Hjem Nyheter Norge EKSKLUSIVT: Nasjonalsosialister aksjonerte natt til 9. april

EKSKLUSIVT: Nasjonalsosialister aksjonerte natt til 9. april

AKTIVISME Nasjonalsosialister har natt til den 9. april aksjonert flere steder i landet. Løgnene skal knuses og sannheten skal frem, uttaler en av aktivistene til Frihetskamp.

Nasjonalsosialister har flere steder i landet gått til aksjon i sammenheng med at det mandag den 9. april var 78 år siden det nasjonalsosialistiske Tyskland invaderte Norge. Ifølge den folkefiendtlige løgnpressen, som naturligvis har gått bananas, så har det blitt satt opp bannere på blant annet Sørlandet, Vestlandet og Østlandet.

Frihetskamp har mottatt flere anonyme e-poster med bildemateriale fra aksjonene av personer som beskriver seg selv som nasjonalsosialister og sympatisører av Motstandsbevegelsen. Vi har vært i kontakt med en av de, som ønsker å bli omtalt som «Aktivist». Han hadde følgende kommentar til Frihetskamps lesere:

– Vi vet at aksjonene vil bli oppfattet som kontroversielle og radikale. Det var også hensikten. De skal sjokkere, provosere og skape debatt. Løgnpropagandaen om nasjonalsosialismen, det tredje riket og Adolf Hitler er blitt som en religion for mange, og det er viktig at vi får frem sannheten. Motstandsbevegelsen og Frihetskamp gjør monumental innsats i å motarbeide løgnpropagandaen, og forhåpentligvis ble mange lesere lokket inn på Frihetskamp og fikk et annet bilde av nasjonalsosialismen og det nasjonalsosialistiske Tyskland. Ingen kompromisser, løgnene skal knuses og sannheten skal frem!

Den nordiske motstandsbevegelsen vil i denne sammenhengen benytte anledningen til å forklare sitt syn på invasjonen:

I forhold til hvorfor Norge ble invadert kan vi kort oppsummert og svært forenklet si at: Europa befant seg midt i en brennende verdenskrig, og at Tyskland og andre nasjonalistiske stater kjempet for Europa og de europeiske folkenes overlevelse, frihet og selvstendighet. Årsaken til at Tyskland invaderte Norge var primært for å forhindre en alliert invasjon av Norge, noe som hadde vært en realitet dersom ikke Tyskland agerte.

Vi har naturligvis stor sympati for de uskyldige som på ulike måter ble rammet, men forstår likevel at krig er krig og at dette er noe som følger med. Det bør også tillegges at det var de alliertes herjinger som tok livet av flest sivile, og vi tror knapt at situasjonen hadde vært bedre dersom det var de allierte som gjennomførte invasjonen.

I dag befinner Europa og Norden seg atter igjen i stor fare, mye som følge av det katastrofale utfallet av andre verdenskrig. Fiendene er i stor grad de samme i dag som den gang, og atter igjen er det nasjonalsosialister som kommer vårt folk til unnsetning.

Frihetskamp vil nedenfor gjengi noen av bildene vi har mottatt. Har du tips, leserbilder eller annen informasjon? Ta kontakt med redaksjonen på e-post!
Leserbilde
Leserbilde
Leserbilde
Leserbilde