Hjem Nyheter Norden Elever filmet på privat julefest – straffes for rasisme etter «Hitlerhilsen»

Elever filmet på privat julefest – straffes for rasisme etter «Hitlerhilsen»

3

SVERIGE Tre skoleelever har i Sverige blitt dømt for «hets mot folkegruppe» etter at de ble filmet mens de gjorde «Hitlerhilsen». Elevene ble angitt til skolen av en tidligere elev og anmeldt.

Foto: Snapchat

Det var den 12. desember som det var julefest på en videregående skole i svenske Nyköping. Etter at festen på skolen var ferdig fortsatte den i privat regi, og det var der at tre kvinnelige elever ble filmet mens de gjorde noe som kan ha vært en «Hitlerhilsen» mens de ropte «Sieg heil».

De tre kvinnene skal i avhør ha sagt at de var fulle og sang med til høy musikk. I det aktuelle tilfellet skal de ha sunget med til en norsk sang med strofen «Si hei».

Om det var en «Hitlerhilsen» eller vifting med armene de gjorde, sa en av elevene til politiet at «vi regnet med at det var som en heilhilsen, tror det var derfor vi gjorde det».

Kvinnene ble filmet på Snapchat, og det var en tidligere elev som kopierte filmen og ga den til skolen, som deretter anmeldte kvinnene. Nå har kvinnene blitt dømt for tankeforbrytelsen «hets mot folkegruppe» til 2 000 kroner i dagbøter.

Ifølge Expressen har kvinnene blitt trakassert etter at filmen ble delt på sosiale medier.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Grim
3 år siden

Er også en Yogaøvelse som heter «flying superman» som kan minne om denne. Har sett flere feminister på treningssenter gjøre denne liggende nazi-hilsenen.

Espen
Espen
3 år siden

Clown-world! Det finnes tydeligvis ingen grenser for hvor langt globalistene vil gå med sitt vanvidd. Og Sveriges NPCs sitter lydige i sofaen og tier.

Tony
Tony
3 år siden

Snart kan man bli straffet for og ikke har sex og gifte seg med en rasefremmed også