Hjem Nyheter Europa Elev kastet ut fra klassen for å si at det bare er...

Elev kastet ut fra klassen for å si at det bare er to kjønn

14

SKOTTLAND En skoleelev ble kastet ut fra klassen for å si at det bare er to kjønn.

En 17 år gammel skoleelev har rystet det britiske skolevesenet ved å hevde at det bare finnes to kjønn.

I videoen som eleven tok opp i hva som synes å være gangen utenfor klasserommet, kan man se hvordan læreren er tydelig opprørt og forsøker å tyste elevens mening. Han ber eleven «holde den til sitt eget hjem», for det er «nasjonal skolevesenpolitikk» at det finner mer enn to kjønn.

Eleven svarer med å si at læreren kaster bort tiden hans med å kaste ham ut av klassen og tvinge ham til å vente utenfor når han heller kunne ha brukt tiden til å studere. Læreren mener at han kan «gjøre en offisiell klage».

– Myndighetenes synspunkt er veldig klart, veldig klart, man får ikke diskriminere på bakgrunn av forskjellige.., sier læreren før eleven innvender:

– Jeg har ikke diskriminert, jeg sa bare at det er to kjønn, hannkjønn og hunkjønn. Alt annet er en personlig identifisering.

I en uttalelse sier en talsmann for Aberdeenshire Council at videoen ikke viser hele bildet og at rådets mål er å «fremme gode relasjoner mellom de som har beskyttende karakteristikker og de som ikke [har det]» samt å fremme et «inkluderende miljø for alle».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Oystein
Oystein
3 år siden

Faen så sjukt!

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
3 år siden

Det er vranglære å si at det finnes flere enn 2 kjønn. Enten er man mann eller kvinne. Intetkjønn finnes meg bekjent kun i grammatikken. Skolen lyver og gutten har helt rett, skulle tro man var i bakvendt verden!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Men, men.. har ikke DOKTOR Benestad-Pirelli fastslått, EN GANG FOR ALLE, at der finnes et uendelig antall kjønn? Det binære – mann og kvinne – er ALT FOR snevert. Det er vitenskapelig bevist, uten skygge av tvil, at hvilket kjønn eller hvilken kjønnskombinasjon du tilhører er helt opp til den enkelte. Vi må snarest endre alle registre, pass, førerkort, osv, og sørge for at der finnes kategorier av kjønn som fanger opp mangfoldet, som vi jo skal dyrke og hylle i disse pride-tider, ikke sant?

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Mest sannsynlig er det mye ironi fra deg i dette innlegget, men for å ta det på alvor så synes jeg du treffer spikeren godt på hodet her.

Bortsett fra det med å endre alle pass, førerkort osv. I den store sammenheng er det svært få mennesker her i landet dette er aktuelt for. Vi snakker mest sannsynlig om under én prosent. Kanskje omtrent like mange som er medlem av, eller sympatiserer med, motstandsbevegelsen.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Asgaut
3 år siden

Ironi er ikke alltid enkelt, men det er en god motvekt mot å la seg trigge av all faenskapen som kjøres frem mot oss streite og «homohatere» i vår tid. Som feks transefenomenet, som foreløpig er ytterpunktet i LHBT-regnbuen, inntil pedonormaliseringen overtar, noe som neppe er så langt unna. It’s a slippery slope..

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Ironi er bra men, som du korrekt påpeker, ikke alltid enkelt. Transene er kanskje de i regnbuen som opplever mest trakassering. Gikk på gata i Oslo for noen år siden en sen nattetime og så en transe som passerte en gruppe mennesker. De ropte hånlig etter henne. Det var ikke bra. Man skal være snill mot transer og oppføre seg bra. Du kan ta det helt med ro, det blir ingen pedonormalisering.

Steinar
Steinar
Svar til  Asgaut
3 år siden

Å huff. Vi kan jo se hvem som blir forsøkt trakassert mest av transen og en kjent nasjonalsosialist ved en spasertur forbi blitzhuset. Jeg tror nok transen ville blitt omfavnet og nasjonalsosialisten tror jeg nok ville vært nødt til å dra frem knyttenevene for å møte venstreekstremisters angrep. Forskjellen mellom de to er at nasjonalsosialisten ikke ville stått frem på førstesiden i lokalavisen og sutret over å ha blitt angrepet, eller at noen ropte noen «sårende ord».

Eugen
Eugen
Svar til  Asgaut
3 år siden

motstandsbevegelsen er vi mange som sympatierer med, klimabevegelsen derimot får flere og flere motstandere.

Roar
Roar
3 år siden

Helt sykt. Barn blir jo oppfostret i totalt vranglære. Det har blitt politikk og føleri fremfor sannhet i skolen. Det finnes kun 2 kjønn, og et avvik som kalles hermafroditt, tvekjønnet. Alt annet man har funnet på nå den siste tiden er ren fantasi fremsatt av åpenbart syke folk.

Andreas
Andreas
3 år siden

Psykopatlærer.

Trond Knudsen
Trond Knudsen
3 år siden

Det mest syke her er hvordan dere i denne smågutteklubben deres engasjerrer dere i dette med kjønn, homofili osv.
Hva fanden har dere med å gjøre hvilket kjønn andre mennesker definere seg som, eller om noen er homo eller ikke. Hva med å passe deres egne saker og la andre styre med sitt.
Det er jo kjent sak at de fleste homofober er skaphomser som av ulike årsaker ikke er tøff nok til å komme seg ut av skapet.
Det må være jævlig mange bøger her tydeligvis.
Bøgeklubben frihetskamp ?

Nordboer
Nordboer
Svar til  Trond Knudsen
3 år siden

Det letteste for en feiging er naturligvis å «la andre holde på med sitt» og når man bekjemper pedofili er man naturligvis pedo selv. Knudsen-logikk.

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Trond Knudsen
3 år siden

Men Trond da, du lærer aldri hva? Kan det være det at du har dannet deg egne forestillinger som du idiotisk nok sitter og forbanner deg over?
Må vi skrive i CAPSLOCK for at du skal klare å fange opp i det minste 2% av det vi sier?

Artig at du først forbanner oss for å «være imot bøger», for deretter kalle oss «jævla bøger». Du er tydeligvis ikke helt stabil?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Trond Knudsen
3 år siden