Hjem Nyheter Elsa Widding advarer mot WHOs diktatur

Elsa Widding advarer mot WHOs diktatur

GLOBALISME Ifølge Elsa Widding er WHO på vei til å gjennomføre regelendringer som vil gi dem vidtrekkende fullmakter over Sverige og verden. Hun prøver nå å mobilisere opinionen for å få Sverige til å forlate organisasjonen.

Elsa Widding ble valgt inn som stortingsrepresentant for SD, men har siden forlatt partiet. Foto: RIksdagen, Grafikk: FIHIHF2013CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons.

Det svenske Riksdagsmedlemmet Elsa Widding advarer mot den store suverenitetsoverføringen til WHO som Sverige nå er i ferd med å gjennomføre, under en total medietaushet. Regelendringer som organet er i ferd med å innføre vil bety at WHO får store fullmakter til å erklære ulike nødsituasjoner, som pandemier, trusler mot biologisk mangfold eller klimatrusler, sier hun til SwebbTV. I praksis ligger makten til å erklære slike nødssituasjoner hos èn enkelt person, WHOs generaldirektør Tedros Adhanom. I en erklært nødsituasjon kan det være snakk om medisinske undersøkelser og tvangsvaksinasjon, sier Widding.

– Og når han gjør det, kan han beordre nedstenginger, også i Sverige. Han kan i prinsippet stenge ned hele verden, sier hun.

Widding sammenligner det med da Sverige ble med i EU, noe som ble forutgått av diskusjon og avstemning, men hun sier at dette er en langt større sak og som nå blir innført helt «under radaren».

– Det var foranlediget av mye diskusjon og folkeavstemning, men her er det bare noe som går under radaren, og som innføres. Dette er virkelig, virkelig alvorlig, sier hun.

Hun understreker alvoret i hva det vil bety om dette blir stemt gjennom og mener at regjeringen og aktuelle statsråder ikke ser ut til å forstå det, men tvert imot roser de aktuelle regelendringene. Widding vil nå forsøke å vekke debatt og opinion mot det som er i ferd med å skje, og sier at Sverige må forlate WHO.