Hjem Nyheter Globalt Emil Hagberg: «Kampen står mellom Motstandsbevegelsen og systemet!»

Emil Hagberg: «Kampen står mellom Motstandsbevegelsen og systemet!»

RADIO Emil Hagberg deltok i nettradioen «Me ne frego» på søndag og diskuterte lørdagens demonstrasjon i Göteborg.


«Me ne frego» er en nasjonal nettradio som drives av forfatteren og opinionsdanneren Jonas De Geer og Frodi Midjord. På søndag ble Emil Hagberg, som er medlem av Den nordiske motstandsbevegelsens Riksråd, invitert til et spesialavsnitt for å diskutere lørdagens hendelser i Göteborg.

De Geer var selv på plass under demonstrasjonen, men befant seg fortsatt i Göteborg på søndag og kunne dermed ikke medvirke. Istedet deltok Rasmus Björnberg, som var med De Geer i Göteborg og filmet for Me ne frego.

Hagberg fortalte blant annet om etablissementhetsen mot Motstandsbevegelsen som fant sted før demonstrasjonen og om hvorfor politiets anviste plass for demonstrasjonen ble tolket som en åpenlys felle for demonstrasjonsdeltakerne. Hagberg konstaterte også at striden ikke står mellom nasjonale og venstreekstremister, men mellom Motstandsbevegelsen og systemet.

Midjord tok også opp den omdiskuterte Aftonbladet-artikkelen «Slik lyktes politiets hemmelige taktikk» og de diskuterte hvordan politiet skryter om at de klarte å «stoppe» en grunnlovsbeskyttet demonstrasjon – med andre ord et kraftig rettsovergrep.

Opprinnelig publisert på Nordfront.se