Hjem Nyheter Europa Elleve generaler advarte Macron: «Du blir skyldig i landsforræderi»

Elleve generaler advarte Macron: «Du blir skyldig i landsforræderi»

2

FRANKRIKE Elleve franske generaler, en admiral, en oberst samt en tidligere forsvarsminister advarte i desember Frankrikes president Emmanuel Macron mot å begå landsforræderi ved å signere FNs migrasjonsavtale.

General Antoine Martinez
General Antoine Martinez.

Tidligere i år ble det kjent at enkeltstemmer på venstresiden var bekymret for det de kalte en «infiltrasjon fra høyreekstreme miljøer» av Gilets jaunes, De gule vestene. Dette uten å erkjenne at dette nettopp var en organisk bevegelse nedenfra, med en majoritet som ville blitt definert som «høyreekstrem» i alle andre sammenhenger. Venstresiden er selvsagt livredd for å komme på hælene, og miste grepet rundt det falske narrativet om selv å være arbeiderklassens forkjempere.

De gule vestenes frustrasjon handler i essens om innvandring og påfølgende fremmedgjøring for de innfødte, med konkrete, umiddelbare og materielle konsekvenser, som reduksjon av minstelønn, økning av pensjonsalderen og høyere drivstoffpriser. Og man kan ikke oppriktig være mot det siste uten å adressere det første. Derfor vil venstresiden heller ha reformer enn revolusjon, de vil lindre symptomene, men tør ikke nærme seg sykdommen.

Det finnes derimot andre, kapable og betydningsfulle stemmer som i kraft av sin posisjon, bakgrunn og karakter vet at å definere problemets kjerne og opphav er imperativt for å minimere trusselen og unngå katastrofen. Elleve franske generaler, en tidligere forsvarsminister, en admiral og en oberst, skrev 7. desember 2018 til den franske presidenten, Emmanuel Macron, og ba ham om å ikke undertegne FNs migrasjonspakt. Her er hovedbudskapet i brevet:

Det ser ut for oss som at den eneste uavhengigheten Frankrike vil sitte igjen med er å bestemme hvordan målene for avtalen skal implementeres. Du kan ikke oppgi nasjonal suverenitet uten en offentlig debatt, da 80% av den franske befolkningen mener at det er nødvendig å stoppe eller drastisk begrense innvandringen. Ved alene å ta avgjørelsen med å signere avtalen vil du gi enda en grunn til sinne og revolusjon for et allerede hardt rammet folk. Du vil bli kjent skyldig i å hindre demokratiet og forræderi mot nasjonen.

I tillegg er vår økonomi kritisk svak og vår gjeld stigende. Du kan ikke ta risikoen med å be om en dyr immigrasjonspolitikk uten først å vise at du ikke vil øke skattene for å møte målene i avtalen. På den andre siden må du være forberedt på, sikkerhetsmessig, å møte de konsekvensene som immigrasjonen av en ikke-europeisk befolkning fører med seg. Til slutt, du kan ikke ignorere det faktum at selve essensen av politikk er å sikre trygghet ute og harmoni innad. Dette kan imidlertid bare oppnås med et visst nivå av intern samhørighet, med en felles forståelse av hvilken retning samfunnet skal bevege seg i, noe som i dag blir mer og mer vanskelig.

Faktisk så er Frankrike sent ute med å innse umuligheten ved å integrere altfor mange mennesker, som kommer fra helt ulike kulturer, og som i tillegg de siste 40 årene har omgruppert seg i områder som ikke lengre følger republikkens lover.

Du alene kan ikke avgjøre at våre landemerker for sivilisasjon skal fjernes og ta fra oss vårt elskede hjemland.

Vi ber deg derfor om å avstå fra å undertegne denne pakten og heller utlyse folkeavstemning. Du er ansvarlig overfor franskmenn med dine handlinger. Ditt valg vil få konsekvenser.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
3 år siden

Alle ledere som har signert den avtalen er landsforrædere. De har signert uten samtykke av folket. Det er høyforræderi.

Reodor
Reodor
3 år siden

͡° ͜ʖ ͡° ??✌️