Hjem Nyheter Norden Elev konfronterte svensk politiker: «Jeg synes deres politikk er direkte folkeforrædersk!»

Elev konfronterte svensk politiker: «Jeg synes deres politikk er direkte folkeforrædersk!»

SVERIGE Da den svenske politikeren Jan Björklund ble invitert til grunnskolen i Umeå for å spre sin liberale propaganda, hadde han sannsynligvis ikke forventet seg motstand. Men en modig elev valgte dog å vise sin forakt ved å konfrontere politikeren og hans folkefiendtlige politikk.

«Jeg mener dere fører en politikk som går ut på det å selge ut vårt folk!». Slik lød innledningen til eleven ved Tegs Centralskola i Umeå da partilederen for Liberalerna, Jan Björklund, besøkte hans klasse for å fortelle om sin politikk.

Eleven fortsatte deretter å stille spørsmål om på hvilken måte Sverige har tjent på masseinnvandringen, som Liberalerna har vært en drivkraft til.

Diskusjonen fortsatte mellom den modige eleven og en stadig mer krympende Björklund, som ikke så ut til å ha forberedt seg på motstand fra elevene. Når eleven spør hvorfor Sverige støtter USAs sionistiske aggresjon i Midtøsten, forsøker Björklund å legge all skyld på Russland.

– Jeg har et annet syn på USA enn hva du sa, krigsimperium eller hva du sa. Trusselen mot Sverige, eller den trussel som finnes militært kommer ikke fra USA. Det er Russland, det er Putin … Russland opptrer ekstremt aggressivt mot sine naboer, og Sverige bør derfor forsvare seg og bli med i NATO der USA er med, forklarer Björklund.

Se hele konfrontasjonen mot Jan Björklund nedenfor:


Les også:
Majoriteten av det svenske folket har fått nok av masseinnvandring
Migrationsverket åpner «kundesenter» – vil hjelpe flere rasefremmede til Sverige
Löfven fornekter eksistensen av no-go-soner i Sverige
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge