Hjem Nyheter Norge Én av fire nyfødte i Norge har minst én innvandrerforelder

Én av fire nyfødte i Norge har minst én innvandrerforelder

3

FOLKEUTBYTTE Stadig flere som fødes i Norge har innvandrerbakgrunn. I 2016 sto innvandrerforeldre for mer enn en fjerdedel av fødslene her i landet.

Illustrasjonsfoto

Ifølge en ny rapport fra Statistisk sentralbyrå (SSB) er det ikke bare masseinnvandringen til Norge som har økt dramatisk, men også norskfødte med innvandrerforeldre øker kraftig. Én av fem nyfødte i 2016 var barn av to innvandrerforeldre, mens innvandrerkvinner stod for mer enn en fjerdedel av fødslene i Norge. I 2016 ble det født 58 900 barn i Norge, av dem 11 200 med to innvandrerforeldre.

Rundt 30 prosent (3 200 nyfødte) av disse hadde foreldre fra Asia, mens nesten like mange hadde foreldre fra EU-land i Sentral- og Øst-Europa. Den klart største nasjonaliteten var nyfødte med polske foreldre (1 500). Den nest største gruppen var de med somaliske foreldre (1 100).

Kilde:
Stadig flere som fødes i Norge har innvandrerbakgrunn

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Dette er bare begynnelsen på den gradvise utskiftningen av folk av norsk og nordisk herkomst. Polakkene har en europeisk fødselsrate, mens somaliere og andre brune/svarte har dobbelt eller trippelt så høy. Denne befolkningsgruppen lever i stor grad på norske velferdsordninger og bidrar lite og ingen ting til vår økonomiske velstand. Hvorfor skal vi tåle at vår egen befolkning, relativt sett, minsker, mens folkefremmede tas imot og gis minst like gode velferdsordninger som vårt eget folk?

Thule
Thule
5 år siden

De somaliske inkubatorkvinnene får rundt 8 unger hver, og de får ekstra tilskudd per unge. Man kan tenke seg hva det koster å fore på dette pakket når statistikken viser at 90% av dem ikke arbeider. Velferdstaten kollapser om noen år hvis ikke dette snur. Men det er vel hele hensikten også. De som propaganderer for masseinnvandring bryr seg ikke det grann om de menneskene uansett. De er bare et biologisk våpen for å destabilisere Europa. Befolkningsveksten viser at selv om innvandringen stopper fullstendig, vil de drukne oss ut i løpet av få generasjoner. Hvis du sier dette til de… Les mer »

trackback
5 år siden

[…] Källa: Én av fire nyfødte i Norge har minst én innvandrerforelder […]