Hjem Nyheter Ekstrem selvhatende Hollywood-skuespiller: «Hvite gamle menn som jeg skal holde kjeft og...

Ekstrem selvhatende Hollywood-skuespiller: «Hvite gamle menn som jeg skal holde kjeft og lytte»

10

USA Den 61-årige amerikanske skuespilleren Kevin Bacon har gjort seg kjent for sine venstreekstreme meninger, noe han også har gitt uttrykk for i sin aktivisme for venstreorganisasjoner. I lys av den siste tidens BLM-opptøyer ønsker han at hvite menn skal nektes all rett til å delta i debatten rundt hvite.

Foto: Neilson Barnard/Getty Images

I en bisarr fremtreden i TV-programmet «Tonight Show med Jimmy Fallon» hevder skuespilleren Kevin Bacon at han selv og andre «hvite gamle menn» burde «holde kjeft og lytte».

I programmet uttaler Bacon seg om nedstengningene under koronakrisen, samt om den siste tidens BLM-opptøyer rundt om i USA og Europa.

— Det er utrolig å få oppleve dette og å gå gjennom det historisk, ikke bare Covid-19, men nyktert beskue protestene og det som nå pågår, kommenterte Bacon, før han gikk over til å mer spesifikt berøre emnene «politibrutalitet» og rollen «hvite menn» bør ha i den diskusjonen:

— At en gammel mann som jeg – jeg ble født i 1958 – får bevitne lidenskapen hos unge mennesker verden over i deres kamp for sosial rettferdighet – gjør meg stum, hvilket antakelig er en god idé, for jeg tror at det er rett anledning for at gamle hvite menn som jeg bare skal holde kjeft og lytte.

Bacon la til at han, ydmyk som han er, forsøker å lære seg mer om situasjonen.

— Jeg har tatt meg den tiden for å først medgi at jeg ikke har den fulle forståelsen for livserfaringene til dem som er annerledes enn meg og at jeg aldri til det fulle kommer til å tilegne meg den forstårelsen, sa han.

Han vektla også under intervjuet hvor privilegert han som hvit mann er, samt hvor takknemlig han og hans kone er for alt de har.

— Vi våkner opp med en stor takknemlighet for at vi har et hus, et tak over hodet, mat å spise og at vi har hverandre.

Den 61-årige skuespilleren er også en politisk aktiv venstreekstremist, som blant annet har kritisert den amerikanske presidenten Donald Trumps politikk og som også har engasjert seg i kampanjer mot denne.

Bacon og hans kone ga nylig stemme til kampanjen «Swing Left» som har som formål å virke for at velgere i USA skal stemme på venstrekandidater i de kommende amerikanske mellomårsvalgene.

Les også:
Afroamerikaner kritiserer selvhatende hvite
FILM: The social conditioning of white people?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Jøss for en cuck. Ryggrad som kokt nuddel, sauen som følger mediestrømmen.

Ronny
Ronny
2 år siden

Hvit skyld er for de historieløse og ryggradløse. Hvite folk med integritet skammer oss kun over dere.

Steinar
Steinar
2 år siden

PSYCHOLOGY OF WHITE SELF-HATRED:
https://www.bitchute.com/video/vppXqYPyJK81/

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det er et underlig fenomen at en skal gå rundt og se ned på seg selv og sine, ja endog hate sin egen rase. Jødene snakker om de av sine egne som ikke følger strømmen som «a self-hating Jew», men sannelig er dette mye mere utbredt blant hvite, såkalte liberalere og sosialister. Nå skal hvite til og med gå ned på knærne og tilbe negre og svarte/brune, pga påstått «rasisme» og historiske «forbrytelser» som slaveri. Da sier jeg; bedre å dø med hevet hode enn å leve som spyttslikkende feiging, som en underkuet skjødehund som med bedende blikk tigger sin… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Han er sikkert en pedofil som jødene har noe på.

H.L
H.L
2 år siden

Det er vel ikke så uvanlig at landets urfolk har privilegier i eget land. Det er jo ganske frekt når innvandrere trenger seg inn i et fremmed land og krever at landets eiere skal ha mindre privilegier, osv, osv.

Espen
Espen
2 år siden

Han har riktig i en ting, og det er at han selv burde holde kjeft.

John Doe
John Doe
2 år siden

What a big surprise :rolleyes

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Hvite selvhatende gamle idioter som han burde absolutt holde kjeft.

trackback
1 år siden

[…] selvhatende influenser opprørt over egen raserenhet – oversvømmes av pro-hvite kommentarer Ekstrem selvhatende Hollywood-skuespiller: «Hvite gamle menn som jeg skal holde kjeft og lytte» Afroamerikaner kritiserer selvhatende […]