Hjem Nyheter Emmanuel Macron poserte på gangsterbilde

Emmanuel Macron poserte på gangsterbilde

2

UTENRIKS Den franske presidenten Emmanuel Macron kritiseres i sosiale medier etter at han poserte på et gangsterlignende bilde med en dømt ransmann under et besøk på den karibiske øya Saint Martin.

Det var under et møte med lokale innbyggere på Saint Martin, en fransk øy i det nordøstlige Karibia, at en smilende Emmanuel Macron poserte med to svarte ungdommer. På bildet ser man Macron holde rundt en ung svart mann i bar overkropp som viser fingeren til kameraet. Den andre personen på bildet er ifølge nyhetsbyrået AP en dømt ransmann. Det gangsterlignende bildet har skapt stor kontrovers i Frankrike og mange franskmenn har tatt til sosiale medier der de kaller Macron en skam for Frankrike.

En av dem som har reagert er den høyrepopulistiske politikeren Marine Le Pen. «Man kan ikke engang finne ord for å uttrykke sitt sinne. Frankrike fortjener absolutt ikke dette. Dette er utilgivelig!» skriver hun om bildet på Twitter.

Tilliten til Macron har falt kraftig siden han tiltrådte som president i mai 2017. Ifølge en ny meningsmåling mener bare 19 prosent, altså én av fem, at Macron gjør en god jobb som president. Totalt har 60 prosent av de spurte en negativ oppfatning av den franske presidenten som tidligere i år uttalte at han ønsker å bytte ut europeernes særegne identiteter og erstatte dem med en globalistisk identitet.

Les også:
Frankrike: Innvandrere stemte på Macron
Ny lov skal forby «falske nyheter» i Frankrike

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
4 år siden

Det korresponderer jo bra med den anti-hvite «kunsten» under Eiffeltårnet som er laget av Cleon Peterson.

http://www.europeancivilwar.com/paris-hosts-eiffel-tower-mural-explicitly-celebrating-the-genocide-of-white-people/

trackback
4 år siden

[…] også: Emmanuel Macron poserte på gangsterbilde Frankrike: Innvandrere stemte på Macron Frankrikes regjering forbyr russiske medier Ny lov skal […]