Hjem Nyheter Globalt Elon Musk trues av Kiev etter fredsforslag for Ukraina

Elon Musk trues av Kiev etter fredsforslag for Ukraina

1

UKRAINAKONFLIKTEN Representanter for det jødiske Kiev-regimet ble rasende da Elon Musk presenterte et firepunkts fredsforslag for Ukraina. Nå spres bilder på sosiale medier der Musk fremstilles som en russisk samarbeidspartner tatt til fange av Kiev.

Redigert bilde av Elon Musk i ukrainsk fangenskap. Foto: Twitter.

Det var på mandag at Tesla-grunnleggeren Elon Musk presenterte et fredsforslag for Ukraina på Twitter. Forslaget innebærer at folkeavstemningene i områdene annektert av Russland gjøres om under tilsyn av FN. I tillegg foreslår Musk at Ukraina dropper sine krav på Krim, samt går med på å forbli et nøytralt land.

Men forslaget falt ikke i god jord hos representanter for regjeringen i Kiev. «Dra til helvete er mitt veldig diplomatiske svar til deg», kommenterte for eksempel Andriy Melnyk, som er Ukrainas ambassadør i Tyskland.

I tillegg publiserte Ukrainas jødiske president Volodymyr Zelenskyj selv en meningsmåling på Twitter med spørsmålet «Hvilken Elon Musk liker du best?» og svaralternativene: «En som støtter Ukraina» og «En som støtter Russland».

Men Musk stod på sitt og hevdet at han støtter Ukraina, men at tapet av Krim, Folkerepublikkene og de annekterte regionene uansett er det sannsynlige utfallet av krigen. Ifølge Musk er spørsmålet bare hvor mange mennesker som må dø og i tilfelle vi blir tvunget til å leve gjennom en atomkrig for det.

Men til det svarer Melnyk at det eneste utfallet blir at «ingen ukrainer vil noensinne kjøpe den forbanna Tesla-dritten din».

Fremstilt som en russisk samarbeidspartner og truet med represalier

Twitterkonflikten mellom Musk og representanter for Kiev stoppet imidlertid ikke der. Zelenskyjs militærrådgiver Oleksiy Arestovych har nå publisert et redigert bilde av opposisjonsleder Viktor Medvedtjuk i lenker, men med Musks ansikt og kommentaren «vi handler raskt». Medvedtjuk ble arrestert i forbindelse med at Zelenskyj slo ned på landets politiske opposisjon og forbød elleve opposisjonspartier, inkludert Medvedtjuks parti som var landets største.

Blant dem som støtter Zelenskys totalitære regime, blir Medvedtjuk sett på som en forræder og russisk samarbeidspartner som står Russlands president Vladimir Putin nær. Ifølge opplysninger ble Medvedtjuk overlevert til Russland i forbindelse med den siste utvekslingen av krigsfanger.

Viktor Medvedtjuk har også blitt pekt ut som en potensiell leder for et mulig russisk marionettregime i Kiev.

Den tidligere russiske presidenten Dmitrij Medvedev har sluttet seg til Twitterkrigen, og humoristisk beklaget at «den russiske skyggeagenten» Elon Musk nå har «lost the cover» og fortjener å bli forfremmet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Elon Musk er en raring og vanskelig å bli klok på. Men her er han realist og konstruktiv mht en løsning på Ukrainakrisen, i motsetning til jøderegimet i Kiev, som, støttet av USAs jødedominerte administrasjon og NATO, vil krige og blø til den siste ukrainer, og som åpenbart hater alt Russland står for. I sin siste tale karakteriserer Putin USA og Vesten som «satanisk», og med full rett.