Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Ekstraordinært landsmøte i Danmark med utnevnelse av ny landssjef

Ekstraordinært landsmøte i Danmark med utnevnelse av ny landssjef

DANMARK I helgen samlet aktivister fra den danske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen seg for studier, sosial omgang og utnevning av en ny sjef for den danske virksomheten.

Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen

Samtlige aktive medlemmer i Den nordiske motstandsbevegelsen var invitert til et ekstraordinært landsmøte der deltagerne fikk høre på en innspillet tale av organisasjonens leder Simon Lindberg.

I innspillingen fortalte Lindberg om sitt syn på den danske kampen siden etableringen av den danske grenen for fire år siden, om behovet av fanatiske kjemper og et stabilt og sterkt lederskap. Av denne anledningen ble også den mangeårige aktivisten og redesjefen Jacob Vullum Andersen utnevnt til sjef over Den nordiske motstandsbevegelsens danske gren.

Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen

Etter dette holdt Jacob Vullum Andersen en tale som tok for seg tankene og visjonene han har vedrørende organisasjonens gren i Danmark, samt behovet for å ytterligere orientere seg mot de opprinnelige nordiske og germanske folkegruppenes naturlige moral som ifølge Vullum er noe som er minst like viktig som den politiske delen av kampen.

Etter å ha tatt for seg temaet idealisme og visjon presenterte Vullum en rekke forandringer i strukturen vedrørende den danske grenen.

Deretter var det dags for et felles måltid og i forbindelse med det ble det også åpnet for handel av t-skjorter og utdeling av propaganda.

Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen

Under kvelden ble de tilstedeværende samlet sammen til å delta i et slags rollespill der målet var å lære alle til å bli bedre på gate-tilpasset argumentasjonsteknikk – noe som kan komme til god nytte under fremtidige offentlige flyvebladsutdelinger. I en uformell og humoristisk atmosfære fikk hver og en iføre seg rollen som aktivist, respektive nysgjerrig forbipasserende samtidig som de arbeidet seg gjennom et opplæringskompendium med en mengde spørsmål og fornuftige svar.

Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen

Omsider da dagens program var ferdig disponerte deltagerne fritt tiden resten av kvelden, med ulike aktiviteter og fremviste blant annet film omkring aktivisme på storskjerm frem til kvelden var over.

Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen

Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge vil gratulere Jacob Vullum Andersen med utnevnelsen som sjef og ønsker ham all lykke med organiseringen av den danske virksomheten fremover!