi det samme; «progressive» og «kontroversielle» (((kunstnere))), som stiller sine perversjoner ut i offentligheten, godt hjulpet av mesener som Ringnes, som har «utsmykket» Ekebergområdet, godt kjent som tilholdssted for analelskere, pederaster og pedofile gudsbespottere av alle slag. Motstand mot svineriet må til, også «tilgrising», som kraftige svar på folkefiendtlig umoral.

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Neste gang. Ta med en boremaskin og fyll hullet med troll kraft =)

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Syke pervo rikinger.

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
4 år siden

Veldig bra gjort av dere som gikk fra ord til handling! Sånnt pervertert svineri skal ikke få stå å blotte seg i fred på våre gater!

Jens
Jens
4 år siden

«Paul Mccarthy», Christian Ringnes, Marina Abramovic, Harold Rosenberg, Clement Greenberg, Peggy Guggenheim, Ronald Lauder, Eli Broad, Charles Saatchi. Know the signs.

sally
sally
4 år siden

Jews are degenerate!

Arno
Arno
4 år siden

Hva er denne idiotiske og utartede ‘kunsten’ laget av? Tre?
I så fall vil jeg fraråde at noen efter en tørkeperiode påfører den brennbar væske og tenner på den.

Arno
Arno
4 år siden

Hvorfor hadde alle Ringnes-ølflaskene en david-stjerne på korken?
Hvorfor har alle Ringnes-ølboksene minst en david-stjerne?
Hvorfor har Ringnes en david-stjerne i sitt varemerke?…
Ikke støtt (((dem))) økonomisk dersom du kan unngå det!!!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Arno
4 år siden

I 2001 kosherstemplet en rabbiner Ringnes eksportøl for USA:

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/WLbROj/signe-oelet

Oskar
Oskar
4 år siden

Dere «hyller» den fallostilbedende norrøne kulturen, men blir altså støtt av dette. Det er kanskje like greit å droppe gimmicken, folkens; dere er tross alt pripne protestanter – domestiserte så å si – ikke ville vikinger.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Oskar
4 år siden

Var det det bästa du kunde prestera?
Ett helt uppdiktad påstående för att kunna avsluta med en så pass dålig poäng.
Ett av de sämre gästspelen vi har haft här.