Hjem Nyheter Utenriks Elev voldtok og myrdet lærer

Elev voldtok og myrdet lærer

USA: En kvinnelig lærer ved en skole i Boston ble i oktober voldtatt og myrdet av en av sine elever. Nå tiltales eleven.

Fra venstre: Eleven Philip Chism (14) og læreren Colleen Ritzer (24).
Fra venstre: Eleven Philip Chism (14) og læreren Colleen Ritzer (24).

Læreren Colleen Ritzer (24) ba eleven Philip Chism (14), bli igjen etter skoletid da hun ville hjelpe ham med å forberede seg til en kommende prøve. Som takk for hjelpen fulgte Chism etter læreren når hun skulle på toalettet. Vel inne på toalettet skal han ha voldtatt henne med «en gjenstand», for deretter å ha skåret henne i halsen med en tapetkniv. Han skal siden ha stjålet hennes mobiltelefon og øvrige verdisaker. Chism la lærerens kropp i en søppeltønne, for å så dumpe kroppen i skogen.

«Tiltalen om kom i dag detaljerer forferdelige og avskyelige handlinger», sa aktor Jonathan Blodgett. «Helt siden det øyeblikk Ritzer kropp ble oppdaget har en engasjert og profesjonell gruppe politifolk fra forskjellige myndigheter, kriminalmedisinske eksperter og advokater jobbet utrettelig for å samle og presentere beviser for domstolen. Dette er det første steget i en lang prosess for å sikre rettferdighet for Ritzer og hennes familie», fortsatte Blodgett.

Chism skal etter mordet ha gått på kino for å se filmen «Blue Jasmine».

Opprinnelig publisert på Nordfront.se

Kilde:
Teen charged with murder, rape and robbery in Danvers teacher slaying