Hjem Nyheter Elon Musk hyller resesjonen: «Kan bli en oppvåkning»

Elon Musk hyller resesjonen: «Kan bli en oppvåkning»

0

ØKONOMI Mens Vesten lider av kraftig resesjon ser multimilliardæren Elon Musk den økonomiske kollapsen som en sjanse for folk til å «våkne opp». Ifølge Musk har «bli hjemme på grunn av Covid-greiene» gjort at folk har begynt å tro at man egentlig ikke trenger å arbeide for å tjene penger.

Økte mat- og drivstoffpriser og økonomisk resesjon har blitt den nye virkeligheten i fremfor alt Europa og USA etter Covid-19 og den økonomiske krigen mot Russland.

Men ifølge Tesla-grunderen og multimilliardæren Elon Musk kan man se noe positivt i de dystre økonomiske prognosene.

«Ja, men det er egentlig noe bra. Det har regnet penger på idioter alt for lenge. Noen konkurser må skje. Dessuten har bli hjemme på grunn av covid-greiene fått folk til å tro at man faktisk ikke behøver å arbeide hardt. En brysk oppvåkning er på vei!», skriver Musk på Twitter.

Musk skriver videre at økonomisk resesjon kan renske ut foretak med «negativ kontantflyt». Dette er ifølge Musk positivt ettersom disse foretakene da «slutter å forbruke ressurser».

Musks eget kjempeforetak Tesla ble dog til stor del bygget på bidrag fra den amerikanske staten, som mer enn gjerne satser skattepenger på såkalt grønn energi.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg