Hjem Nyheter Norden Elev konfronterte svensk politiker: «Jeg synes deres politikk er direkte folkeforrædersk!»

Elev konfronterte svensk politiker: «Jeg synes deres politikk er direkte folkeforrædersk!»

7

SVERIGE Da den svenske politikeren Jan Björklund ble invitert til grunnskolen i Umeå for å spre sin liberale propaganda, hadde han sannsynligvis ikke forventet seg motstand. Men en modig elev valgte dog å vise sin forakt ved å konfrontere politikeren og hans folkefiendtlige politikk.

«Jeg mener dere fører en politikk som går ut på det å selge ut vårt folk!». Slik lød innledningen til eleven ved Tegs Centralskola i Umeå da partilederen for Liberalerna, Jan Björklund, besøkte hans klasse for å fortelle om sin politikk.

Eleven fortsatte deretter å stille spørsmål om på hvilken måte Sverige har tjent på masseinnvandringen, som Liberalerna har vært en drivkraft til.

Diskusjonen fortsatte mellom den modige eleven og en stadig mer krympende Björklund, som ikke så ut til å ha forberedt seg på motstand fra elevene. Når eleven spør hvorfor Sverige støtter USAs sionistiske aggresjon i Midtøsten, forsøker Björklund å legge all skyld på Russland.

– Jeg har et annet syn på USA enn hva du sa, krigsimperium eller hva du sa. Trusselen mot Sverige, eller den trussel som finnes militært kommer ikke fra USA. Det er Russland, det er Putin … Russland opptrer ekstremt aggressivt mot sine naboer, og Sverige bør derfor forsvare seg og bli med i NATO der USA er med, forklarer Björklund.

Se hele konfrontasjonen mot Jan Björklund nedenfor:


Les også:
Majoriteten av det svenske folket har fått nok av masseinnvandring
Migrationsverket åpner «kundesenter» – vil hjelpe flere rasefremmede til Sverige
Löfven fornekter eksistensen av no-go-soner i Sverige
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
4 år siden

En modig skoleelev kan knuse hele flokk av stinkende prostituerte politikerne. Veldig bra, barn!

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

politikeren gikk tilbake på temaet «mellanøsten», som dem alltid gjør, men Hvem er det som har laget krise i mellanøsten ?

U
S
Å

og Nato.

Thule
Thule
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Riktig. Legg også merke til hvordan han mumlet om at Russland skulle være en trussel mot Sverige selv om han ikke kom med noen konkrete eksempler. At de ruster opp rundt grensene? Så klart. Med et internasjonalt medieapparat mot seg, og med en terrorallianse, som desverre Norge er medlem av, som driver truende militære øvelser ved deres grenser skulle vel de ha all rett til å demonstrere at de også vil forsvare seg hvis de blir tvunget til det. Dette er det underliggende narrativet hele veien. NATO landene, og den globale mafiaen, skal kunne drive krigsretorikk og få ha atomvåpen.… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Thule
4 år siden

Yes. Og USA er det eneste landet som noen gang har sluppet en atombombe på befolkning. Ironisk nok var/er USA samtidig det første og fremste landet som representerer seg selv som world terror politi og bedriver atombombe- razziaer globalt sett.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Passe hyklersk.

Roar
Roar
4 år siden

Godt å se at det finnes ungdom med ryggrad, og ikke bare disse hengslete betahaner som følger strømmen hvorhen den fører.

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Politikeren blir latterliggjort! Forræderpakket står jo der å direkte lyver og driter seg ut!! Bra gjort nordisk ungdom! 🙂