Hjem Nyheter Ekstremt ujevnte antall stemmer mellom Trump og Biden i D.C. – spørsmålet...

Ekstremt ujevnte antall stemmer mellom Trump og Biden i D.C. – spørsmålet om valgfusk debatteres i USA

USA Når 83 prosent av stemmene er talt i District of Columbia, der hovedstaden ligger, leder Joe Biden med mer enn ni stemmer mot en. Mange amerikanere tror at det pågår et omfattende valgfusk.

Ifølge valgresultatet i USAs hovedstadsområde, District of Columbia, der nylig 83 prosent av allmennhetens stemmer var blitt talt (ved lunsjtid fredag norsk tid), får demokratenes utfordrer Joe Biden 93 prosent av stemmene mot den sittende republikanske presidenten Donald Trump, som bare får fem prosent.

Forskjellen er historisk stor, på høyde med valgresultatet i kommunist­diktaturer som Kina og tidligere Sovjetunionen.

230 000 av 700 000 innbyggere i Washington, D.C. klassifiseres som hvite mennesker. Resten tilhører en fremmed rase.

På valgnatten var det tydelig at Trump skulle vinne valget, ikke minst i og med at han så ut til å vinne stemmene også i tvilsomme stater der det var jevnt, såkalte vippestater.

Frilansjournalisten og Donald Trump-tilhengeren Patrick Henningsen ved 21st Century Wire kalte situasjonen etter valgnatten for et soft coup, et mykt statskupp.

– Ingen kan si at vi ikke advarte om det som skjer akkurat nå, som allerede var blitt planlagt [av venstreleiren]. Ser man på tallene for valgnatten så det klart ut til at Trump skulle vinne, men stemmeopptellingen ble avbrutt i noen stater, inklusive stater der han gikk sterkt fremover og holdt på å vinne, sier Henningsen.

– I Pennsylvania hadde Trump en sterk ledelse da man tråkket på bremsen [for stemmeopptellingen]. Det handlet om opp til 600 000 stemmers ledelse, fortsetter Henningsen.

– Trump ledet i North Carolina – de sluttet å telle; han ledet i Georgia – de sluttet å telle; Trump ledet i Pennsylvania – de sluttet å telle. Trump ledet i Nevada, og jeg tror at de bestemte seg for å ta en pause i opptellingen til torsdag. Normalt teller man til man har talt opp alle stemmer man har fått inn.

Demokratene har valgt at stemmer som kommer inn selv etter valgdagen skal telles. Treneringen av stemmeopptellingen ser ifølge Henningsen til å være et ledd i dette.

– Det virker som om man trenerer [prosessen] for å vinne tid slik at det juridiske maskineriet skal rekke å komme i gang [for å kunne prosedere om valgresultatet], sa Henningsen på onsdag.

På torsdag anså Henningsen at man nå sikkert kan kalle det som skjer for valgfusk:

Det finnes svært tydelige indikasjoner og bevis på valgfusk i Michigan, Pennsylvania og på andre steder. Alle begunstiger den mirakuløse økningen [av Bidens stemmer] klokken 04.00.

Det er åpenbart. Dette kommer til å gå over i politisk krigføring som vi aldri før har sett.

Den «mirakuløse økningen» rapporterte Nordfront om på torsdag, og satiren har begynt å flyte i sosiale medier:

Erkebiskopen for den katolske kirken i USA, Carlo Maria Viganò, sa på onsdag at den dype staten har organisert seg for å kuppe valget:

– Vi har sett den dype staten organisere seg langt i forveien for å gjennomføre det mest kolossale valgfusket i historien for å se til at den mann taper, som mest strevsomt har bekjempet den Nye Verdensordenen som mørkets barn vil ha.

The Washington Times rapporterte i går at Justisdepartementet har godkjent bruken av bevæpnede agenter til undersøkelse av mulig valgfusk ved stemmeopptellingssentrene, og omgår dermed loven som forbyr bruken av bevæpnede føderale offiserer ved valglokaler.

Trump har i måneder lovet å benytte føderalt politi for å bekjempe det han allerede lenge har sagt skulle komme til å bli omfattende valgfusk. Allerede tidligere i år truet Trump med å bruke politiet til å patruljere valglokalene på valgdagen.

Ifølge Justisdepartementet har man dog ikke sendt føderale agenter noe sted for å overvåke stemmeopptellingen.

Samtidig har Project Veritas, som ofte er en torn i øyet på mange systemmedier og organisasjoner, avslørt enkeltstående hendelser med valgfusk som tyder på at valgfusket er systematisert.

Denne gangen har de videoer som viser hvordan en brevbærer leverer stemmesedler som velgere ikke har gjort krav på, og som kan fylles i med ønsket presidentkandidat – i en annen borgers navn.

Project Veritas sin video ble sluppet bare en dag etter deres forrige avslørende video som viser at sjefer eller mellomledere i USAs postvesen har gitt ordre til ansatte om å sortere poststemmer for seg, slik at disse kan tilbakedateres for å bli gyldige.

Uansett hvilken presidentkandidat som kommer til å utropes som vinner, har spillet om presidentposten blitt ganske infisert i et omfang som er verre enn ventet.

På Twitter er det mange republikanere som mistenker at det pågår omfattende valgfusk for å innsette Joe Biden som president, kun for å av helseårsaker relativt snart la ham avgå for at den enda mer antihvite visepresidentkandidaten Kamala Harris skal innsettes.

Den hvite identitære Jared Taylor tenker at uansett hvem som blir president, er Amerika på vei til å bli et undergangsland for de hvite, men for å vinne tid og organisere en motstand som sikter på å avbryte alle integreringsforsøk med andre raser og i stedet separere dem fra hverandre, er det viktig at Trump vinner.

En seier for Demokratene skulle påskynde den antihvite agendaen, mener Taylor.

Nordfronts Marcus Hansson ser dog en stor fordel i om Biden utropes til vinner når valgkaoset er over, for det kommer til å øke mulighetene for en forløsende borgerkrig i USA.

Ifølge meg er det dette diskusjonen skal handle om, hvem som er best for å skape borgerkrig i USA som kommer til å begunstige hvite. Ikke hvem som vant og hvem som jukset, det er å ta maktens innfallsvinkel og tenke etter det narrativ de vil at vi skal tenke etter.

Ved en seier for Biden ser det altså på lang sikt ut til at statsforfatningen kommer til å angripes. Det viktigste på nåværende tidspunkt er dog at mange mennesker som støtter Trump allerede prater om valgfusk. Om Biden vinner kommer denne innstillingen til å etse seg fast hos folk og gjøre dem enda mer fiendtlige mot den nåværende makten som bruker demokrati som sitt verktøy for å forlede massene. Amerikansk media, som i stor del kontrolleres av individer fra den jødiske eliten, kommer til å forsvare Biden, og det kommer til å skape fiendtlighet mot dem og erodere deres makt over folkets sinn.

Twitterkontoen Least in the Kingdom morer seg med å poste nye uoffisielle logoer for Joe Bidens valgkampanje, basert på det bredt omtalte hoppet til Bidens fordel i stemmeopptellingen.